July 23, 2025Jul 23 1 hour ago, Moonwalker said:Dikaprio se pretvorio u Dzeka Nikolsona.Konačno ,sada će možda da zaliči na pravog glumca 1 hour ago, Shan Jan said:Sean Penn Rekla je u jednom intervju Milena Radulović da je Šone njena tiha patnja . Prvo sam pomislio dal je normalna a ono ako je bio dobar Madoni ili Šarliz Theron što ne bi jednoj Mileni sa Banjice
July 23, 2025Jul 23 on je to oduvek i hteo da bude, makar po stilu, karakteru i ludilu, jebe ga talenat realno, mada ide uzlazno1 hour ago, Moonwalker said:Dikaprio se pretvorio u Dzeka Nikolsona.
July 23, 2025Jul 23 5 minutes ago, ultra plasticni said:on je to oduvek i hteo da bude, makar po stilu, karakteru i ludilu, jebe ga talenat realno, mada ide uzlaznoNisam ovo znala, zanimljivo. Vise mi se ucinilo vizuelno iz trejlera, koliko ekran telefona dozvoljava.Meni je on bio jeziv i jezivo dobar igrajuci Huvera u biografskom filmu. Kako su ga samo transformisali. Edited July 23, 2025Jul 23 by Moonwalker
July 23, 2025Jul 23 mislim da postoje leove izjave o zajednickom radu sa nikolsonom kod skorsezea u filmu the departed
July 24, 2025Jul 24 6 hours ago, ultra plasticni said:on je to oduvek i hteo da bude, makar po stilu, karakteru i ludilu, jebe ga talenat realno, mada ide uzlaznoMolim?
July 26, 2025Jul 26 6 hours ago, Nikodije said:deluje kao izuzetan trestja, režira ga veliki ljubitelj treša
August 21, 2025Aug 21 Ne vraća se svaki dan ubedljivi GOAT glume DD Lewis na veliko platno™.Verovatno ne bi ni ovde da mu sin ne režira...
August 26, 2025Aug 26 novi jorgos-stare face p.s. nadam se da je kod plemonsa ovo ozempik a ne neka ozbiljna boleština