February 9Feb 9 OUATIH baš dobro stari.Nije da je napravljen pre 100 godina, ali svakako. Edited February 9Feb 9 by Milošica
February 10Feb 10 On 26. 12. 2025. at 9:56, Shan Jan said:def nije lice koje je "launched a thousand ships"
February 10Feb 10 31 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:def nije lice koje je "launched a thousand ships"To se nagadja vec jako dugo al mislim da nije potvrdjeno. Medjutim, bas su iskasapili Nolana za prikaz oklopa koji em nema veze sa realnoscu tog doba em je totalno bezizrazajan i bezbojan.Plus ovaj Betmen:
February 25Feb 25 Gledam po twiteru,Heat 2 sa Bale i Di Caprio i Villeneuve da radi Bonda.Vrv da izbaci original temu I ubaci omiljene zvukove sa slepih koloseka zeleznicke stanice.
February 25Feb 25 2 hours ago, askeladden said:Gledam po twiteru,Heat 2 sa Bale i Di Caprio i Villeneuve da radi Bonda.Vrv da izbaci original temuI ubaci omiljene zvukove sa slepih koloseka zeleznicke stanice.Umro mu je kompozitor, ali utegnuce to AI...
February 25Feb 25 3 hours ago, Shan Jan said:Sto da ne, Villeneuve je idealan da napravi film sa odlicnom atmosferom bez plota.Da je Tilda Swinton jedno 15 godina mladja ne bi se brinuo ko je sledeci Bond.
February 25Feb 25 30 minutes ago, Kako god ... said:Hm.Više mi se svideo prvi trejler..Sta se desava, jos pre pola godine je trebalo da se pojavi u bioskopima? Ne mirise mi to na dobro...