August 2, 20213 yr On 28.7.2021. at 20:57, Pixie said: Tražila neki strip za podmladak i zagrcnem se. prvo sam pomislio da je fotošop
August 2, 20213 yr On 28.3.2011. at 11:05, *edited by mod said: Jel procitao neko ovu srpsku verziju LXG aka Druzina Dardaneli? Deluje zanimljivo kao ideja i planiram da ga pazarim ovih dana pa rekoh da cujem utiske ako ga je neko vec procitao. Da ponovim pitanje U jednom od Politikinih zabavnika koji su stigli do mene ima nekoliko stranica iz ovog stripa, kako to vec kod Zabavnika ide, i da, ne deluje lose.
August 2, 20213 yr Quote ČUJTE I POČUJTE ! Čarobna knjiga započinje možda i najveći projekat do sada, svakako prvi takve vrste na našim prostorima. Talični Tom, integralna izdanja od po 3 epizode počevši od prve! Da, dobro ste videli, od prve Morisove epizode te davne 1949. Želja nam je da vam u narednim godinama omogućimo da u luksuznim izdanjima kompletirate kolekciju avantura vašeg omiljenog junaka s Divljeg zapada. O opremi ne moramo mnogo govoriti, biće, kao što ste navikli, A4 format, pun kolor i tvrde korice. Prvi integral možete očekivati na jesen, pa do nove godine još jedan. Od sledeće godine vas očekuju 4 integrala godišnje (dva prolećna, dva jesenja) i tako u hronološkom sledu. Nadamo se da ste uzbuđeni koliko i mi i da ćete nas verno pratiti na ovom epskom putovanju.
August 2, 20213 yr U njih iskreno imam više povjerenja nego u Darkvud koji se zaleti pa onda na pola odustane. Ovi su makar izgurali Asteriksa iako će ovo da bude još zahtjevniji poduhvat.
August 2, 20213 yr 1 hour ago, renne said: Kupio danas Družinu od vješala, obe knjige ? Kakvo je to izdanje?
August 2, 20213 yr Meni ovo bilo odlicno ( nisam expert da mogu da pricam o crtezu i slicno). Em zanimljivo, em se malo kritikuje kapitalizam, em ima hepiend...
August 3, 20213 yr 12 hours ago, I*m with the pilots said: Da ponovim pitanje U jednom od Politikinih zabavnika koji su stigli do mene ima nekoliko stranica iz ovog stripa, kako to vec kod Zabavnika ide, i da, ne deluje lose. Tesko njesra
August 12, 20213 yr “Carobna knjiga” pocela da izdaje “Spiru i Fantazio” serijal, bice u 6 tomova, kako sada deluje samo Frankenova izdanja, ali ajde, bolje ista nego nista. A najavili su i “Talicnog toma” od jeseni, po slicnom principu kao Asterix, po 3 epizode u tvrdo koricenom izdanju. Hajp!
August 14, 20213 yr Izložba "Antitelo" strip autora Zorana Janjetova u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine (MSUV), od 17. jula do 25. avgusta. http://msuv.org/2021/07/01/zoran-janjetov-antitelo/ Zoran Janjetov: Antitelo Radovi 1979-2021 PDF kataloga možete skinuti na donjem linku. http://msuv.org/wp-content/uploads/2021/07/ANTITELO-Zoran-Janjetov.pdf Nisam bio na izložbi, možda odem ako budem stigao. Imam katalog. Svi radovi su odlično odštampani na kvalitetnom papiru. Dva mala minusa: - prvi, obrada teksta u uvodnim tekstovima, neke reči su spojene što se vidi iz aviona - drugi, nema objašnjenja odakle koji rad potiče
August 15, 20213 yr 13 hours ago, klimt said: Izložba "Antitelo" strip autora Zorana Janjetova u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine (MSUV), od 17. jula do 25. avgusta. http://msuv.org/2021/07/01/zoran-janjetov-antitelo/ Zoran Janjetov: Antitelo Radovi 1979-2021 PDF kataloga možete skinuti na donjem linku. http://msuv.org/wp-content/uploads/2021/07/ANTITELO-Zoran-Janjetov.pdf Nisam bio na izložbi, možda odem ako budem stigao. Imam katalog. Svi radovi su odlično odštampani na kvalitetnom papiru. Dva mala minusa: - prvi, obrada teksta u uvodnim tekstovima, neke reči su spojene što se vidi iz aviona - drugi, nema objašnjenja odakle koji rad potiče Jel moze da se kupi katalog bez odlaska u novi sad?
August 15, 20213 yr Naravno da može. Cijena je prava sitnica, promotivna jer je izložba još uvek u toku, iznosi 1000 dinara, zato uzeh dva komada. Samo nazovi telefonom, isporuka brza pošta, plaćanje pouzećem.
August 15, 20213 yr LOBAČEV: ČARDAK I NA NEBU I NA ZEMLJI Autor: Zdravko Zupan Priredio: Zoran Stefanović Kritički osvrti: Žika Bogdanović, Vasa Pavković, Zoran Đukanović, Aleksandar Zograf Edicija: Osvrti # Format: 210x297mm (A4) Povez: Tvrdi, šiveno Broj strana: 284 (kolor) Godina izdanja: 2021 ISBN: 978-86-80306-20-9 preview 30 strana https://www.modestystripovi.com/app/download/25438622/210609_Zupan_LOBACEV_ebook_prvih+30+strana.pdf Treba da mi stigne ovih dana. Tiraž je mali, isti kao i za katalog izložbe "Antitelo" Zorana Janjetova, 300 primeraka. Isti izdavač je najavio uskoro - Zoran Đukanović: Kuznjecov i Solovjev - Dva čarobnjaka beogradskog kruga
August 16, 20213 yr pročitao 3 od 6 knjiga Lokot i ključ (Locke & Key) u našem izdanju i morao da napravim pauzu da malo oladim glavu od marčelovog užasnog prevoda. mrzim kada moram da čitam nešto i u glavi konstantno re-prevodim nazad na engleski da bih shvatio šta su "mejsonove tegle" i slična lupetanja. jebalo me podržavanje domaćih izdavača kada mi se svaki put pokaže bolje da naručim stripove u originalu po istoj ceni i zaista uživam u stripu...