Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Rekao je da nece moci, veceras ima snimanje za book u pokusaju da nadlepi Zliglija.

Posted
Oce neko ici veceras na empea?
evo ja se vratilai bila spremna da bacim 1 bruskish na stejdž sve u duhu onog perspika ali me je nešto omelo,šta li je to bilo..ah da ona potpuna 1 kalifornija od benda i muzike :lol:
Posted

nisam imo nista za sesir da udelim, al sam zato u publici usliko adele. najbolje mi je bilo kad je neka dizelasica prolazila sa klinjom i drzala mu ruke na usima, nisam stigo da ih uslikam, jebomijapasmater.

Posted

Baciše čak dva diska u publiku na poklon. Punk!

Posted

Dva, videli mi. Ovo 'pet' ostavi za konferenciju za novinare.

Posted

paceru lakoverni, to ti je reko kolega iz benda koji je bacao, ustvari je smoto tri u dzep, za rodbinu i prijatelje...

Posted

Cali4nia je grupa Nikole Pandilovic, fraera voditelja sa 3K.

Posted

e ne sporim tvoju harizmu i magnetski seksepil,horde fanova koji znaju tekstome i razuzdane devočice ispred stejdža,čak i bend dobro svira ali nikako ne mogu taj kalifornija stajl sve uz tvoje pevanje i urnebesni bek vokal gitaristebili ste mi zabavnije otkriće ove godine :lol: :lol:

Posted

šta bre ne možeš, pa empe je najveći fan green day-a ikad.

Posted

Frajer voditelj sa 3K je jednom prilikom objašnjavao što se zovu Cali4nia. Došli su u studio, nisu imali ime, onda su videli nekoga kako ima majicu na kojoj piše "Cali4nia" i spontano odlučili da se tako nazovu! Promišljanje je precenjeno, dela se u trenutku.