August 26, 2025Aug 26 On 22. 8. 2025. at 1:58, Mil@n said:Ne vraća se svaki dan ubedljivi GOAT glume DD Lewis na veliko platno™.Verovatno ne bi ni ovde da mu sin ne režira...Oćel makar ovde Šon Bin da doćeka živ kraj filma? Il makar kraj uvodne špice?
August 26, 2025Aug 26 3 hours ago, pariah said:novi jorgos-stare face p.s. nadam se da je kod plemonsa ovo ozempik a ne neka ozbiljna boleštinakako ih je navatao ludi grk da im skida lovu i radi sta zeli, carski
August 28, 2025Aug 28 Generalno ne volim kad reditelji imaju omiljene glumce jer mi se pomesaju svi filmovi u glavi. Bugonia bar iz trailera deluje kao miks vise njegovih prethodnih filmova.
August 28, 2025Aug 28 On 22. 8. 2025. at 1:58, Mil@n said:Ne vraća se svaki dan ubedljivi GOAT glume DD Lewis na veliko platno™.Verovatno ne bi ni ovde da mu sin ne režira...Je li to onaj sa Izbelom Adjani?@steins Vrati se na Stormy Monday iz osamdestih. Tu prezivi Edited August 28, 2025Aug 28 by Moonwalker
August 29, 2025Aug 29 1 minute ago, Klara said:I The Roses :DOvo sam video pre neki i njih dvoje (glumaca) izgledaju toliko uvrnuto, da bi film i mogao da bude dobar. Mislim da je već u bioskopima, ako se ne varam video sam bilbord.Džarmuša sam se uželeo, ali ovo je još nekoliko meseci do realizacije, zaboraviću do tad.Iz nekog razloga, gleda mi se i Stranac Fransoa Ozona, čiji fan nisam (mislim da većinu njegovih filmova nisam ni pogledao). Mogući razlog je neki nedavni esej o Strancu koji sam pročitao, ali ne mogu da se setim kad i gde.
August 29, 2025Aug 29 22 minutes ago, Klara said:I The Roses :DPodseti me na Kramer protiv Kramera. Koje nocne more sam kao klinac imao od tog filma. Ovo je ipak samo komedija.
August 29, 2025Aug 29 33 minutes ago, Sludge Factory said:Jel su ovi Rouzovi rimejk onog sa Majklom Daglasom i Ketlin Tarner bese?Isti je literarni predložak za oba filma. Edited August 29, 2025Aug 29 by Ras
August 29, 2025Aug 29 Meni taj film sa Douglasom i Turnerovom bas dobar. Bio sam prijatno iznenadjen kada sam video da je Devito reditelj.Ovaj rimejk me ne zanima.. Edited August 29, 2025Aug 29 by Jimmy Kowalski
August 31, 2025Aug 31 On 26. 8. 2025. at 22:20, ultra plasticni said:kako ih je navatao ludi grk da im skida lovu i radi sta zeli, carskiUspelo mu da od opskurnih grčkih filmova ,od kojih je jedan imao nominaciju za oskara a ostali jedva gledljivi i spotova za Sakisa Ruvasa ,krene da snima multimilionerske projekte . Nije mi baš jasno . Ima valjda ljude gde treba Hvala mu za Emu Stoun ,malo mršavo al je ljepo
August 31, 2025Aug 31 On 29. 8. 2025. at 18:07, Klara said:I The Roses :Dkonačno rimejk koji baš obećava