ExicPL Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 http://twitpic.com/photos/acastopOvo je najblize sto moze do terena. Pre 4g uzeta akreditacija jednom jer se slikao sa pogresne strane stative.D closest u can get to d pitch. Saw once accreditation taken f journalist who did photo on wrong side of d post.Closest u can get to D pitch. Saw once accreditation sized from reporter who did photo on wrong side of D pitch.Closest u can get to d pitch. Saw once accreditation sized from reporter who did photo on wrong side of d post.Ne može da se odluči :D
James Marshall Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 A slika sa Borom gdje pokriva bulge čukom i akreditacijom da se ne vidi koliko je uzbuđen što se slika sa legendom svjetskih prvenstavatwitpic
Weenie Pooh Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 A slika sa Borom gdje pokriva bulge čukom i akreditacijom da se ne vidi koliko je uzbuđen što se slika sa legendom svjetskih prvenstavatwitpic Pr0nografija... sam čovek kaže, jedan spektakl. Treba ga stalkovati na twitteru da nam malo pre vremena leakuje svoj uvod za prenos finala.
Feindouno Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Kako iritiraju ovi majmuni sa Eurosporta sa ulizivanjem Djokovicu "Znamo da je Nadal prvi samo dok se ne zavrsi RG""Videcemo koliko ce Novak dozvoliti Del Potru da igra"idd...
Đipalo Junuz Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Behend na behend, behed na behend, behend na behend
Boza_zvani_Pub Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Kako iritiraju ovi majmuni sa Eurosporta sa ulizivanjem Djokovicu "Znamo da je Nadal prvi samo dok se ne zavrsi RG""Videcemo koliko ce Novak dozvoliti Del Potru da igra"idd...katasrtofa.na 4-1 u 4.: posto je ovde sigurno sve gotovo, mozemo da obidjemo terene...usledio je brejk HMDP-a.
James Marshall Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Da li je neko uhvatio debilanu na Golf Klubu. Ja prebacujem kad čujem neki jezik koji mi zazvuča čudno. Uglavnom, neki lik, strejndžer očigledno, priča pola na engleskom, pola na lošem srpskom. Tipa - here comes the rain - još gora kondicija...Uglavnom, nikad nisam ismijavao ljude koji ne znaju jezik, ali ovo bi bilo kao kad bih ja prenosio snuker na engleskom. Čak nije ni simpatično. Ili nek' puste originalni zvuk, ili nek' lik priča na engleskom, ili nek' plate neke naše pa nek' se brukaju.Odličan comeback for Luke
Timmi Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 vjerovatno je to bio piter cefi. on prenosi golf ima ihahaj. ja sam njega bas volio slusati
Далибор Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 On je prenosio sa Djurickom(ako se ne varam) na sportklubu(obicnom) pre nekog vremena Golf
Timmi Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 pa prenosio je on i na sportklubu i na golfklubu. naravno, vise na ovom drugom. sad nemam golfklub, tako da nemam pojma.
Далибор Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 acaSTOP:"...dao je golove u 19 razlicitih zemalja, ali nikad na teritoriji Engleske!"
Weenie Pooh Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 A čuli smo i da je "Barsa uzela igru Mančesteru". Glavu dajem da je to tarzanski prevod "Barcelona is taking the game to Man Utd"
gervasius twinkleminkleson Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 crnogorski komentator, legendarni nebojsa sofranac: 'kako je samo alves iskulirao valensiju' :D
Recommended Posts