Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

ludilo u saobraćaju danas. na putu sa kolegom do posla i nazad videli smo 4 sudara i malo je falilo da i sami učestvujemo u petom. vozač je jedva eskivirao ludog taxistu.

Posted
Ste dobili u sanducetu flajer - zumbazumba sa Marinom Perazic?
izgleda da si samo ti dobio. mozda Marina hoce da zumbazumba sa tobom?
ludilo u saobraćaju danas. na putu sa kolegom do posla i nazad videli smo 4 sudara i malo je falilo da i sami učestvujemo u petom. vozač je jedva eskivirao ludog taxistu.
mora da je neki skup prestonicara u vasoj varosi
Posted
mora da je neki skup prestonicara u vasoj varosi
zaista imam utisak da je u našem selu više BG tabli od lokalnih.
Posted
zaista imam utisak da je u našem selu više BG tabli od lokalnih.
pa zato je i nered u saobraćaju,jasno je :fantom:
  • 2 weeks later...
Posted

pod tim imenom bi mogao da ide i koncert godine

Posted

Bio danas kao i svaki jebeni dan u Novom Sadu i kod bolnice mi se ugasi auto. Istog momenta mi zvoni telefon i pitaju jel sam krenuo, jesam evo stižem. Palim sva 4, jebem mamu i sebi kolima ali-vozač iza mene ne trubi i ne diže mi dodatno pritisak-u roku od 5 sekundi neki tip staje u zaustavnoj traci i pita da li mi treba pomoć. Sad, da sam ja probao da upalim i nisam uspeo verovatno bih pristao ali s obzirom da nisam ni probo bio bi me blam ako on upali moja kola a ja nisam umo. Rešim da rizikujem (ja sam sipaj i vozi vozač) i zahvalim se vitezu u zlatnom twingu (možda čita čovek, mali je NS) i uputim mu osmeh olakšanje kad trpiš pa se ispišaš. Upalim nekako govno i doteturam se kući toliko ispižđen od čitavog dana da sam uzeo da sam pijem pivo.Zaključak je da su ljudi u Novom Sadu pa tako i vozači kulturni i ljubazni i uvek spremni da pomognu. Možda je vitez imao i BG tablice al to mi se ne uklapa u priču...

Posted

Ja jednom malo odlutao mislima dok sam u onoj glavnoj najduzoj ulici cekao prvi na semaforu i odma' mi je neko svirao. Okrenuo sam se i psovao mu mater, uz srednji prst, sto ne menja cinjenicu da taj nije bio strpljiv kao taj tvoj danas.

Posted

Strpljen-spasen.Ide neko na Evu Braun?

Posted (edited)

Istice mi roza vozacka u nedelju.U njoj mi pise da moram na pregled kod ocnog pri obnavljanju. Da li je neko skoro vadio novu vozacku/produzavo?Sta mi treba od dokumenata, gde se to radi i koliko kosta?Hvala puno!Edit: Sazno sve. Fala!

Edited by Mp40
Posted
Strpljen-spasen.Ide neko na Evu Braun?
ide mp40 :lol:kad udari hipster na pankera...
Posted

Zvonko i Bajaga na trgu za novakahttp://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Nova-godina-Bajagi-tri-miliona-Bogdanu-milion.html

Posted

2011. Zvonko udario, 2012. gari pobedio...