radisa Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Sem ako ne slušaš beznadežnog Nemanju Matića na ptc :(
čekmeže Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 2 minutes ago, radisa said: Nepoznavanje fudbala je ipak najveći nedostatak ovog lika... Meni je prvo i osnovno da zna jezik kojim se obraća gledaocima, puno li je? Pa posle traži ko se razume u sport...Ali ako je Igor Miklja mogao da vodi emisju što ne bi moglo i ovo.
Mindaugas Žukauskas Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 8 minutes ago, radisa said: :( Taj Nemanja Matić me uvek podseti na ovaj skeč: Imam osećaj da on i u svakodnevnom govoru "komentariše"
John Coltrane Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 Vrtim kanale i na N Sport vidim predeo koji me podseća na naša sela, kuće, šumice, male ulice u varošima, a glas nekog gospona kao da sedimo u kafani i fino diskutujemo. Trka po Madjarskoj. Uopšte mi nije bilo jasno kako se prenosi biciklizam, uvek sam voleo da slušam one na EuroSportu (Engleze) koji pričaju o geografiji i istoriji, i uvek je to neki smiraj proleća i početak leta, asociralo me na uzivanje u raspustu ili spremanje za more. Ali tako mi paše ovih 10min kao da sam hipnotisam, kao da slušam Johana Krojfa ispred zelene table.
pacey defender Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Montreal - Vinipeg, komentaror je uočio da ide pesma Aerosmitha i RUN DMC koja se zove Walk Like This
Nesh Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 SK Studio i Novakovic o aut linijama kao pomagacima u presingu... Covek ima toliko znanja da bi mogao istovremeno da vodi dva tima koji igraju utakmicu jedan protiv drugog i oba tima bi pobedila. Kralj! 1
Frank Pembleton Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Lončarević i Novaković koji uživaju u tome da im je neko dao prostor na TV.Čuje se kako im spolovilo udara u pult. .... Shiit has hit the fan!
James Marshall Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Novakovićeva slika treba da stoji u rječniku pored pojma "preučio".
Mindaugas Žukauskas Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 2 minutes ago, James Marshall said: "prezupčio". FIFY
Jimmy Kowalski Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Davno je on to demonstrirao jos na radiju B92, gde je jedno vreme vodio sportsku emisiju u kojoj se kontantno trudio da pokaze da zna vise od svog sagovornika koga je doveo..
Nesh Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Novakovic o tacnim procentima levonogih i desnonogih igraca u Spaniji (mozda je govorio i o celoj populaciji, nisam se dovoljno koncentrisao )... Bilo kako bilo, ne sumnjam da za svakog gradjanina Spanije odmah iz glave moze da kaze da li je levonog ili desnonog. Pohodite SK studio, priustite sebi mnogo sati kvalitetnog programa.
Frank Pembleton Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 I onda Aca ne valja... .... Shiit has hit the fan!
Milosh76 Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 I onda Aca ne valja... .... Shiit has hit the fan! Aca je retardirano govedo, ostali nisu ni pola toga.
levi Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Aca je dobar, ali su Novakovič i Lončarević bolji Sve je bolje od alkosa iz kladže Gojka
Recommended Posts