ordi Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 nije YU, al svojevremeno je postojala plazma s ukusom ananasa limited edition. cale i ja se bas bili navukli. ne mogu je prezaliti.
Indy Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Cipiripi je zakon, eurokrem moz da prodje, a za ovo ostalo realno koga briga?To zavisi od generacije. Za mene je eurokrem vrh, pa sve posle toga. Nekako ljudi najvise vole ono s cim su odrasli. Nutella iz Trsta included.
radisa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 To zavisi od generacije. Za mene je eurokrem vrh, pa sve posle toga. Nekako ljudi najvise vole ono s cim su odrasli. Nutella iz Trsta included. +1, samo sam ja Nuttelu hasao iz Nemačke, 2-3 puta godišnje, u najboljem slučaju...
assück Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 milka iz nemačke 80ih. apsolutno nema veze sa ovim đubretom što se kod nas prodaje pod tim imenom. kod one je samo 1 kockica nosila toliko sabijene eksplozivne ukusnosti, da si je držao između prstiju dok se potpuno ne otopi da bi mogao da se zamažeš do balčaka u grešnom uživanju. ovo sada, ovde, to je šećerna tabla
Dankan Ajdaho Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 To zavisi od generacije. Za mene je eurokrem vrh, pa sve posle toga. Nekako ljudi najvise vole ono s cim su odrasli. Nutella iz Trsta included.
Razzmatazz Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 To zavisi od generacije. Za mene je eurokrem vrh, pa sve posle toga. Nekako ljudi najvise vole ono s cim su odrasli. Nutella iz Trsta included. Mislim da se, za razliku od drugih proizvoda, poboljšao po pitanju kvaliteta od tada. Pre mi se redovno dešavalo da po otvaranju eurokrema vidim ono odvojeno ulje, formiranu "koru/skramu" itd. Ne znam da li je to zato što je suviše dugo stajalo u magacinu na neadekvatan način lagerovano ili zato što su u međuvremenu poboljšali tehnologiju i proces proizvodnje. Ali sada takvih "incidenata" nema.
gagilija Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 btw za poštovaoce čokolina:jel vam bolji slovenački il rvacki?meni je bio bolji slovenackida pitam jos jednom... ima li negde da se kupi moto keks? znam da je sad u kutiji kao duplo pakovanje, nije vise u celofanu, ali nigde nisam nasla
ordi Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Nema vise Gricka :(je l' neko probao premijin krcko? kanda lici samo ja nikako da probam
morgana Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 postoji novi gricko :opostgricko :oto moram da probam
nbg4ever Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Ma, nema to veze sa Grickom. Mislim da sam cak i pisao o tome.Doduse, ja sam moj uzeo u Merkatoru, a oni ne valjaju Premiu. Ali se zvao bas tako nekako Krcko... Grcko!
katamaran Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Upravo jedem pravu kinder ladu.Kinder cokolada koja se istopila na ovoj vrucini
duda Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 neki dan, kada sam jela kajganu, setila se da je nekad pre sto godina (kada sam ja bila student :( ) mogao da se kupi kečap od paprike.ne mogu da se setim ko ga je proizvodio a ni sliku ne mogu da nađem, možda podravka?taj kečap je bio fenomenalan, naročito sam ga koristila za bogato prelivanje preko kajgane.jel' se još neko seća ovoga ?
renne Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 nešto najbolje što sam ikada jeo, kečap od paprike, u staklenim flašama, Droga Portorož, uh, kako sam to obožavao
morgana Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 ne sjecam ga se, al sam nedavno probala harisu i sve sto imam da kazem je :Hail:kras sad pakuje coko drazeje i u kesice a ne samo kutiju sa citavim asortimanomodusevila sam se kad sam vidjelaprethodno su mi rodjaci iz hrvatske donijeli izvornu verziju u kutiji. kad smo se vidjeli poslije 20 godina, zaplakala sam. mislim, drazeje i ja.
Recommended Posts