Team_Penske Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 (edited) ali sam razgovor sa Zikijem je bio za snimanje, na pocetku Aca: Nenade dozvoli da ti cestitam ali levom rukom..a Ziki ga gleda u fazonu na cemu si ti Edited July 6, 2008 by Team_Penske
Gonzo Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 (edited) ih, uhvatih novi stajling još prošle nedelje. čini se da su sad stigli da ga bolje premere, tad kad sam ja gledao je dužio broj ili dva veće odelo i šulju, izgledao je kao aufinger.btw, kad smo kod dotičnog, šta bi na kraju za the najavu? niko nije snimio? :( Edited July 6, 2008 by Maistor
Sludge Factory Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Kako se uklapa u RTS-milje, to je neverovatno. Kako on nije ranije zavrsio na RTS-u, nije mi jasno?
Bane_V Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ko da ga krava lizala! Pa on je pobogu sportski novinar, a Milka Canić izgleda sportski naspram njega.šta sve ljudi neće uraditi za šaku para?!
pp34 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 cekam kolegu koji to ima na VHS da se pojavi na poslu ...
teacher Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Evo vam Đurkovića od danas...http://parapsihopatologija.com/naslovna/parapsihopatolog/
dragance Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Gospode sta uradise godine hiperkonzumiranja alkohola... Cak mu ni glas ne zvuci kao "nekada", o detalju komentara se nema sta ni reci.Uf, zalosno za slusanje.
nautilus Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 (edited) RTS blog, Sasa Mikicedit: mala ilustracija u spojleru. Само, за реалност потребна је озбиљност. Очекујемо је већ у понедељак, јер понедељак је радни дан, хоћу рећи - није недеља. Edited July 11, 2008 by nautilus
Conspirator Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Daj da pišemo peticiju da Dule Korać počne da bloguje. Ili Petar Denda. :D
Quizmaster Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Aca je danas imao novu frizuru u drugom dnevniku...
Recommended Posts