Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uskoro dolazi jedan film

Featured Replies

CONTROL___________________dance dance dance dance to the radio

Edited by Maltese

• Replies 2.9k
  • Views 295.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prepoznatljivost, kvalitet, posebnost u nastupu i stajlingu. Jedinstven glas, Etta James naseg vremena, priblizila soul, jazz i rock muziku mladima u vremenu kad je ukus prosecnog slusaoca vise nego p

• MocaVukotic
    MocaVukotic

Samo da prijavim da je i beogradska ekipa radila na filmu, u scenografiji. Njih 15ak, ceta mala ali odabrana. 

Posted Images

mmmmmmmm :)

Glumci stvarno sviraju & pevaju... najviše se, ipak, radujem 121-om minutu gledanja Corbijnove fotografije :)control.jpg

Edited by Indy

• Author

Sam Riley prvo kao Mark E. Smith u 24HPP a sada i kao On licno po svemu sudeci ovo ce biti mitski dogadjaj ne samo za vernike j.d.

Slusam vec nekoliko dana soundtrack: Joy Division, Pistolsi, Roxy, Bowie, Kraftwerk ...Ko hoce soundtrack neka se javi na PM.

pa dolazi jos jedan, mogu se usuditi i reci jos veca legenda, dokumentarni film :joe strummer: the future is unwrittenhttp://www.imdb.com/title/tt0800099/joestrummer2ls9.jpgjedan od najkopletnijih zabelezenih arhiviranih intervjua, fotografija, reminiscencija preostalih clanova i td.naravno, avid fan joe strummera=the clash=joe strummer bi trebalo da su vec gledali 'let's rock again/'04/

pa dolazi jos jedan, mogu se usuditi i reci jos veca legenda, dokumentarni film :joe strummer: the future is unwrittenhttp://www.imdb.com/title/tt0800099/joestrummer2ls9.jpgjedan od najkopletnijih zabelezenih arhiviranih intervjua, fotografija, reminiscencija preostalih clanova i td.naravno, avid fan joe strummera=the clash=joe strummer bi trebalo da su vec gledali 'let's rock again/'04/
Film je predobar! SVE, SVE, SVE o strummeru. Cak su i strebercine poput mene saznale gomilu novih podataka.
kada?
kada?
Kako gde --- u USA je već, u Australiji za 10 dana, a ostalo ne znam (piše valjda na imdb-u).

Meni ovaj Riley užasno liči na P. Dohertyja. Ne samo na plakatu, nego i u trejleru. Kako sad da "poverujem" da je to Curtis?Filmu se radujem.

Jel na ovog: :)

• 2 weeks later...

u, vidi ovo. taman sam pošao da postavim topik za Control i iz kurtoazije sam pregledao podforum da vidim da neko slučajno nije pre mene. kad ono, međutim. samo se nadam da neće ispasti totalno razočaranje. / a u stvari se potajno nadam da će ispasti master-piece, samo ne smem naglas, da elemenat negativnog iznenađenja ne bi bio prevelik.

Glumci stvarno sviraju & pevaju...
moraš, ipak, priznati da to i nije baš neki prevelik podvig, bar što se instrumentalnog dela tiče :)

Nemam pojma, nisam jos gledao film. Ali, u svakom slucaju ne ocekujem Mahavishnu Orchestra :D

Nemam pojma, nisam jos gledao film. Ali, u svakom slucaju ne ocekujem Mahavishnu Orchestra :D
lolnisam ni ja, nego sam mislio na to da glumcima nije trebalo nešto preterano truda da bi naučili i odsvirali sami :)
  • Author
lolnisam ni ja, nego sam mislio na to da glumcima nije trebalo nešto preterano truda da bi naučili i odsvirali sami :)
uvek je uzivanje citati mudrosti staraca isposnika sto u svojim pecinama zatvorenih ociju svevide