Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOVI SAD

Featured Replies

ludilo u saobraćaju danas. na putu sa kolegom do posla i nazad videli smo 4 sudara i malo je falilo da i sami učestvujemo u petom. vozač je jedva eskivirao ludog taxistu.

• Replies 7.9k
  • Views 660.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

Ste dobili u sanducetu flajer - zumbazumba sa Marinom Perazic?
izgleda da si samo ti dobio. mozda Marina hoce da zumbazumba sa tobom?
ludilo u saobraćaju danas. na putu sa kolegom do posla i nazad videli smo 4 sudara i malo je falilo da i sami učestvujemo u petom. vozač je jedva eskivirao ludog taxistu.
mora da je neki skup prestonicara u vasoj varosi
mora da je neki skup prestonicara u vasoj varosi
zaista imam utisak da je u našem selu više BG tabli od lokalnih.
zaista imam utisak da je u našem selu više BG tabli od lokalnih.
pa zato je i nered u saobraćaju,jasno je :fantom:
  • 2 weeks later...

pa doci ce i empe!

pod tim imenom bi mogao da ide i koncert godine

Bio danas kao i svaki jebeni dan u Novom Sadu i kod bolnice mi se ugasi auto. Istog momenta mi zvoni telefon i pitaju jel sam krenuo, jesam evo stižem. Palim sva 4, jebem mamu i sebi kolima ali-vozač iza mene ne trubi i ne diže mi dodatno pritisak-u roku od 5 sekundi neki tip staje u zaustavnoj traci i pita da li mi treba pomoć. Sad, da sam ja probao da upalim i nisam uspeo verovatno bih pristao ali s obzirom da nisam ni probo bio bi me blam ako on upali moja kola a ja nisam umo. Rešim da rizikujem (ja sam sipaj i vozi vozač) i zahvalim se vitezu u zlatnom twingu (možda čita čovek, mali je NS) i uputim mu osmeh olakšanje kad trpiš pa se ispišaš. Upalim nekako govno i doteturam se kući toliko ispižđen od čitavog dana da sam uzeo da sam pijem pivo.Zaključak je da su ljudi u Novom Sadu pa tako i vozači kulturni i ljubazni i uvek spremni da pomognu. Možda je vitez imao i BG tablice al to mi se ne uklapa u priču...

Ja jednom malo odlutao mislima dok sam u onoj glavnoj najduzoj ulici cekao prvi na semaforu i odma' mi je neko svirao. Okrenuo sam se i psovao mu mater, uz srednji prst, sto ne menja cinjenicu da taj nije bio strpljiv kao taj tvoj danas.

Strpljen-spasen.Ide neko na Evu Braun?

Istice mi roza vozacka u nedelju.U njoj mi pise da moram na pregled kod ocnog pri obnavljanju. Da li je neko skoro vadio novu vozacku/produzavo?Sta mi treba od dokumenata, gde se to radi i koliko kosta?Hvala puno!Edit: Sazno sve. Fala!

Edited by Mp40

Strpljen-spasen.Ide neko na Evu Braun?
ide mp40 :lol:kad udari hipster na pankera...

Zvonko i Bajaga na trgu za novakahttp://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Nova-godina-Bajagi-tri-miliona-Bogdanu-milion.html

2011. Zvonko udario, 2012. gari pobedio...