July 6, 200816 yr ali sam razgovor sa Zikijem je bio za snimanje, na pocetku Aca: Nenade dozvoli da ti cestitam ali levom rukom..a Ziki ga gleda u fazonu na cemu si ti Edited July 6, 200816 yr by Team_Penske
July 6, 200816 yr ih, uhvatih novi stajling još prošle nedelje. čini se da su sad stigli da ga bolje premere, tad kad sam ja gledao je dužio broj ili dva veće odelo i šulju, izgledao je kao aufinger.btw, kad smo kod dotičnog, šta bi na kraju za the najavu? niko nije snimio? :( Edited July 6, 200816 yr by Maistor
July 6, 200816 yr Kako se uklapa u RTS-milje, to je neverovatno. Kako on nije ranije zavrsio na RTS-u, nije mi jasno?
July 6, 200816 yr Ko da ga krava lizala! Pa on je pobogu sportski novinar, a Milka Canić izgleda sportski naspram njega.šta sve ljudi neće uraditi za šaku para?!
July 7, 200816 yr Evo vam Đurkovića od danas...http://parapsihopatologija.com/naslovna/parapsihopatolog/
July 7, 200816 yr Gospode sta uradise godine hiperkonzumiranja alkohola... Cak mu ni glas ne zvuci kao "nekada", o detalju komentara se nema sta ni reci.Uf, zalosno za slusanje.
July 11, 200816 yr RTS blog, Sasa Mikicedit: mala ilustracija u spojleru. Само, за реалност потребна је озбиљност. Очекујемо је већ у понедељак, јер понедељак је радни дан, хоћу рећи - није недеља. Edited July 11, 200816 yr by nautilus