Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HOROR filmovi

Featured Replies

It feeds

Ništa novo što se tiče koncepta, demoni i utvare kao simbol trauma iz prošlosti su viđeni u hororima masu puta, al nema veze, meni je to uvek zanimljivo. Dobra atmosfera, spuki, može da prođe.

ItFeedsPostermainimagebigTsr2.jpg

• Replies 2.3k
  • Views 233.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da javim da sam sinoć gledao nosferatua uz pratnju orkestra i jebeni je spektakl 

• Meni je It Follows fenomenalan, najbolji soundtrack za horor film (i generalno) od Halloween-a. Taj film je jedan veliki vajb sastavljen od mnogo manjih vajbova (tipa, što su odabrali baš Deteoit za l

• Ok. Već pizdim.  Tako su uradili i rimejk Goodnight Mommy pre par godina, a ZAŠTO, KOME, ČEMU?!        

Posted Images

Odgledala sam sinoć Weapons, dosta sam zadovoljna, mislim da će mi ovo biti novi comfort film. Ako ću pošteno, moglo je da bude malkice kraće, ali ajde, ok. Smešni momenti uklavireni tačno gde treba i kad treba.

Navijam za tetku da večeras osvoji Zlatni Globus za naj sporednu žensku ulogu.

Onda sam, pošto sam htela da ova godina počne optimistično, pustila Barbarian, ali morala sam da prekinem tamo negde na drugoj polovini.

Isuse bože ima li nešto neprijatnije od prljave cucle/flašice za mleko i opuštenih grudi koje vise do pupka i da li ovo progovara mizoginičar u meni, verovatno nema i verovatno da. Nastaviću kad se malo saberem, ali u principu je i ovo dobro.

Edited by Patty Lee
slovce

• 2 weeks later...
IMDb
No image preview

Messiah of Evil (1974) 6.3 | Horror

1h 30m | R

Divan horor. di van!

2 hours ago, pariah said:
IMDb
No image preview

Messiah of Evil (1974) 6.3 | Horror

1h 30m | R

Divan horor. di van!

Naleteo sam nedavno na dokumentarac o njemu, par bitnih scena nedostaje posto im je ponestalo novca pred kraj snimanja.

@Jeremija da nisi uhvatio kako se doc. zove? Mogao bih ga izbunariti jer sam na CG i KG.

5 minutes ago, pariah said:

@Jeremija da nisi uhvatio kako se doc. zove? Mogao bih ga izbunariti jer sam na CG i KG.

Kako da ne,

On 11. 1. 2026. at 18:57, Patty Lee said:

Isuse bože ima li nešto neprijatnije od prljave cucle/flašice za mleko i opuštenih grudi koje vise do pupka i da li ovo progovara mizoginičar u meni, verovatno nema i verovatno da. Nastaviću kad se malo saberem, ali u principu je i ovo dobro.

photobucket-shocked.gif

I can think of several things, my dear.

Edited by pariah

https://m.imdb.com/title/tt0079641/

Kako me je usralo sa dobrim izborom filmova u zadnjih nekoliko dana to je bruka. Ovo je možda bold statement- ovaj film za moj groš stoji rame uz rame sa Murnaovim iako, naravno, nema ni približno isti uticaj niti istorijski značaj. Šteta što mu je u opusu ovo jedini horor jer ima sjajan osećaj za stravu.

• 2 weeks later...

Companion odličan. Stavio sam ga međ horore iako je više sci fi, triler, uz neke veoma urnebesne komične momente, al neka.

Ideja, egzekucija, dobra gluma, sprdnja na račun robota i ai, kao i modernog čoveka. Ima i solidna količina krvi.

IMDb
No image preview

Пратња (2025) 6.9 | Sci-Fi, Thriller

1h 37m | R

Sjajna je Spohie Tutcher plus ima onako masan glas da se naježih

Njen pokvareni dečko u filmu je sin Meg Rajan i Denisa Kvejda :) Sofi svakako bolja u tom paru, vrhunski je odigrala, slažem se za glas.

Edited by Nikodije

Volim kad iskopam ovako neki mali i nepoznat film pa se prijatno iznenadim količinom ludila

IMDb
No image preview

Match (2025) 5.4 | Horror

1h 39m
  • 2 weeks later...

Lowlifes

Zabavan slasher sa dosta krvoliptanja. Kreće kao klasična horor priča o pristojnoj građanskoj familiji koja zaluta međ redneke, no međutim...

IMDb
No image preview

Lowlifes (2024) 6.2 | Horror

1h 30m | TV-MA

@Nikodije Jesi li gledao, ne striktno horor, ali ozbiljan film- Altmanov Images? Dobro je ostario. Mislim da bi ti se dopao, iako vidim da te rade ovi moderni.

Može i staro ako ima nešto dobro što nisam gledao, a ovo deluje zanimljivo. Fala.