Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Sećam se da mi je prva misao u glavi, kad sam svojevremeno pročitao vest koju si linkovao: kada zakiši, neka prvo neko drugi protera auto tuda, pa ću ja posle

• +1 1
Posted

Da, nažalost dobro znamo s kim imamo posla.

Posted

Naravno padavine koje se dešavaju jednom-dvaput u veku :fantom:

tendenciozno i zlonamerno da dovode u pitanje kvalitet radova izvedenih prilikom izgradnje novog železničkog nadvožnjaka u Partizanskoj ulici u Novom Sadu. Toliku količinu padavina u tako kratkom vremenskom roku nijedan odvodni sistem nije u mogućnosti da odmah reši. Takve količine padavina dešavaju se jednom u 50 godina. To su činjenice. Kao što su činjenice da ste vi neznalice i lopovi", stoji u saopštenju SNS-a.

• Haha 2
Posted

Hah...ŽS imaju veoma slično saopštenje, identične rečenice. Skoro kao da ih štancuju na istoj lokaciji :cool:

Posted

U zadnjih 10 godina imali smo 15 stogodišnjih kiša:D

• +1 1
  • Haha 2
Posted

au koji pritisak po privatnim firmama za petak

neka

• Hvala 1
Posted

Pricaj rodjeni ne bilo ti zapovedjeno

• +1 1
Posted (edited)

idea čenejska, npr

žali mi se neka, malo joj fali do penzije, da su je odredili da MORA na miting u petak ili ćaozdravo

ekipa iz best izgradnje dobila slobodan plaćen dan u petak, a i subotu

jbg, ne radi se jugovićevo besplatno

ima toga još

da, za best- nije subota za bg, nego neradna :D

Edited by rođeni
  • +1 2
Posted

Malo me čudi za Ideu, ali firme koje su dobile lukrativne građevinske poslove po gradu verujem da su dobile po obaveznu kvotu. 

Posted

Ima na 021, neka juče u Dunavskom parku nudila 4K, sendvič i kiselu za petak... Javno, bez ustrulavanja...

I nije dobila batine...

Posted

pobiše se kapo di fjutog i kapo di vjeternik čije su ovce koje idu sutra, moraće prvo u katastar :D

• Haha 5
Posted

Ahahaha

....shiit has hit the fan.