Filozof manijak Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Sećam se da mi je prva misao u glavi, kad sam svojevremeno pročitao vest koju si linkovao: kada zakiši, neka prvo neko drugi protera auto tuda, pa ću ja posle 1
Time Crisis Posted May 19, 2023 Posted May 19, 2023 Naravno padavine koje se dešavaju jednom-dvaput u veku Quote tendenciozno i zlonamerno da dovode u pitanje kvalitet radova izvedenih prilikom izgradnje novog železničkog nadvožnjaka u Partizanskoj ulici u Novom Sadu. Toliku količinu padavina u tako kratkom vremenskom roku nijedan odvodni sistem nije u mogućnosti da odmah reši. Takve količine padavina dešavaju se jednom u 50 godina. To su činjenice. Kao što su činjenice da ste vi neznalice i lopovi", stoji u saopštenju SNS-a. 2
Nevernik Posted May 19, 2023 Posted May 19, 2023 Hah...ŽS imaju veoma slično saopštenje, identične rečenice. Skoro kao da ih štancuju na istoj lokaciji
Filozof manijak Posted May 19, 2023 Posted May 19, 2023 U zadnjih 10 godina imali smo 15 stogodišnjih kiša 1 2
mire Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 (edited) idea čenejska, npr žali mi se neka, malo joj fali do penzije, da su je odredili da MORA na miting u petak ili ćaozdravo ekipa iz best izgradnje dobila slobodan plaćen dan u petak, a i subotu jbg, ne radi se jugovićevo besplatno ima toga još da, za best- nije subota za bg, nego neradna Edited May 22, 2023 by rođeni 2
nesha taxista Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 Malo me čudi za Ideu, ali firme koje su dobile lukrativne građevinske poslove po gradu verujem da su dobile po obaveznu kvotu.
radisa Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 Ima na 021, neka juče u Dunavskom parku nudila 4K, sendvič i kiselu za petak... Javno, bez ustrulavanja... I nije dobila batine...
mire Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 pobiše se kapo di fjutog i kapo di vjeternik čije su ovce koje idu sutra, moraće prvo u katastar 5
Recommended Posts