malkin Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Jurišević valjda još samo kriket nije prenosio. Cenim da bi se i tu sjajno snašao, imao bi sate i sate koje treba popuniti neartikulisanim bulažnjenjem.
Brazilac Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Tokom prvog meča ukrajinskog Šahtjora i zagrebačkog Dinama, komentator Hrvatske televizije pokušao je da bude duhovit, rekavši: "I, evo u igru ulazi kosmati Duljaj", želeći da se našali sa problemom ćelavosti nekadašnjeg srpskog reprezentativca.
pp34 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Niko da prokomentarise Jurisha juce na grobarima i danas na tenisu ? :lol: . Onaj covek je prsao sa mozgom potpuno ... prostojednostavno on vristi i kad ide snimak challenga .. I DOBRA LOPTAAAAAAAAAAAAAAAA .... da ne pominjem nadimke igraca partizana od sinoc .. celu shumu je nabrojao :D
pacey defender Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Juče je Peja Jurišević imao komentatorski maraton na sport klubu. Prvo sam ga primetio ono 14h kako prenosi pregled Carling kupa. Zatim je, par sati kasnije, prenosio snimak Aston Villa-Liverpool, da bi uveče radio pregled Championshipa.U jednom trenutku je za Kevina Nolana rekao da je boltonov veteran.
pp34 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 behend se prosirio kao kuga po srpskom ES ... sada apsolutno svi koji prenose tenis govore (moraju) behend.
Quizmaster Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Neki mladac na Jurosportu govori Del Potroa, Del Potrou...
Mil@n Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 (edited) Mene obično smara iskakivanje™ po ama svakom komentatoru, ovde većini ni jedan ne valja, najmlađi koji im valja je star recimo 70 godina ili je odapeo poodavno. Ali Petar Denda... Svaka njegova reč me opali po mozgu, kao da mi je neko žarač prislonio na čelo. Jedna neopevana amaterčina, dosadna do granica izdržljivosti, pritiskanja mute dugmeta, ili čupanja zvučnika iz televizora. Momentalno idem kod teachera na blog u nadi da ću pronaći neki adekvatan hate, propraćen argumentima u vidu video ili pak audio materijala. Edited September 4, 2008 by Glas RazumaN
sasailic Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Mene obično smara iskakivanje po ama svakom komentatoru, ovde većini ni jedan ne valja, najmlađi koji im valja je star recimo 70 godina ili je odapeo poodavno. Ali Petar Denda... Svaka njegova reč me opali po mozgu, kao da mi je neko žarač prislonio na čelo. Jedna neopevana amaterčina, dosadna do granica izdržljivosti, pritiskanja mute dugmeta, ili čupanja zvučnika iz televizora. Momentalno idem kod teachera na blog u nadi da ću pronaći neki adekvatan hate, propraćen argumentima u vidu video ili pak audio materijala.Idi jako do samog kraja <_<
Zli Gli Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Banjac je veceras, u pregledu kvalifikacija, Stiliana Petrova nazvao ni manje ni vise nego - Staljin Petrov
Feindouno Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 (edited) Dragisa Cosovic briljira na RTRS Anita Tosic Umjesto Dekija je prvo najavio pa Obradovica da bi skontao tek kad je neko viknuo "AJDE GOJKO"Edit:Milos Krstajic i Lamine Dijara Edited September 10, 2008 by Feindouno
Sludge Factory Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Stvarno, dajte bar vratite Gojka. On je bar miran kad ima vinjaka. A ovoga Necu pravac u 1 izvesnu ustanovu (ako ima mesta; ako nema, moze i u mutno Dunavo)!
teacher Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Aca Stojanović večeras. Nemam reči. Čovek je kompletni retard.
yolo Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Aca Stojanović večeras. Nemam reči. Čovek je kompletni retard."krstajic bi trebalo da uhvati ovu loptu".....
Recommended Posts