Jump to content
IGNORED

Stripovi

precog

Recommended Posts

Posted

Kupio danas Družinu od vješala, obe knjige

Posted
On 28.7.2021. at 20:57, Pixie said:

Tražila neki strip za podmladak i zagrcnem se. :D

prvo sam pomislio da je fotošop :lolol:

• Haha 1
Posted

On 28.3.2011. at 11:05, *edited by mod said:

Jel procitao neko ovu srpsku verziju LXG aka Druzina Dardaneli? Deluje zanimljivo kao ideja i planiram da ga pazarim ovih dana pa rekoh da cujem utiske ako ga je neko vec procitao.

Da ponovim pitanje :) U jednom od Politikinih zabavnika koji su stigli do mene ima nekoliko stranica iz ovog stripa, kako to vec kod Zabavnika ide, i da, ne deluje lose.

Posted
ČUJTE I POČUJTE !
Čarobna knjiga započinje možda i najveći projekat do sada, svakako prvi takve vrste na našim prostorima. Talični Tom, integralna izdanja od po 3 epizode počevši od prve! Da, dobro ste videli, od prve Morisove epizode te davne 1949. Želja nam je da vam u narednim godinama omogućimo da u luksuznim izdanjima kompletirate kolekciju avantura vašeg omiljenog junaka s Divljeg zapada.
O opremi ne moramo mnogo govoriti, biće, kao što ste navikli, A4 format, pun kolor i tvrde korice.
Prvi integral možete očekivati na jesen, pa do nove godine još jedan. Od sledeće godine vas očekuju 4 integrala godišnje (dva prolećna, dva jesenja) i tako u hronološkom sledu.
Nadamo se da ste uzbuđeni koliko i mi i da ćete nas verno pratiti na ovom epskom putovanju.

Posted

U njih iskreno imam više povjerenja nego u Darkvud koji se zaleti pa onda na pola odustane. Ovi su makar izgurali Asteriksa iako će ovo da bude još zahtjevniji poduhvat.

Posted
1 hour ago, renne said:

Kupio danas Družinu od vješala, obe knjige

? Kakvo je to izdanje?

Posted

1592023948?v=1

Meni ovo bilo odlicno ( nisam expert da mogu da pricam o crtezu i slicno). Em zanimljivo, em se malo kritikuje kapitalizam, em ima hepiend... 

• +1 1
Posted
12 hours ago, I*m with the pilots said:

Da ponovim pitanje :) U jednom od Politikinih zabavnika koji su stigli do mene ima nekoliko stranica iz ovog stripa, kako to vec kod Zabavnika ide, i da, ne deluje lose.

Tesko njesra

• 2 weeks later...
Posted

“Carobna knjiga” pocela da izdaje “Spiru i Fantazio” serijal, bice u 6 tomova, kako sada deluje samo Frankenova izdanja, ali ajde, bolje ista nego nista.

A najavili su i “Talicnog toma” od jeseni, po slicnom principu kao Asterix, po 3 epizode u tvrdo koricenom izdanju. Hajp!

• +1 1
Posted

spacer.png

Izložba "Antitelo" strip autora Zorana Janjetova
u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine (MSUV), od 17. jula do 25. avgusta.
http://msuv.org/2021/07/01/zoran-janjetov-antitelo/

Zoran Janjetov: Antitelo Radovi 1979-2021
PDF kataloga možete skinuti na donjem linku.
http://msuv.org/wp-content/uploads/2021/07/ANTITELO-Zoran-Janjetov.pdf

Nisam bio na izložbi, možda odem ako budem stigao.
Imam katalog. Svi radovi su odlično odštampani na kvalitetnom papiru.
Dva mala minusa:
- prvi, obrada teksta u uvodnim tekstovima, neke reči su spojene što se vidi iz aviona
- drugi, nema objašnjenja odakle koji rad potiče

• Hvala 1
Posted
13 hours ago, klimt said:

spacer.png

Izložba "Antitelo" strip autora Zorana Janjetova
u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine (MSUV), od 17. jula do 25. avgusta.
http://msuv.org/2021/07/01/zoran-janjetov-antitelo/

Zoran Janjetov: Antitelo Radovi 1979-2021
PDF kataloga možete skinuti na donjem linku.
http://msuv.org/wp-content/uploads/2021/07/ANTITELO-Zoran-Janjetov.pdf

Nisam bio na izložbi, možda odem ako budem stigao.
Imam katalog. Svi radovi su odlično odštampani na kvalitetnom papiru.
Dva mala minusa:
- prvi, obrada teksta u uvodnim tekstovima, neke reči su spojene što se vidi iz aviona
- drugi, nema objašnjenja odakle koji rad potiče

Jel moze da se kupi katalog bez odlaska u novi sad?

Posted

Naravno da može. Cijena je prava sitnica, promotivna jer je izložba još uvek u toku, iznosi 1000 dinara, zato uzeh dva komada. Samo nazovi telefonom, isporuka brza pošta, plaćanje pouzećem. 

Posted

spacer.png

LOBAČEV: ČARDAK I NA NEBU I NA ZEMLJI

Autor: Zdravko Zupan

Priredio: Zoran Stefanović

Kritički osvrti: Žika Bogdanović, Vasa Pavković, Zoran Đukanović, Aleksandar Zograf

Edicija: Osvrti #

Format: 210x297mm (A4)
Povez: Tvrdi, šiveno
Broj strana: 284 (kolor)
Godina izdanja: 2021
ISBN: 978-86-80306-20-9

preview 30 strana

https://www.modestystripovi.com/app/download/25438622/210609_Zupan_LOBACEV_ebook_prvih+30+strana.pdf

Treba da mi stigne ovih dana.

Tiraž je mali, isti kao i za katalog izložbe "Antitelo" Zorana Janjetova, 300 primeraka.

Isti izdavač je najavio uskoro - Zoran Đukanović: Kuznjecov i Solovjev - Dva čarobnjaka beogradskog kruga

spacer.png

Posted

pročitao 3 od 6 knjiga Lokot i ključ (Locke & Key) u našem izdanju i morao da napravim pauzu da malo oladim glavu od marčelovog užasnog prevoda. mrzim kada moram da čitam nešto i u glavi konstantno re-prevodim nazad na engleski da bih shvatio šta su "mejsonove tegle" i slična lupetanja. jebalo me podržavanje domaćih izdavača kada mi se svaki put pokaže bolje da naručim stripove u originalu po istoj ceni i zaista uživam u stripu...

• +1 2