Reaktor Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 On 28.7.2021. at 20:57, Pixie said: Tražila neki strip za podmladak i zagrcnem se. prvo sam pomislio da je fotošop 1
I*m with the pilots Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 On 28.3.2011. at 11:05, *edited by mod said: Jel procitao neko ovu srpsku verziju LXG aka Druzina Dardaneli? Deluje zanimljivo kao ideja i planiram da ga pazarim ovih dana pa rekoh da cujem utiske ako ga je neko vec procitao. Da ponovim pitanje U jednom od Politikinih zabavnika koji su stigli do mene ima nekoliko stranica iz ovog stripa, kako to vec kod Zabavnika ide, i da, ne deluje lose.
renne Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Quote ČUJTE I POČUJTE ! Čarobna knjiga započinje možda i najveći projekat do sada, svakako prvi takve vrste na našim prostorima. Talični Tom, integralna izdanja od po 3 epizode počevši od prve! Da, dobro ste videli, od prve Morisove epizode te davne 1949. Želja nam je da vam u narednim godinama omogućimo da u luksuznim izdanjima kompletirate kolekciju avantura vašeg omiljenog junaka s Divljeg zapada. O opremi ne moramo mnogo govoriti, biće, kao što ste navikli, A4 format, pun kolor i tvrde korice. Prvi integral možete očekivati na jesen, pa do nove godine još jedan. Od sledeće godine vas očekuju 4 integrala godišnje (dva prolećna, dva jesenja) i tako u hronološkom sledu. Nadamo se da ste uzbuđeni koliko i mi i da ćete nas verno pratiti na ovom epskom putovanju.
James Marshall Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 U njih iskreno imam više povjerenja nego u Darkvud koji se zaleti pa onda na pola odustane. Ovi su makar izgurali Asteriksa iako će ovo da bude još zahtjevniji poduhvat.
kurdi Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 1 hour ago, renne said: Kupio danas Družinu od vješala, obe knjige ? Kakvo je to izdanje?
Lezilebovich Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Meni ovo bilo odlicno ( nisam expert da mogu da pricam o crtezu i slicno). Em zanimljivo, em se malo kritikuje kapitalizam, em ima hepiend... 1
Њујоркер Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 12 hours ago, I*m with the pilots said: Da ponovim pitanje U jednom od Politikinih zabavnika koji su stigli do mene ima nekoliko stranica iz ovog stripa, kako to vec kod Zabavnika ide, i da, ne deluje lose. Tesko njesra
goofs Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 “Carobna knjiga” pocela da izdaje “Spiru i Fantazio” serijal, bice u 6 tomova, kako sada deluje samo Frankenova izdanja, ali ajde, bolje ista nego nista. A najavili su i “Talicnog toma” od jeseni, po slicnom principu kao Asterix, po 3 epizode u tvrdo koricenom izdanju. Hajp! 1
klimt Posted August 14, 2021 Posted August 14, 2021 Izložba "Antitelo" strip autora Zorana Janjetova u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine (MSUV), od 17. jula do 25. avgusta. http://msuv.org/2021/07/01/zoran-janjetov-antitelo/ Zoran Janjetov: Antitelo Radovi 1979-2021 PDF kataloga možete skinuti na donjem linku. http://msuv.org/wp-content/uploads/2021/07/ANTITELO-Zoran-Janjetov.pdf Nisam bio na izložbi, možda odem ako budem stigao. Imam katalog. Svi radovi su odlično odštampani na kvalitetnom papiru. Dva mala minusa: - prvi, obrada teksta u uvodnim tekstovima, neke reči su spojene što se vidi iz aviona - drugi, nema objašnjenja odakle koji rad potiče 1
kurdi Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 13 hours ago, klimt said: Izložba "Antitelo" strip autora Zorana Janjetova u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine (MSUV), od 17. jula do 25. avgusta. http://msuv.org/2021/07/01/zoran-janjetov-antitelo/ Zoran Janjetov: Antitelo Radovi 1979-2021 PDF kataloga možete skinuti na donjem linku. http://msuv.org/wp-content/uploads/2021/07/ANTITELO-Zoran-Janjetov.pdf Nisam bio na izložbi, možda odem ako budem stigao. Imam katalog. Svi radovi su odlično odštampani na kvalitetnom papiru. Dva mala minusa: - prvi, obrada teksta u uvodnim tekstovima, neke reči su spojene što se vidi iz aviona - drugi, nema objašnjenja odakle koji rad potiče Jel moze da se kupi katalog bez odlaska u novi sad?
klimt Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Naravno da može. Cijena je prava sitnica, promotivna jer je izložba još uvek u toku, iznosi 1000 dinara, zato uzeh dva komada. Samo nazovi telefonom, isporuka brza pošta, plaćanje pouzećem.
klimt Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 LOBAČEV: ČARDAK I NA NEBU I NA ZEMLJI Autor: Zdravko Zupan Priredio: Zoran Stefanović Kritički osvrti: Žika Bogdanović, Vasa Pavković, Zoran Đukanović, Aleksandar Zograf Edicija: Osvrti # Format: 210x297mm (A4) Povez: Tvrdi, šiveno Broj strana: 284 (kolor) Godina izdanja: 2021 ISBN: 978-86-80306-20-9 preview 30 strana https://www.modestystripovi.com/app/download/25438622/210609_Zupan_LOBACEV_ebook_prvih+30+strana.pdf Treba da mi stigne ovih dana. Tiraž je mali, isti kao i za katalog izložbe "Antitelo" Zorana Janjetova, 300 primeraka. Isti izdavač je najavio uskoro - Zoran Đukanović: Kuznjecov i Solovjev - Dva čarobnjaka beogradskog kruga
scab Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 pročitao 3 od 6 knjiga Lokot i ključ (Locke & Key) u našem izdanju i morao da napravim pauzu da malo oladim glavu od marčelovog užasnog prevoda. mrzim kada moram da čitam nešto i u glavi konstantno re-prevodim nazad na engleski da bih shvatio šta su "mejsonove tegle" i slična lupetanja. jebalo me podržavanje domaćih izdavača kada mi se svaki put pokaže bolje da naručim stripove u originalu po istoj ceni i zaista uživam u stripu... 2
Recommended Posts