aram Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 čujem u novom sadu seku grane zdravog drveća pa ih žicom vežu za suvo drveće u centru grada gde treba AV da prođe 2
Ptica trkacica Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 1 minute ago, aram said: čujem u novom sadu seku grane zdravog drveća pa ih žicom vežu za suvo drveće u centru grada gde treba AV da prođe Imaš ovde 1
Ptica trkacica Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 10 minutes ago, Filozof manijak said: Kalemaritm Idi vijaj botove
Filozof manijak Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Po ovoj vrućini? Nisam baš toliki manijak 1
Ptica trkacica Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Just now, Filozof manijak said: Po ovoj vrućini? Nisam baš toliki manijak Eh, kakva si pahuljica Zaladiće dok oni dodju
Ros Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 jel to vucic veceras u NS? da kazem mojim smizlama da izbegavaju guzvu 1
lord_s Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Kako je samo, da mi je znati, izabran NS za ovaj miting, cim njega tangira 2k ljudi na ulici pre neki dan, da odmah silu pokazuje. 5
radisa Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 24 minutes ago, Filozof manijak said: Toe to, kontramiting za onaj protest Pa da... No, meni stvarno upada u oči pravljenje mitinga za dan Oluje... Mislim, ne može biti proslava šta je to onda? Tugovanka? Čemu to služi? Gro ljudi koji ce tu biti nema nikakve veze sa Krajinom, a i oni koji slučajno imaju odavno su ovde, imaju neke živote i ono što je tad bilo su i zaboravili... U stvari, još jedan izliv nekrofilije u Srbiju... 4
Time Crisis Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 36 minutes ago, radisa said: Mislim, ne može biti proslava šta je to onda? Tugovanka? Čemu to služi? 1
Hamlet Strašni Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 13 hours ago, radisa said: No, meni stvarno upada u oči pravljenje mitinga za dan Oluje... Mislim, ne može biti proslava šta je to onda? Tugovanka? Čemu to služi? Gro ljudi koji ce tu biti nema nikakve veze sa Krajinom, a i oni koji slučajno imaju odavno su ovde, imaju neke živote i ono što je tad bilo su i zaboravili... Nisu zaboravili i neće nikada zaboraviti u to budi siguran. Deca koja su 85 godište će se toga sećati za 50 godina…
Hamlet Strašni Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 7 minutes ago, slepa živana said: nečega se očigledno ne sećaju dobro Ne razumem
Recommended Posts