maheem Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 ludilo u saobraćaju danas. na putu sa kolegom do posla i nazad videli smo 4 sudara i malo je falilo da i sami učestvujemo u petom. vozač je jedva eskivirao ludog taxistu.
sherman Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ste dobili u sanducetu flajer - zumbazumba sa Marinom Perazic?izgleda da si samo ti dobio. mozda Marina hoce da zumbazumba sa tobom?ludilo u saobraćaju danas. na putu sa kolegom do posla i nazad videli smo 4 sudara i malo je falilo da i sami učestvujemo u petom. vozač je jedva eskivirao ludog taxistu.mora da je neki skup prestonicara u vasoj varosi
maheem Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 mora da je neki skup prestonicara u vasoj varosizaista imam utisak da je u našem selu više BG tabli od lokalnih.
ivy Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 zaista imam utisak da je u našem selu više BG tabli od lokalnih.pa zato je i nered u saobraćaju,jasno je
MrX Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 mora da je neki skup prestonicara u vasoj varosiDa nije ovo http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Stanovi-za-vojsku-u-Novom-Sadu.htmlMada opet i novosadski "humoristi" se prosirili po prestonici, na pinku Novosadjani, na b92 takodje.
maheem Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 pod tim imenom bi mogao da ide i koncert godine
čekmeže Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Bio danas kao i svaki jebeni dan u Novom Sadu i kod bolnice mi se ugasi auto. Istog momenta mi zvoni telefon i pitaju jel sam krenuo, jesam evo stižem. Palim sva 4, jebem mamu i sebi kolima ali-vozač iza mene ne trubi i ne diže mi dodatno pritisak-u roku od 5 sekundi neki tip staje u zaustavnoj traci i pita da li mi treba pomoć. Sad, da sam ja probao da upalim i nisam uspeo verovatno bih pristao ali s obzirom da nisam ni probo bio bi me blam ako on upali moja kola a ja nisam umo. Rešim da rizikujem (ja sam sipaj i vozi vozač) i zahvalim se vitezu u zlatnom twingu (možda čita čovek, mali je NS) i uputim mu osmeh olakšanje kad trpiš pa se ispišaš. Upalim nekako govno i doteturam se kući toliko ispižđen od čitavog dana da sam uzeo da sam pijem pivo.Zaključak je da su ljudi u Novom Sadu pa tako i vozači kulturni i ljubazni i uvek spremni da pomognu. Možda je vitez imao i BG tablice al to mi se ne uklapa u priču...
Zli Gli Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ja jednom malo odlutao mislima dok sam u onoj glavnoj najduzoj ulici cekao prvi na semaforu i odma' mi je neko svirao. Okrenuo sam se i psovao mu mater, uz srednji prst, sto ne menja cinjenicu da taj nije bio strpljiv kao taj tvoj danas.
Mp40 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 (edited) Istice mi roza vozacka u nedelju.U njoj mi pise da moram na pregled kod ocnog pri obnavljanju. Da li je neko skoro vadio novu vozacku/produzavo?Sta mi treba od dokumenata, gde se to radi i koliko kosta?Hvala puno!Edit: Sazno sve. Fala! Edited December 1, 2011 by Mp40
slepa živana Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Strpljen-spasen.Ide neko na Evu Braun?ide mp40 :lol:kad udari hipster na pankera...
maheem Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Zvonko i Bajaga na trgu za novakahttp://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Nova-godina-Bajagi-tri-miliona-Bogdanu-milion.html
Quizmaster Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 2011. Zvonko udario, 2012. gari pobedio...
Recommended Posts