Musharaf Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 hehe, gledao sam iseckani net prenos, ton i slika su nestajali svako malo ali je i na preskok aca briljirao. preko interneta glas još dobije neku čudnu modulaciju, izgleda kao da mutira...ili je tako i za korisnike u svrbiji?
gervasius twinkleminkleson Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 "krstajic bi trebalo da uhvati ovu loptu"..... to me podsjeti na onu situaciju prije nekih 10 godina, kada su igrali bordo - parma, kad je saveljic u jednom trenutku, iz nepoznatog razloga, uhvatio loptu u sesnaestercu
Kreator Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 to me podsjeti na onu situaciju prije nekih 10 godina, kada su igrali bordo - parma, kad je saveljic u jednom trenutku, iz nepoznatog razloga, uhvatio loptu u sesnaestercu Jooj ne podsecaj me na tooo
Zli Gli Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ovaj sto je radio pregled LS na B92 (Loncarevic, ako se ne varam) nema pojma o fudbalu i samo lupeta u prazno, a uz to je za svaku od ove 4 ekipe rekao da je "verovatno najslabija ekipa u ovogodisnjoj LS" (Anortozis, Kluz, Bazel i Sahtjor). Imao je jos bisera, nisam sve popamtio.Znaci, iritantan je koliko i ex-kolega mu Stojanovic, s tim sto ga, srecom, manje ima u medijima.
martinj Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 slusao tv prenos partizana juce i u jednom trenutku pomislio da se zapravo radi o sahu... komentator sve vreme pricao o nekakvom matiranju golmana...
pp34 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 slusao tv prenos partizana juce i u jednom trenutku pomislio da se zapravo radi o sahu... komentator sve vreme pricao o nekakvom matiranju golmana...martinj meat pedja, pedja meat martinj
Nesh Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 (edited) Komentator utakmice Mancester - Viljareal (valjda je bio Boskovic) je u nekoliko navrata saopstavao kako na toliko i toliko utakmica u ovom trenutku ima promena u rezultatu, kako je pored ove, na jos 3 utakmice 0:0, kako... itd. Stvarno ne shvatam u cemu je poenta? Kao nece da kaze druge rezultate zbog gledalaca koji bi hteli da odgledaju snimak druge utakmice a da ne znaju rezultat, a onda "informise" o stanovitim promenama rezultata na stanovitim necu da vam kazem da vam ne pokvarim uzitak terenima!Glupo i suvisno! Edited September 19, 2008 by Nesh
nbg4ever Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 slusao tv prenos partizana juce i u jednom trenutku pomislio da se zapravo radi o sahu... komentator sve vreme pricao o nekakvom matiranju golmana...Prakticno je tako...
Sokrat Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Prakticno, igraci Partizana su matirali golmana Temisvara u pravom trenutku
Venom Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Vashe kritike Jurisevica su potpuno nepotrebne. Odnosno, potpuno nepotrebne.Ne secam se ko je to bio, ali neko u Partizanu je juche napravio potpuno nepotreban kiks.
Lezilebovich Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A Jurisevic (ili kako se vec preziva) je imao dva fantasticna bisera na jucerasnjoj tekmi ... Prvi je bio kada je citao rezultate vec zavrsenih utakmica, i u nekom trenutku je rekao Slaven Belupo 1:2 , kao da su to dve ekipe, a zaboravio je da pomene CSKA. Drugi hajlajt je bio kada je Tosic 3-4 puta bez ikakvog efekta presao preko lope , kao praveci fintu (sto realno i nije neka finta) i posle toga nesto sjebao, a komentar je bio "bar vidimo da je sjajan tehnicar". hm... ovako napisano i ne zvuci preterano zanimljivo, ali kada sam vec toliko otkucao - ne brise mi se.
pp34 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 hm... ovako napisano i ne zvuci preterano zanimljivo, ali kada sam vec toliko otkucao - ne brise mi se. :lol:
pacey defender Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Imao je još jedan idiotluk koji ovako transkribovan ne zvuči naročito interesantno ali....Rčma: Vidimo da Knežević ne želi ništa da rizikuje, izbacuje loptu u aut. To je odlika kvalitetnih štopera, oni ništa ne rizikuju, tako rade Kanavaro, Maldini, sve vrhunski igrači...Peja: Da, pomenimo i Ferdinanda i Vidića, igrače Mančestera.....
radisa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Imao je još jedan idiotluk koji ovako transkribovan ne zvuči naročito interesantno ali....Rčma: Vidimo da Knežević ne želi ništa da rizikuje, izbacuje loptu u aut. To je odlika kvalitetnih štopera, oni ništa ne rizikuju, tako rade Kanavaro, Maldini, sve vrhunski igrači...Peja: Da, pomenimo i Ferdinanda i Vidića, igrače Mančestera.....I ovako je dobar...
Patrick Mbomba Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 http://vinovo.magnify.net/watch/playlist/B...LBJCTRP0?page=3Snimke sukomentatora iz emisije HTV-a - Volim NogometHTV je uveo novu sportsku emisiju Volim Nogomet, u kojoj nedjeljom popodne vrsi direktne prijenose svih utakmica, uz jednog komentatora je i sukomentator koji po pravilu nema neke veze sa nogometom, tako da je tu bilo i glumaca, pjevaca, kosarkasa...Dino Radja (snimke gore) je prenosio mec na Poljudu Hajduk - Inter, toliko je navijao za bile (daj mu vise taj zuti, ajmo rasirite to...) , da su mu iskljucili mikrofon, na pitanje komentatora Baloga sto bi rekao igracima na poluvremenu (Hajduk gubi 2:3), Dino je kratko odgovorio: VIKA BI
Recommended Posts