FranziskaKafka Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 (edited) identično jedemo pogačice!!!!Opa, evo vec trece osobe... a da oformimo udruzenje Ljubitelja identicnog jedenja (i) identicnih pogacica? :DNekakvi makroni od lesnika (valjda), okrugli, pa sa "vrhom" gore (kako su ih fabricki "cedili" na pleh pre pecenja - tako ostao "rep"). To je bas bilo naj!Ledov (valjda) mlecni sladoled u kornetu, sa grozdjicama. I od pistaca, a ukus nalik na lepak za papir. :D Ali njam.Pa cokolade Goga i Dado... Edited March 25, 2008 by FranziskaKafka
morgana Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Nekakvi makroni od lesnikae, to sam obozavala. jel ih ima jos?
luba Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 zivot mi se ulepsao kad se ponovo pojavila narandzasta gavrilovic pasteta.beli hleb iz furune, jedna konzerva i dva trouglasta jogurta, da se prezivi ceo dan.eh.
banatjanin Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 na mogu da poverujem da se one&only Tut Gut nekome nije dopadao. možda zbog gadne ambalaže? ili da ga uporedjuje sa vodnjikavaim i bezukusnim kvasom. svetogrdje.
FranziskaKafka Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 e, to sam obozavala. jel ih ima jos?U Srbiji vec odavno nema, bar 20 godina, za ostale zemlje ne znam (kad ne znam ni ko ih je pravio, ali samo naslucujem). :(
precog Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 intervjuisao coeka prosle godine koji je bio u ekipi ljudi koji su skenjali ONE banine i od njih napravili OVO danas. kaze da im nije bilo isplativo posto je onakav proizvod imao rok trajanja 20tak dana, pa dok su ih izbacili od fabrike do maloprodaje proslo pola roka. imali su mnogo povracaja robe i dosta gubitaka te su odlucili da ih ubiju i naprave ove skrnave mainstream kolutice.idioti, umesto da su smanjili proizvodnju i sredili distribuciju ili malo promenili recepturu (dodali neki konzervans ili sta vec treba) danas bi se odrali od para.
gospa buba Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 (edited) Opa, evo vec trece osobe... a da oformimo udruzenje Ljubitelja identicnog jedenja (i) identicnih pogacica? :Dchetvrta osoba.mislim, kako drugacije mogu da se jedu pogachice. tj, kad se vec odvazish :P Edited March 25, 2008 by thermal bug
henrik larsson Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kad čujem pogačice, uvek se setim užine u školi. Bajata slepljena spodoba kombinovana sa bljutavim vodenim jogurtom iz plastične čaše. Fali samo onaj preslatki crveni čaj iz metalne šolje.
saveznik Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 zivot mi se ulepsao kad se ponovo pojavila narandzasta gavrilovic pasteta...Ne znam da li je BEK ili 29. novembar iz Subotice proizvodio konzerve sa plavkastom etiketom u kojima je bilo nešto što se zvalo mesni doručak. Taj miris i ukus one pihtijaste masnoće... To mi moji baš i nisu dozvoljavali da jedem ali oni odu na posao...
gospa buba Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 (edited) Ne znam da li je BEK ili 29. novembar iz Subotice proizvodio konzerve sa plavkastom etiketom u kojima je bilo nešto što se zvalo mesni doručak. Taj miris i ukus one pihtijaste masnoće... To mi moji baš i nisu dozvoljavali da jedem ali oni odu na posao...mesna industrija zvezda kragujevac (i bonovi za topli obrok koji su se troshili u prodavnicama pkb. dzizs iljadu godina proshlo :o) Edited March 25, 2008 by thermal bug
nisam ja Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 kad smo kod pogachica, pored onih sa chvarcima bile su i one lisnate sa ispljuvkom 'sira' u sredini :) a tako kolach?
Mancunian Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kad čujem pogačice, uvek se setim užine u školi. Bajata slepljena spodoba kombinovana sa bljutavim vodenim jogurtom iz plastične čaše. Fali samo onaj preslatki crveni čaj iz metalne šolje.joj
sanja025 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 (edited) Kad čujem pogačice, uvek se setim užine u školi. Bajata slepljena spodoba kombinovana sa bljutavim vodenim jogurtom iz plastične čaše. Fali samo onaj preslatki crveni čaj iz metalne šolje.i zlatne kapi :wub:edit: a što se sladoleda tiče, meni se čini da je onaj u fudbalskoj lopti i onaj kao pehar pravio Somboled; kasnije su pravili Đoleta, sa žvakom Edited March 25, 2008 by sanja025
Gonzo Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 OVO KAT :D plagijat kit-kata ako me sećanje dobro služi?
Recommended Posts