September 27, 2025Sep 27 Nista Indi onda spali diskove ploce i majice sto imas od Nik Kejva, ne znam sta drugo da ti kazem.To su sve ljudi zabavljaci, biznismeni, niko od njih nije uzeo pusku i upao u Gazu da kolje decu.Sramotno je naravno sto velika vecina cuti i nastavlja da se zabavlja, bavi se svojim biznisima, Makabi uredno igra Evropu i nikom ne pada na pamet da nece da igra protiv njih, ali, kako se meni cini svi oni hoce da na kraju balade budu na strani svog biznisa, a genocid sto se dogadja je pitanje politike na koje ne mogu da uticu
September 27, 2025Sep 27 Idiotizam je bojkotovati umetnost zbog necega zato sto je umetnost sama sebi svrha.
October 18, 2025Oct 18 14 hours ago, Sludge Factory said:Vagner je kraljBesides his acting career, Moura is a lyricist and the vocalist of a band named Sua Mãe ("Your Mum").
October 19, 2025Oct 19 On 17. 10. 2025. at 16:35, Sludge Factory said:... e, hvala - iskreno.Ne znam puno o Brazilu, sem Tv-a, filmova i onog njanjavog Apdajkovog romana - mislim da je jedno lepo ali jezivo mesto.Ovo izgleda priča o vremenu kad je bio još lepši i jeziviji.
November 21, 2025Nov 21 Procurio je novi Park Čan- vuk. Javljajte utiske. Kritičari od ushićenja svršavaju u mlazevima pa povedite računa.
November 29, 2025Nov 29 On 11/21/2025 at 8:52 PM, pariah said:Procurio je novi Park Čan- vuk. Javljajte utiske. Kritičari od ushićenja svršavaju u mlazevima pa povedite računa.Film je ok. U pocetku malo dosadan. Druga polovina bolja. Ima taj neki duh Parazita, ali nije taj kvalitet.