Jump to content
IGNORED

HOROR filmovi

melankolic

Recommended Posts

Posted

Da li je neko već pogledao šta od AD Horror Festa 09?Ja sam do sad po sajtovima naletala samo na ovaj The Graves i nije mi se javila želja da ga skinem.Jesu li i ostali negledljiva NJ produkcija ili se može probrati nešto?Evo ga spisak:---------------------------------------------DreadHiddenKill TheoryLake MungoReedsThe FinalThe GravesZombies Of Mass Destruction--------------------------------------------Naslov sa zombijima obećava... to ću sigurno ispoštovati. ^_^

Posted

Gledao sam Dread. Meni je bio zanimljiv i solidan. Nije remek-delo, ali treba pogledati.U pitanju je ekranizacija pripovetke iz "Knjige Krvi 2" Klajva Barkera.

• 2 weeks later...
Posted

Zasto Bej mora da usere sve cega se dohvati :isuse:

Posted

pogledah tri komada sa liste iz top posta koja mi se ucinise zanimljivo, cisto reda radi - da vidim sta valjaju po tim festivalimaHidden pocinje fino ali posle nekog vremena smori te mi na kraju bilo svejedno kako ce da se zavrsi (samo neka se zavrsi plz !)Malo bolji utisak ostavio je Kill Theory ali dosta iritira to sto likovi rade sve samo ne ono sto je logicno da urade ZMD ima par fora (znaci bar dve vise od Shaun-a ;)), zombiji su (nazalost) usporeni, ali zvuk/muzika je ono sto najvise kvari opsti utisak.U svakom slucaju zanimljivije od Lesbian Vampire Killers i Doghouse, naslova u istom rangu iz prosle godine...The Stepfather - sasvim pristojan film, iako skroz predvidljiv (cak i za one koji nisu gledali original iz '87-me)pre bih njega pogledao ponovo nego bilo koji od gorenavedenih...btw, neckam se da li da gledam Orphan i Case 39, bilo bi fino ako neko moze da mi razjasni jesu li ona deca paranenormalna (kao Demijan) ili obicne ADHD klinke ... kakav je body count (numericki, bez spoilera plz) ?

Posted (edited)
Zasto Bej mora da usere sve cega se dohvati :isuse:
MTV horor, horor MTVEDIT: Mislio sam na nagrađivanost producenta i reditelja filma, a i mnogo šire... Nego -Jackie Earle Haley ... Freddy KruegerPatrick Sokley ... Freddy Krueger's hand in bathtub :D Edited by Ajant23
  • 2 weeks later...
Posted (edited)
Case 39 kao horor.Milion puta prežvakana priča o spuki deci. Plus Rene Zelveger koja glumi isto kao i u B. Džouns. Plus mala ne zna da glumi.Dosadnjikavo. Može da se odgleda. A može i da se preskoči.edit: još uvek nisam odgledala ništa od onog AfterDarka o kome sam se raspitivala. :( Edited by Joshua
Posted

jes da je varijacija na demijana :wub: , al case 39 je sasvim ok za pogledati. jebga, koliko se originalnih horrora pojavi godisnje?

Posted

Near Dark je :wub: ispunijo mi dosadne nedeljno popodnevne pljuskove i grmljavine samo tako

Posted
Pathologyko bi reko, bas zanimljiv i skroz nepredvidljiv film, nisam ga gledao bas danas, ali utisak mi i dalje u mislima ...ovaj Milo Ventimiglia bas kul lik ... scenario razbija - da ima bar kasicicu suspensa dao bih mu 10/10 ... ovako 7/10. U svakom slucaju preporuka !
Posted
El espinazo del diablofilmcina!! del Toro je lud :Hail: jedva cekam Splice
i bre hipi, tek sad ovo izgledala?ma meni super djavlova kicma, mada mozda i nije klasican horor.al super :)
Posted

jes vala, ne znam kako mi je promako..... al cenim da mu je El orfanato malo bolji..... vrlo mi je zanimljiv kontekst u kom stavlja decu

• 2 weeks later...
Posted

Jel odgledao neko do sad tog novog krugera, da nam i zvanično potvrdi da je sranje?Inače poslednji horor koji sam gled'o The Crazies... prijatno me iznenadio. Očekivao sam da bude lošo, kad ono ispade iznenadjujuće dobar...(malo ga zaglupiše pred kraj, ali se baš i ne sećam da sam nešto bolje gledao u poslednje vreme od tih novijih američkih horora, pa sam spreman i da mu oprostim neke stvari).