lord_s Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 SOS taksi, = stara NS garda, sve gari do garija Elem, nek ostane zabelezeno ovde na lokal-patrijotskom topicu https://nova.rs/vesti/politika/marinika-tepic-objavila-snimak-poplave-u-podzemnoj-garazi-kod-gradske-kuce-milan-djuric-i-vucevic-kriju-novu-nadstresnicu-u-novom-sadu-video/ Malo je i ovde na forumu pricano, ta garaza je jedna od glavnih talova ove bagre, a javna tajna je sada da im je izvodjac rekao da nema teoretske sanse da bude gotovo pod uslovima po koji su im propisali, a vec su probili neke rokove i to dobrano, i da ce pozurivanje i skracivanje rokova dovoditi do jos vecih problema. Vise nije samo ni Tanurdziceva palata u problemu, nego i integritet zgrada i materijala/plocnika na desetine metara unaokolo te garaze. 4
nesha taxista Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 On 28. 11. 2024. at 16:44, Ros said: necu nista novo reci, ali bezite od taksista koji cekaju putnike na stanici u petrovaradinu. sad se vratio iz bgd-a, pita me lik dokle idem, ja mu kazem do detelinarske pijace, a on ce 2200 dinara! sta bre 2200, vec sam 4-5 puta koristio taksi odatle ili do tamo na poziv ili yondex. od 750 - 900 dinara u zavisnosti od guzve. Koristite vozila etabliranih taksi udruženja kojih takođe najčešće bude na železničkoj stanici u Petrovaradinu. Nemojte da vas zavara natpis Belta taxi, taj nije u udruženju i na njega se veoma mnogo žale. Inače taksi u Novom Sadu je malo poskupeo tako da sad recimo pomenuta vožnja do Detelinare košta otprilike 100 dinara više nego do sada. Druga promena je u tome što će se sad kao i u BG i nedeljom voziti po 2. tarifi što će reći 25 dinara po kilometru više. Ta će cena međutim važiti i za vreme praznika (osim Nove godine), a ne treća tarifa kao do sada.
Time Crisis Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Par cm snega i totalni raspad: https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Servisne-informacije/396851/VIDEO-Kolaps-na-Vencu-automobili-sleteli-s-puta.html Malopre sam prošao (jedva), nekoliko kola ne može da se popne, valjda su krenuli sa letnjim/ćelavim gumama, plus više kamiona ioako je satima unazad javljano da je zatvoren put za teretni saobraćaj... šta ti ljudi misle
radisa Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Just now, Time Crisis said: Par cm snega i totalni raspad: https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Servisne-informacije/396851/VIDEO-Kolaps-na-Vencu-automobili-sleteli-s-puta.html Malopre sam prošao (jedva), nekoliko kola ne može da se popne, valjda su krenuli sa letnjim/ćelavim gumama, plus više kamiona ioako je satima unazad javljano da je zatvoren put za teretni saobraćaj... šta ti ljudi misle Jesi danas vozio po gradu? Opšti kolaps, mislim da bar pola ljudi vozi sa letnjim gumama i da su se sasrali... Jebal ih ideja da se može voziti sa letnjim cele zime "jer neće više biti snega"... 3
Time Crisis Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 1 hour ago, radisa said: Jesi danas vozio po gradu? Opšti kolaps, mislim da bar pola ljudi vozi sa letnjim gumama i da su se sasrali... Taksijem sam išao, ali da, i po gradu što još smešnije tek je sneg bio počeo, nije se još ni zadržao bio na kolovozu i isto je bio haos
radisa Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Dobili smo novog/starog direktora GSP-a... https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/396909/Milan-Balac-na-celu-novosadskog-GSP-a-umesto-uhapsenog-Papovica.html
SNARC Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Kakvo je veselje pokusati da se parkiras kasno uvece negde na Novoj Detelinari..Sunce ti..Na Nbg u srednog radnog vremena je lakse. 1 1
Jimmy Kowalski Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Zato sto je NBG vukojebina, bogu iza nogu.. 1
nesha taxista Posted Wednesday at 09:16 Posted Wednesday at 09:16 21 hours ago, SNARC said: Kakvo je veselje pokusati da se parkiras kasno uvece negde na Novoj Detelinari..Sunce ti..Na Nbg u srednog radnog vremena je lakse. To je neminovnost kad su na mestima gde su bile porodične kuće zidane zgrade. Zato je na Jugovićevu mnogo bolje. Tamo se krenulo od prazne ledine. 3
aram Posted Thursday at 19:04 Posted Thursday at 19:04 Šta čitam ovo po soc mrežama da je zatvoren Most Slobode, navodno pojavile se pukotine? Zar nije tako nešto bilo proletos pa je kao sanirano?
lord_s Posted Thursday at 19:23 Posted Thursday at 19:23 18 minutes ago, aram said: Šta čitam ovo po soc mrežama da je zatvoren Most Slobode, navodno pojavile se pukotine? Zar nije tako nešto bilo proletos pa je kao sanirano? dablju ti ef, danas sam ga prepesacio uzduz i popreko Nije bio zatvoren, niti je zatvoren (makar ne do 4h popodne danas), a sto se pukotina tice... ne bih znao 1
Jimmy Kowalski Posted Thursday at 19:35 Posted Thursday at 19:35 26 minutes ago, aram said: Šta čitam ovo po soc mrežama da je zatvoren Most Slobode, navodno pojavile se pukotine? Zar nije tako nešto bilo proletos pa je kao sanirano? To se tada bila nakrivila bandera, pa su to brzo sanirali. Prosao danas popodne, sve bilo normalno.. 1
aram Posted Thursday at 19:35 Posted Thursday at 19:35 ma proletos je neka bandera betonska od dve-tri tone pukla, tj. njen nosač, toga se dobro sećam. ovo sad ne znam, pitam.
Recommended Posts