Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

Oce neko ici veceras na empea?
empe?
  • Replies 7.8k
  • Views 629.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

Rekao je da nece moci, veceras ima snimanje za book u pokusaju da nadlepi Zliglija.

Oce neko ici veceras na empea?
evo ja se vratilai bila spremna da bacim 1 bruskish na stejdž sve u duhu onog perspika ali me je nešto omelo,šta li je to bilo..ah da ona potpuna 1 kalifornija od benda i muzike :lol:

nisam imo nista za sesir da udelim, al sam zato u publici usliko adele. najbolje mi je bilo kad je neka dizelasica prolazila sa klinjom i drzala mu ruke na usima, nisam stigo da ih uslikam, jebomijapasmater.

Baciše čak dva diska u publiku na poklon. Punk!

pet!!

Dva, videli mi. Ovo 'pet' ostavi za konferenciju za novinare.

paceru lakoverni, to ti je reko kolega iz benda koji je bacao, ustvari je smoto tri u dzep, za rodbinu i prijatelje...

Kalifornija!!

Cali4nia je grupa Nikole Pandilovic, fraera voditelja sa 3K.

e ne sporim tvoju harizmu i magnetski seksepil,horde fanova koji znaju tekstome i razuzdane devočice ispred stejdža,čak i bend dobro svira ali nikako ne mogu taj kalifornija stajl sve uz tvoje pevanje i urnebesni bek vokal gitaristebili ste mi zabavnije otkriće ove godine :lol: :lol:

šta bre ne možeš, pa empe je najveći fan green day-a ikad.

kalifornija!! :lol:

Frajer voditelj sa 3K je jednom prilikom objašnjavao što se zovu Cali4nia. Došli su u studio, nisu imali ime, onda su videli nekoga kako ima majicu na kojoj piše "Cali4nia" i spontano odlučili da se tako nazovu! Promišljanje je precenjeno, dela se u trenutku.