korindjar Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Rekao je da nece moci, veceras ima snimanje za book u pokusaju da nadlepi Zliglija.
ivy Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Oce neko ici veceras na empea?evo ja se vratilai bila spremna da bacim 1 bruskish na stejdž sve u duhu onog perspika ali me je nešto omelo,šta li je to bilo..ah da ona potpuna 1 kalifornija od benda i muzike
Aće Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 nisam imo nista za sesir da udelim, al sam zato u publici usliko adele. najbolje mi je bilo kad je neka dizelasica prolazila sa klinjom i drzala mu ruke na usima, nisam stigo da ih uslikam, jebomijapasmater.
Buck Naked Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Baciše čak dva diska u publiku na poklon. Punk!
mojo Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Dva, videli mi. Ovo 'pet' ostavi za konferenciju za novinare.
Pera Zeka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 paceru lakoverni, to ti je reko kolega iz benda koji je bacao, ustvari je smoto tri u dzep, za rodbinu i prijatelje...
Mp40 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Cali4nia je grupa Nikole Pandilovic, fraera voditelja sa 3K.
ivy Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 e ne sporim tvoju harizmu i magnetski seksepil,horde fanova koji znaju tekstome i razuzdane devočice ispred stejdža,čak i bend dobro svira ali nikako ne mogu taj kalifornija stajl sve uz tvoje pevanje i urnebesni bek vokal gitaristebili ste mi zabavnije otkriće ove godine :lol:
Gonzo Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 šta bre ne možeš, pa empe je najveći fan green day-a ikad.
Buck Naked Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Frajer voditelj sa 3K je jednom prilikom objašnjavao što se zovu Cali4nia. Došli su u studio, nisu imali ime, onda su videli nekoga kako ima majicu na kojoj piše "Cali4nia" i spontano odlučili da se tako nazovu! Promišljanje je precenjeno, dela se u trenutku.
hattori Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 "Moja prva odluka na mestu direktora bila je zabrana korišćenja službenih vozila nakon 15h. Dok nisam postao direktor, ta kola je vozio kako je ko hteo – vozio ih kući, išao na letovanje, čak smo imali i jednog zaposlenog koji je na zadnjem sedištu imao postavljeno dečije sedište! I nije ga bilo sramota, jer te to u Srbiji izgleda normalna stvar", kaže Bjelajac za 021.
Recommended Posts