Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted (edited)

.

Edited by Milošica
Posted

Aca, od kada je mrtav hladan priznao da je izmišljao neke podatke koji su ga "proslavili" je za mene mrtav čovek. 

• Haha 1
Posted
1 hour ago, Nesh said:

SAviskovic je predavao i u nekoj skoli za komentatore

On ima školu i tečaj za komentatore,Pralica ,Govedarica još neki sa sport kluba su iz njegovog šinjela 

Posted (edited)

Opa, rukama tj rukom je xy gurnuo yx...Nije ni Viskovic nepogresiv...:D

A nije mu prvi put da ispusti SA...:huh:...Gde ide ovaj svet? :dry:

Edited by Nesh
Posted
On 17.6.2021. at 0:42, Mil@n said:

Aca, od kada je mrtav hladan priznao da je izmišljao neke podatke koji su ga "proslavili" je za mene mrtav čovek. 

link?

Posted

Gađaju Žirua sa plastičnim flašama :ph34r:

• Haha 1
Posted
Gađaju Žirua sa plastičnim flašama [emoji185]
A u nastavku:
... I ovo nam je nedostajalo.

[emoji58]

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Ne znam da li smo ovde pričali o Džiletu i Srđanu, nije ni bitno, kritikovali smo Džileta da mnogo spušta kolegu i ponaša se bahato i sl. 

Slušam sad podcast sa Đorđevićem, Džile kao mala maca, maksimalno uvažavajući kolegu, bez i najmanje naznake nakurčenosti i provokacije. 

Zaključak - Džile čita forum...

Ovo može i "iz foruma u medije". :D

Posted

Ne znam dal ima gori komentator od Gojka, to je nešto neverovatno, ponavljaju snimak, sudija svirao faul u korist Slovaka, on gleda jebeni snimak gde se ne može jasnije videti da je bilo kontra i kaže mrtav ladan evo vidite taj faul Španaca. I onda mu nije jasno što se gleda VAR da li je zbog neke ruke negde izmišljene u njegovoj mašti. 

Posted

Shvati čovjeka, možeš misliti u kom je stanju poslije komba 40 stepeni i toga što cuga.

Posted

Sve vrijeme on fura priču kako Španci imaju 7 bodova sa ovom pobjedom i kako im treba gol razlika da budu prvi :lolol:

Posted
2 minutes ago, James Marshall said:

Sve vrijeme on fura priču kako Španci imaju 7 bodova sa ovom pobjedom i kako im treba gol razlika da budu prvi :lolol:

Sad se ispravio, na kraju...

Koliko me nervira to stalno računanje golova, bodova... Pogotovo što lupaju...

• +1 2
Posted

Ali najjače je da se prije toga upljuvao pričajući o vezanim neriješenim rezultatima Španaca :lolol: