Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOVI SAD

Featured Replies

pazićemo ubuduće šta pišemo i kako se ponašamo da ti ne zasmeta nešto i voditi računa o tvojim mogućim kompleksima i frustracijama :(

Edited by korindjar

• Replies 7.9k
  • Views 660.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

taman posla da imam frustracije u vezi sa vama..nego otvorite posebnu temu koju možemo da zaobidjemo pa tamo smarajte..

taman posla da imam frustracije u vezi sa vama..nego otvorite posebnu temu koju možemo da zaobidjemo pa tamo smarajte..
Ovo nije lose kao ideja, mozda bi i ti trebala da razmislis o otvaranju sopstvenog topika (daj mu neki mastovit naslov) pa ubuduce samo tamo da postujes kako bi te bilo lakse zaobici.

antigimnazijalizam, report, više osnova.

THIS IS GIMNAZIJAAAAA!

Je l se seća neko Čurice što je predavala predvojničku?

u aranđelovcu je isto bio rat između gimnazista i mašinaca o čemu je svedočio grafit na gimnaziji - mi nismo ljudi mi smo mašinci.edit: slovna greška

Edited by slepa živana

samo vi zakuvavajte, hocete da nas zavadite jer znate da odlazimo uskoro :P zivana, ti si nekad bila faktor mira i stabilnosti, spajala nas kod beske, a sad rusis mostove. neka te, neka

Nije valjda da sam jedini koji je išao u Karlovačku gimnaziju?

ne znam šta mi je.... ladno mi na rukama pa brljam. ono je bio pomiriteljski post.

Čemu pomirenje? Rat do istrebljenja...

gde je taj gazin zid <_<

Edited by Berger

Naravno da nisam išao, pravim neke spiskove pa vas prozivam...a ko su ostali?Imal neko iz Grujine gimnazije?

mislim da je i meri lajala na zvezde

Zena mi se nesto motala po NS i sokirana je prevozom tj. onim ulaskom samo kod vozaca napred, " niko ni nogom da cupne svi mirni k'o bubice".