Jump to content

Uskoro dolazi jedan film

Featured Replies

On 12. 12. 2023. at 18:10, I*m with the pilots said:

CAPTAIN FAGGOTRON SAVES THE UNIVERSE

(teilweise englische OmU)

von Harvey Rabbit, Deutschland 2023, 72 Min.
Mit Bishop Black, Rodrigo Garcia Alves

captainfaggotron_presse_portal_th.jpg

Meni žao što ovo neće biti kod nas pa da me se svi koje znam konačno odreknu preko novina kad predložim da se gleda pa na kraju odem sama i bude fenomenalno al’ nemam načina da to ikada ikome dokažem. :happy:

Camp ist eine Waffe des freudigen Widerstands und ein Werkzeug zur Dekonstruktion der heteronormativen Ödnis!

Met Gala GIF by E!

22 hours ago, kipo said:

putin-thumbs-up-1168-440.jpg

• 4 weeks later...

Uh bas omasen casting.

Mena samo zanima kakve veze, i da li ikakve, Mič Vajnhaus ima s ovim filmom.

Da li je predstavljen kao pogano koristoljubivo govno tj. tačno kao što i treba ili i dalje pokušava da se opere?

Gledao sam ovo u novembru na indie festivalu u domu omladine, izgleda da su promenili izvorni (bolji) naziv "You Sing Loud, I Sing Louder".

Tanak scenario, ali super hemija izmedju Juana i cerke mu, koja je jako zanimljiva i harizmaticna pojava, cudi me da nije imala ozbiljnijih uloga do sad.

:rolf:

…featuring "an intimate, fantastical and narrative-driven reflection of journey to find love" and … "ode to  journey of self-healing and everlasting belief in fairytale endings."

:ziga:

JLo, delulu queen zauvek.

On 12. 1. 2024. at 14:34, vorda said:

:frust:

A koji je to legacy ostavila?

5 hours ago, Patty Lee said:

:rolf:

…featuring "an intimate, fantastical and narrative-driven reflection of journey to find love" and … "ode to  journey of self-healing and everlasting belief in fairytale endings."

:ziga:

JLo, delulu queen zauvek.

Mirise na dobar kemp :D 

3 hours ago, steins said:

Vezano za to, nesto citao o Nirvani i vecina ljudi kazu da je sve do smrti Kurt Kobejn vazio za lika punog sebe zbog cijih sranja su svi trpeli. Nakon samoubistva instant pretvoren u legendu. Ne kazem da je bio los covek, samo da, nazalost, kad se desi tako nesto, bukvalno zbog toga ljudi postaju obozavani. Malo grozno kad se pogleda tako...

• Popular Post
3 hours ago, steins said:

Prepoznatljivost, kvalitet, posebnost u nastupu i stajlingu. Jedinstven glas, Etta James naseg vremena, priblizila soul, jazz i rock muziku mladima u vremenu kad je ukus prosecnog slusaoca vise nego problematican. 

On 17. 1. 2024. at 21:56, jms_uk said:

On 17. 1. 2024. at 22:14, FPLS said:

Gledao sam ovo u novembru na indie festivalu u domu omladine, izgleda da su promenili izvorni (bolji) naziv "You Sing Loud, I Sing Louder".

Tanak scenario, ali super hemija izmedju Juana i cerke mu, koja je jako zanimljiva i harizmaticna pojava, cudi me da nije imala ozbiljnijih uloga do sad.

Pobednik indie festivala, a slažem se da film vredi pogledati, ali samo zbog specifičnog odnosa koji grade kroz film glavni glumci (otac i ćerka i u stvarnom životu).

Treba pregurati prvo polovinu filma, posle već lepo vozi.

Just to avoid misunderstanding, otac i cerka u stvarnom zivotu glume oca i cerku u filmu?

12 hours ago, kipo said:

Just to avoid misunderstanding, otac i cerka u stvarnom zivotu glume oca i cerku u filmu?

Da