Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

.

Edited by Milošica

• Replies 5.1k
  • Views 509.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

Aca, od kada je mrtav hladan priznao da je izmišljao neke podatke koji su ga "proslavili" je za mene mrtav čovek. 

On 16. 6. 2021. at 21:34, Nesh said:

SAviskovic je predavao i u nekoj skoli za komentatore

On ima školu i tečaj za komentatore,Pralica ,Govedarica još neki sa sport kluba su iz njegovog šinjela 

Opa, rukama tj rukom je xy gurnuo yx...Nije ni Viskovic nepogresiv...:D

A nije mu prvi put da ispusti SA...:huh:...Gde ide ovaj svet? :dry:

Edited by Nesh

On 16. 6. 2021. at 22:42, Mil@n said:

Aca, od kada je mrtav hladan priznao da je izmišljao neke podatke koji su ga "proslavili" je za mene mrtav čovek. 

link?

Gađaju Žirua sa plastičnim flašama :ph34r:

On 19. 6. 2021. at 14:52, Mindaugas Žukauskas said:
Gađaju Žirua sa plastičnim flašama [emoji185]
A u nastavku:
... I ovo nam je nedostajalo.

[emoji58]

.... Shiit has hit the fan!

Samo za prave sladokusce 

https://youtu.be/iJggV0ihkJI

edit: ima jos 10tak epizoda™

Edited by John Coltrane

Ne znam da li smo ovde pričali o Džiletu i Srđanu, nije ni bitno, kritikovali smo Džileta da mnogo spušta kolegu i ponaša se bahato i sl. 

Slušam sad podcast sa Đorđevićem, Džile kao mala maca, maksimalno uvažavajući kolegu, bez i najmanje naznake nakurčenosti i provokacije. 

Zaključak - Džile čita forum...

Ovo može i "iz foruma u medije". :D

Pakao! 

Ne znam dal ima gori komentator od Gojka, to je nešto neverovatno, ponavljaju snimak, sudija svirao faul u korist Slovaka, on gleda jebeni snimak gde se ne može jasnije videti da je bilo kontra i kaže mrtav ladan evo vidite taj faul Španaca. I onda mu nije jasno što se gleda VAR da li je zbog neke ruke negde izmišljene u njegovoj mašti. 

Shvati čovjeka, možeš misliti u kom je stanju poslije komba 40 stepeni i toga što cuga.

Sve vrijeme on fura priču kako Španci imaju 7 bodova sa ovom pobjedom i kako im treba gol razlika da budu prvi :lolol:

On 23. 6. 2021. at 16:49, James Marshall said:

Sve vrijeme on fura priču kako Španci imaju 7 bodova sa ovom pobjedom i kako im treba gol razlika da budu prvi :lolol:

Sad se ispravio, na kraju...

Koliko me nervira to stalno računanje golova, bodova... Pogotovo što lupaju...

Ali najjače je da se prije toga upljuvao pričajući o vezanim neriješenim rezultatima Španaca :lolol: