Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

To mora da je bio prof. dr Slavko Trninić. Čovek je u ona vremena imao u domalom prstu leve noge više teorijskog znanja nego što mnoge proslavljene kolege treneri mogu da zajedno pročitaju do kraja života.

Posted
20 hours ago, jimi said:

To je prenosio Mutic koji je bio car, ne lelemud. Svako iz stare generacije, sa izuzetkom Luke Jezine, Kominjala i Anzulovica, je imao neku minijaturu (Delic, Djurkovic, Milojko...) ili biser (Vladanko) koji se i dan danas pamte a koje mladji pokusavaju da dostignu ali to izgleda izvestaceno.

Nikitin vrhunac je kad u trenutku kad Partizan osvaja Evropsku titulu nasiroko objasnjava da je i zasto  na trenutak zacutao.

Edit: Imao je i Anzulovic fantastican biser kad je najavio zensku kosarkasku utakmicu u kojoj igraju momcad Elemesa protiv momcadi Jezica.

Na početku se u pozadini čuje Nikitović.

Meni Mutićev glas nije uopšte prijao, a to lelemudi se odnosilo na taj njih odnos prema prenosu gde ih je bolelo uvo da bilo šta nauče o samom sportu. Oni su prenosili košarku nekoliko decenije ali sve dok se sredinom 90ih nije pojavio Šarenac niko živ u Jugoslaviji/Srbiji nije znao šta je pick 'n roll i slične stvari koje sada čak i prosečan gledalac prepoznaje bez problema. Nikita nije znao šta je skok, šta je asistencija, o čemu dalje da pričamo jbg :D

Ne treba prenos da zvuči kao kongres MIT i Stanford inženjera da se samo frljaju brojevima i nekim komplikovanim izrazima, ali vala i to njihovo komentarisanje iz 80s je bilo baš mnogo loše.

Posted

U pozadini se cuje Nikitovic kod koga je vec 50:49 za CCCP protiv SAD u trenutku kad je u sarajevskom studiju "poceo susret". rolf.gif Veliki je lelemud bio taj Nikita.

Posted
4 hours ago, Lord Stef said:

A, Oven je bio, ja sam bio ubedjen da je Dzerard, no ne menja poentu :D Jedan od nadrealnijih momenata sportskog novinarstva.

Posle se navadio i ja sam ubedjen da je i StiviG bio kasnije. MekManamana se sećam takodje, o Bekamu i Viktoriji ne treba trošiti reči.

Ostaje antologijski prenos Acike i Nenada Stefanovića (koji je tad prenosio Kalčo, pa prešao na Pink sa BK) tekme izmedju Engleske i Italije u kvalifikacijama.

Btw ja sam Božo Sušec tim kad je fudbal u pitanju all the way.

Posted

Multiprenos na Areni.

Ajde što nismo videli gol iz glavne utakmice uživo zbog gola u Milanu, nego su se ova dvojica toliko udubila u traženje statistike o hetrikovima™, da nisu videli ponovljen snimak i konstatovali su da Arsenal vodi tek kad su ovi krenuli sa centra. Ovaj 1 kaže "To su vam čari multiprenosa".

• Haha 1
Posted

Screenshot-20201107-202604.png

Cant argue with this face. Vladanje materijom kao takvo.

• 2 weeks later...
Posted

Evo ga Viško rekao kako se Medvedev zagrcnuo (choked) kod poslednja tri duela protiv Nadala

• 3 weeks later...
Posted

ovaj na KC - Miami se raspada od kašljanja i kijanja, šmrka, ne može da diše, i sedi i dalje u kabini sa drugim komentatorom i radi :isuse:

Posted (edited)

RTS je kao pomoćnika komentatora/stručnog saradnika za svetski kup dovela tipa koji o rvanju zna manje od mene koji sam takmičenja gledao možda 5 puta. Voditelj bi mogla da bude i moja tašta, verovatno se više puta potukla nego on.

Nekih 4/5 meča za bronzu u 55kg pričali o mma, naravno sve lupetajući.

Edited by zorglub
Posted

Visko kaze uobicajeno "sa levom nogom", a onda se u sekundi ispravlja "to jest, levom nogom"...da li je moguce da je dosao i taj dan...:D

Posted
4 minutes ago, Nesh said:

Visko kaze uobicajeno "sa levom nogom", a onda se u sekundi ispravlja "to jest, levom nogom"...da li je moguce da je dosao i taj dan...:D

Upravo sam isto napisao na PL temi :D

Posted

Je li Gojko u posljednjih pola sata izgovorio više od 6 rečenica ukupno? Jbt, ne znam je li bilo više bizarno smiješno ili uznemirujuće.

Posted
On 1.11.2020. at 2:05, James Marshall said:

Meni je možda ipak najgora ekipa sa srpskog ES, privatizovali to tamo a realno većina teški kompleksaši i neznalice, danas sam pokušao da gledam Keln-Bajern i Debeli koji bukvalno komentariše na nivou kafane. I Smiljan Banjac je tu, lik koji tripuje neviđenu veličinu i bitnost, kao i onaj rasista sa atletike.

Jel Banjac ovaj sto prenosi sad Lever-Bajern? 

Uzasan je, u sred 100% sanse vergla neku pricu koju nece da prekine nego kad je zavrsi uzbudi se zbog sanse koja je bila prije 5 sekundi.

Ne znam jel mi gori on ili ona dvojica sto se kao zajebavaju i urlaju u toku prenosa. Jebeni retardi...

Da, Eurosport ima najgore fudbalske komentatore.