Jump to content
IGNORED

Stripovi

precog

Recommended Posts

Posted

U, seksi. Mada, ako vec hoce da ekranizuje Ellisa, mogli su da odaberu nesto za sta sam cuo.

Posted
U, seksi. Mada, ako vec hoce da ekranizuje Ellisa, mogli su da odaberu nesto za sta sam cuo.
pa ovo deluje zabavno. gerijatrijski spy flick!sta ti bi voleo transmetro the tv series?
Posted

Ili Fell ili Desolation Jonesa. Padobro™, moracemo se zadovoljiti i ovim.

Posted (edited)

Sad sam procitao RED, i ovo sto sam video nema mnogo veze sa tim trejlerom gore, makar u stripu ima materijala za nekih 45 minuta filma. Ali eto, Ellis je zadovoljan. :)James Remar i Julius McMahon su takodje u filmu, meni dosta. :D

Edited by Calavera
Posted
Sad sam procitao RED, i ovo sto sam video nema mnogo veze sa tim trejlerom gore, makar u stripu ima materijala za nekih 45 minuta filma. Ali eto, Ellis je zadovoljan. :)James Remar i Julius McMahon su takodje u filmu, meni dosta. :D
Helen Mirren with a sniper rifle.I mean, if you don’t want to see a film with Helen Mirren with a sniper rifle, I’m not sure I want to know you.
:Dja sam takodje zadovoljon. narocito zato sto je RED onako by-the-numbers ellis.
Posted

treba mi battling boy ko leba.nadam se da ce se paul pope uskoro osevapiti :(4835103690_6e09ab840e_o.jpg

Posted

Nisam ni ja znao, evo sad tek vidim da nikad nisu dovrseni. :(

Posted
ne znam da li je ovo vec postovano. meni je svakako novo.http://www.youtube.com/watch?v=OBktKOQGBYA&feature=player_embedded
Ja samo da se zapljunem all over još jedne svete krave - Incal mi je oduvek bio prilično sranje.( :o )Etalon za te Jodorowsky-Giraud zajebancije koje uvek dobro počnu i lepo izgledaju throughout, ali su bez izuzetka u celini gledano loš trip. Pročitaš do kraja, ali ne znaš ni gde si bio ni šta si radio.Ne bih danas gledao tu cartoon verziju beskrajne priče In Speeeejs ni da mi plate.
Posted

Ako neko ima Alana Fordova da oslobodi prostor na tavanu, proda ili menja, PM please.

Posted
Ja samo da se zapljunem all over još jedne svete krave - Incal mi je oduvek bio prilično sranje.( :o )Etalon za te Jodorowsky-Giraud zajebancije koje uvek dobro počnu i lepo izgledaju throughout, ali su bez izuzetka u celini gledano loš trip. Pročitaš do kraja, ali ne znaš ni gde si bio ni šta si radio.Ne bih danas gledao tu cartoon verziju beskrajne priče In Speeeejs ni da mi plate.
ja sam sa incalom obisao celi krug dopadanja & prezira. danas mi se cini remek delom. mebijusov stil je fenomenalan i vizuelna naracija bez premca a jodo je istovremeno i duhovit i 'mistican' na nacin koji nije ponovio do nekih delova metabarona.mada... pitaj me ponovo za par godina.