Jump to content
IGNORED

Stripovi

precog

Recommended Posts

Posted

Zna li neko sta se desava sa Martijem Misterijom? Trebao je novi broj da izadje jos pre jedno dve nedelje, a i dalje ga nema.

Posted

mozda je poginuo resavajuci neki slucaj, pa ne smeju da objave.

Posted
mozda je poginuo resavajuci neki slucaj, pa ne smeju da objave.
:cry:
Posted
Zna li neko sta se desava sa Martijem Misterijom? Trebao je novi broj da izadje jos pre jedno dve nedelje, a i dalje ga nema.
od pre jedno mesec-dva sva izdanja Veselog Cetvrtka (osim redovnog Zagora i Dylana) izlaze tromesecnim ritmom... inace, krenuli su sa reprintima Texa i Mister Noa od prvog broja u izdanjima od 700 strana...
Posted (edited)
od pre jedno mesec-dva sva izdanja Veselog Cetvrtka (osim redovnog Zagora i Dylana) izlaze tromesecnim ritmom... inace, krenuli su sa reprintima Texa i Mister Noa od prvog broja u izdanjima od 700 strana...
Zezas?Crkli dabogda! angry.gif Edited by Sludge Factory
Posted

jbg, ovde se izgleda na kioscima jedino prodaju Zagor ( :yucky: ) i Dylan Dog... ne mogu da krivim te izdavace uopste... a ako ti je za utehu prica se da se krenuti sledece godine i sa reprintima MMisterije, na istom fazonu kao sa Texom i Jerryjem Drakeom...

Posted
jbg, ovde se izgleda na kioscima jedino prodaju Zagor ( :yucky: ) i Dylan Dog... ne mogu da krivim te izdavace uopste... a ako ti je za utehu prica se da se krenuti sledece godine i sa reprintima MMisterije, na istom fazonu kao sa Texom i Jerryjem Drakeom...
Ma znam, vise se onako jedim :D Krvimo mi je, jer je konacno bilo krenulo to ljudski da izlazi. Ali, ocigledno da imaju problema. Ipak, bolje i na tri meseca nego da ne izlazi uopste. A ti reprinti su mi super vest. Hvala za info! :)
Posted (edited)

hm...maus12-212x300.jpgnas prevod je dno dna, riba je htela da ispadne pametna, pa smo dobili ultrafuserajski joda govor...u toku je takmicenje izmedju samizdata i ipsa ko ce angazovati retardiranijeg prevodioca

Edited by garoviks
Posted

da su to barem prevodioci, po svoj prilici angažovali su komšijinog malog..

Posted
halal vera :) koji ti fali?
Mislim 5. sveska. To su epizode od 21 do 25, s tim sto 4 od tih 5 imam kao pojedinacna izdanja. Nedostaje mi samo 1 epizoda, ne mogu sad da se setim koja.
Posted

Su to one sveske sa belim koricama? Te su bile do jaja.

Posted
da su to barem prevodioci, po svoj prilici angažovali su komšijinog malog..
mausa je prevela izvesna ana uzelac, koja je usput napisala i hvalospev sebi na pocetku stripa
Posted

Детету се свидео ћалетов говор, прочитала обе свеске за недељу дана. Него, кад сте већ код Мауса, баш ми треба Микке Муссе. Има ли га неко скенираног или аплоудованог на интернет?

Posted
mausa je prevela izvesna ana uzelac, koja je usput napisala i hvalospev sebi na pocetku stripa
ček, zar nije lepo napisala da joj je majka poljakinja koja je godinama živela u srbiji, te joj je to bila inspiracija za prevod govora čoveka kome je poljski maternji, a usvojio je engleski kao drugi jezik? meni je to nekako bila zgodna slučajnost, a analogija koju je koristila sasvim korektna.ježim se na loše prevode, ali ovaj ne pamtim kao takav.