Filozof manijak Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 hehehe, sećam se tog japsa od naranje
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 12 hours ago, Moća said: Ma Koka-kola nije vose gazirana kao pre to garantujem. samo si mlađi bio, pa te jače udaralo na nos
Moća Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Brate ovo danas otvoris flasu i ako se ne popije odmah pisi izvetrelo.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 7
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 uzmi limenku, desilo mi se da sam otvorenu limenku uzeo posle 3-4 sata i dalje je bila solidno gazirana 1
Lancia Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 16 minutes ago, Moća said: Brate ovo danas otvoris flasu i ako se ne popije odmah pisi izvetrelo. Prokletnici, ne moze vise ljudski ni da se podrigne. 2 2
Milošica Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: uzmi limenku, desilo mi se da sam otvorenu limenku uzeo posle 3-4 sata i dalje je bila solidno gazirana Ovo. Koka kola u plasticnoj 0.5 je katastrofa. 2
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 ima onaj hack da je malo stisneš neposredno pre zatvaranja pa kao bude malo bolje gazirana sve u plastici su katastrofa
Filozof manijak Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 sećam se da sam više onog papira sažvakao nego samu žvaku, nikako nisam mogao bangavim prstima da očistim do kraja 2
fikret selimbašić Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 4 minutes ago, Filozof manijak said: sećam se da sam više onog papira sažvakao nego samu žvaku, nikako nisam mogao bangavim prstima da očistim do kraja Prvo treba da je malo izvrtiš imeđu dlanova, papir se tako odvoji i skida bez problema. 3 1
Recommended Posts