Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Aca Stop, gej stop, cim stop, trudnice stop.

• Replies 5.1k
  • Views 508.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

http://twitpic.com/photos/acastop
Ovo je najblize sto moze do terena. Pre 4g uzeta akreditacija jednom jer se slikao sa pogresne strane stative.D closest u can get to d pitch. Saw once accreditation taken f journalist who did photo on wrong side of d post.Closest u can get to D pitch. Saw once accreditation sized from reporter who did photo on wrong side of D pitch.Closest u can get to d pitch. Saw once accreditation sized from reporter who did photo on wrong side of d post.
Ne može da se odluči :D

A slika sa Borom gdje pokriva bulge čukom i akreditacijom da se ne vidi koliko je uzbuđen što se slika sa legendom svjetskih prvenstavatwitpic

Hahahah jebote napravicu tweeter nalog :lol: !

On 28. 5. 2011. at 11:36, NekoIzMase said:
A slika sa Borom gdje pokriva bulge čukom i akreditacijom da se ne vidi koliko je uzbuđen što se slika sa legendom svjetskih prvenstavatwitpic
Pr0nografija... sam čovek kaže, jedan spektakl. Treba ga stalkovati na twitteru da nam malo pre vremena leakuje svoj uvod za prenos finala.

Kako iritiraju ovi majmuni sa Eurosporta sa ulizivanjem Djokovicu :puke:"Znamo da je Nadal prvi samo dok se ne zavrsi RG""Videcemo koliko ce Novak dozvoliti Del Potru da igra"idd...

Behend na behend, behed na behend, behend na behend :isuse:

On 28. 5. 2011. at 12:53, Feindouno said:
Kako iritiraju ovi majmuni sa Eurosporta sa ulizivanjem Djokovicu :puke:"Znamo da je Nadal prvi samo dok se ne zavrsi RG""Videcemo koliko ce Novak dozvoliti Del Potru da igra"idd...
katasrtofa.na 4-1 u 4.: posto je ovde sigurno sve gotovo, mozemo da obidjemo terene...usledio je brejk HMDP-a.

Da li je neko uhvatio debilanu na Golf Klubu. Ja prebacujem kad čujem neki jezik koji mi zazvuča čudno. Uglavnom, neki lik, strejndžer očigledno, priča pola na engleskom, pola na lošem srpskom. Tipa - here comes the rain - još gora kondicija...Uglavnom, nikad nisam ismijavao ljude koji ne znaju jezik, ali ovo bi bilo kao kad bih ja prenosio snuker na engleskom. Čak nije ni simpatično. Ili nek' puste originalni zvuk, ili nek' lik priča na engleskom, ili nek' plate neke naše pa nek' se brukaju.Odličan comeback for Luke :isuse:

vjerovatno je to bio piter cefi. on prenosi golf ima ihahaj. ja sam njega bas volio slusati :blush::cry:

On je prenosio sa Djurickom(ako se ne varam) na sportklubu(obicnom) pre nekog vremena Golf

pa prenosio je on i na sportklubu i na golfklubu. naravno, vise na ovom drugom. sad nemam golfklub, tako da nemam pojma.

acaSTOP:"...dao je golove u 19 razlicitih zemalja, ali nikad na teritoriji Engleske!" :isuse:

A čuli smo i da je "Barsa uzela igru Mančesteru". Glavu dajem da je to tarzanski prevod "Barcelona is taking the game to Man Utd" :isuse:

crnogorski komentator, legendarni nebojsa sofranac: 'kako je samo alves iskulirao valensiju' :D