pantelia Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Koliko je neprijatan ovaj sto prenosu Menhedgladbah - Bajern. Grozan glas, svako poslednje slovo u recenici produzava, i urla ko nezdrav.
James Marshall Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Je li to postoji neki propis koji kaže da ovi komentatori američkih sportova i liga moraju da bukvalno prevode frazetine kolega iz engleskog govornog područja? Lik komentariše utakmicu NFL i za Mahomsa kaže "čak i ako počne utakmicu loše, on je završi na visokoj noti" Pa jebem ga, da si pročitao više od 2 knjige skapirao bi da se i na srpskom može naći neka ok stilska figura. Kakva ljenost, kakvo proseravanje. 4
Weenie Pooh Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Imaš to i kod neameričkih sportova, moj omiljeni primer je kako Aleksis Sančez daje golove na regularnim bazama (Višković, naravno). 1 1
Johny Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Mene iritira što se npr već odomaćilo "on radi dobar posao" umesto dobro radi svoj posao ili dobro odrađuje svoj posao...
Frank Pembleton Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Je li to postoji neki propis koji kaže da ovi komentatori američkih sportova i liga moraju da bukvalno prevode frazetine kolega iz engleskog govornog područja? Lik komentariše utakmicu NFL i za Mahomsa kaže "čak i ako počne utakmicu loše, on je završi na visokoj noti" Pa jebem ga, da si pročitao više od 2 knjige skapirao bi da se i na srpskom može naći neka ok stilska figura. Kakva ljenost, kakvo proseravanje.On to tako priča i u onom podkastu što ide na SK YT.Jbga, treba malo i biti obrazovan... ... Shiit has hit the fan
Mindaugas Žukauskas Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Bilo je i ono kad je Viško rekao da se neki igrač "zagrcne" u ključnim momentima 1
levi Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 odbijao bih im od plate kad god kažu - previše - preterano
Miljenko Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Malopre na Areni kaze covek kako je igrac taj I taj, dao ekipi vetar u krila. Prvi put cujem ovakvu formulaciju. Mozda pokusava da bude originalan. 2
levi Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 kaže ovaj lik an SK da je Lihtenštajn na pragu istorijskog uspeha, prvog boda posle dugo dugo vremena a u dva klika može da proveri da su u prošlim kvalifikacijama uzeli 2 boda od toga 1 u Grčkoj
theanswer Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 Koliko ja ne mogu ovog Plavšića. Kapiram da Virtus Venecija nije bila sad neka utakmica koja je umiranje u lepoti, naprotiv, ali brate mili opet je nešto najkompetitivnije što je lik imao da komentariše iz košarke u 3 meseca. Kakav neverovatni smarač, ponašanje mu je kao da mu je ispod nivoa da komentariše tako nešto, kao da je lično igrao u Real Madridu. Pre bih slušao Juriševića života mi.
189- Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 nasao si da uporedjujes klovna sa profesionalcem.
Recommended Posts