Miralem Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 rec 2 je, nako, bezveze. sokefekat iz prvog dela je potpuno izostao, svi znamo sta se desava i ko pravi sranja. a decu koja gamizu po plafonu smo vec videli, ako ne u isterivacu djavola, onda u trainspottingu
BOOGIEMAN Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Kao prvo: bez ikakvog obrazlaganja, posto je skroz bespredmetno tako nesto raditi, mislim da pojma nema postavljati paralele izmedju REC 2 i Vestice iz Blera 2. To je smesno. Slicnost je samo u onoj dvojci posle naslova. Kao drugo:za muzu ovaca su zaduzeni AMERI koji su vrlo brzo posle izlaska REC-a izbacili svoj film, tako da se to ocekuje i kod nastavka.Kao trece: The Collector je cista baljezgarija od filma i reciklaza bar 30-ak filmova na tu foru. Kao cetvrto: Mislim da je ova cica samo mamac za...01 - slicnost je i to sto nastavci nemaju veze sa originalima ... cista improvizacija na zadatu temu03 - Ja znam samo za 4 nastavka Home Alone, ali se ne secam da je onaj klinja postavljao zamke za medvede, vezivao i seckao zrtve. I ako cemo vec o prezvakanim temama, jedino u [rec]-u sto nije vidjeno 517 pute pre toga je spanski umesto engleskog jezika.
Pedja V Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Sto se REC 2 tice malo si ga preterao da nema ama bas nikakve veze sa prvim delom. Po meni nije u pitanju nikakva improvizacija, nego razradjivanje teme koja jeste jednostavna, ali efektna, sto je i bitno za horror. Kamera iz ruke i sl. jeste vec vidjeno, ali posle Vestice iz Blera ovo je najzapazenije i tu nikakve veze nema spanski, norveski... I stvarno je osnovna tema proganjanja po kuci "najoriginalnija" u horror zanru. Tu stvarno nema pogovora :)Jos kada imamo onako "originalnu" zavrsnicu kao u the Collector, sve je kompletno. :)Za mene je tu kraj price.
BOOGIEMAN Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 I stvarno je osnovna tema proganjanja po kuci "najoriginalnija" u horror zanru. Tu stvarno nema pogovora :)Jos kada imamo onako "originalnu" zavrsnicu kao u the Collector, sve je kompletno. :)Za mene je tu kraj price.maaa jok ... zombiji su definitivno najoriginalniji zaplet u horor filmovima 21 veka ... A sta tek reci za REC 2 'originalnu' zavrsnicu sa onom trandzom koja iskasljava crva iz Slither-a :D ... (e sad je prica zavrsena) ...
Pedja V Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ipak nije kraj...Sigurno si omasio temu zombija u zadnjih cetrdeset godina njihovog postojanja u horror filmovima. Zombiji u REC-u. Ako vec hoces da trazis slicnosti sa drugim filmovima u svakom segmentu kod The Collector-a ce spisak biti malo poduzi....
Joshua Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Odgledala The Descent Part 2 - skakala i žmurila koliko i u prvom delu.Jedino po čemu je slabiji od prvog je što nema faktora iznenađenja vezanog za one stvorove, jer znaš šta će ih i da će ih pre ili kasnije pojuriti po onim pećinčugama. Isti sadistički kombo infarkt muzike i iskakanja nečega iza nečega. Meni to za horor dovoljno. <_<Čini mi se da ima par nelogičnosti u vezi sa preživljavanjem, ali dopuštam da su to objasnili dok sam ja žmurila. ^_^Ako vam se svideo prvi deo verovatno će vam se svideti i ovaj- nisu nešto mnogo menjali i odstupali od prvobitne formule.
Hippie Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 i ja overih The Descent 2.... nije mi se svido, mlogo losiji od prvog dela....
Bustin Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 pogledah cetvrta vrsta.... onako. kada ne znate o cemu se radi moze da bude interesantan. brate smaraju sa uveravanjem da je dosta snimaka iz stvarnog slucaja
ToniAdams Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 oklen sad The Descent 2?zar nije sva egstra picetina definitivno poklana?il su samo gulovi i pecina isti protagonisti?(jasno je da je ovo drugo, pitam cisto da znam koju su verziju ispostovali, usa il evropsku, a vazda sam se nadao da je neka od treba ipak prezivela)
nbg4ever Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Nastavlja se na happy end verziju. Film nije toliko los, ali su kraj malo zabrljali.
ToniAdams Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 ma ako su protagonisti opet nake trebe, ne moz biti skroz los.malo mi krivo sto su ispostovali usa verziju, uvek mi bila suvisna, zaokruzena je potpuno ideja bez hepienda.al okej, valjda je zato i sluzila, da obezbedi nastavak.
nbg4ever Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 E, al ima riba crawler. Sa sve dugom crnom kosom.
nbg4ever Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Pa sad, kad bih bio dole dovoljno dugo, plus jos u mraku...ne bih je odbio!Takodje ima scena gde se dve human chicks kupaju u septickoj jami, a crawler se pokenja na njih. Dakle, film zadovoljava sve ukuse
Recommended Posts