January 9Jan 9 It feedsNišta novo što se tiče koncepta, demoni i utvare kao simbol trauma iz prošlosti su viđeni u hororima masu puta, al nema veze, meni je to uvek zanimljivo. Dobra atmosfera, spuki, može da prođe.
January 11Jan 11 Odgledala sam sinoć Weapons, dosta sam zadovoljna, mislim da će mi ovo biti novi comfort film. Ako ću pošteno, moglo je da bude malkice kraće, ali ajde, ok. Smešni momenti uklavireni tačno gde treba i kad treba.Navijam za tetku da večeras osvoji Zlatni Globus za naj sporednu žensku ulogu.Onda sam, pošto sam htela da ova godina počne optimistično, pustila Barbarian, ali morala sam da prekinem tamo negde na drugoj polovini.Isuse bože ima li nešto neprijatnije od prljave cucle/flašice za mleko i opuštenih grudi koje vise do pupka i da li ovo progovara mizoginičar u meni, verovatno nema i verovatno da. Nastaviću kad se malo saberem, ali u principu je i ovo dobro. Edited January 11Jan 11 by Patty Lee slovce
January 20Jan 20 2 hours ago, pariah said:IMDbMessiah of Evil (1974) ⭐ 6.3 | Horror1h 30m | RDivan horor. di van!Naleteo sam nedavno na dokumentarac o njemu, par bitnih scena nedostaje posto im je ponestalo novca pred kraj snimanja.
January 20Jan 20 @Jeremija da nisi uhvatio kako se doc. zove? Mogao bih ga izbunariti jer sam na CG i KG.
January 20Jan 20 5 minutes ago, pariah said:@Jeremija da nisi uhvatio kako se doc. zove? Mogao bih ga izbunariti jer sam na CG i KG.Kako da ne,
January 20Jan 20 On 11. 1. 2026. at 18:57, Patty Lee said:Isuse bože ima li nešto neprijatnije od prljave cucle/flašice za mleko i opuštenih grudi koje vise do pupka i da li ovo progovara mizoginičar u meni, verovatno nema i verovatno da. Nastaviću kad se malo saberem, ali u principu je i ovo dobro.I can think of several things, my dear. Edited January 20Jan 20 by pariah
January 24Jan 24 https://m.imdb.com/title/tt0079641/Kako me je usralo sa dobrim izborom filmova u zadnjih nekoliko dana to je bruka. Ovo je možda bold statement- ovaj film za moj groš stoji rame uz rame sa Murnaovim iako, naravno, nema ni približno isti uticaj niti istorijski značaj. Šteta što mu je u opusu ovo jedini horor jer ima sjajan osećaj za stravu.
February 3Feb 3 Companion odličan. Stavio sam ga međ horore iako je više sci fi, triler, uz neke veoma urnebesne komične momente, al neka.Ideja, egzekucija, dobra gluma, sprdnja na račun robota i ai, kao i modernog čoveka. Ima i solidna količina krvi.IMDbПратња (2025) ⭐ 6.9 | Sci-Fi, Thriller1h 37m | R
February 5Feb 5 Njen pokvareni dečko u filmu je sin Meg Rajan i Denisa Kvejda :) Sofi svakako bolja u tom paru, vrhunski je odigrala, slažem se za glas. Edited February 5Feb 5 by Nikodije
February 5Feb 5 Volim kad iskopam ovako neki mali i nepoznat film pa se prijatno iznenadim količinom ludilaIMDbMatch (2025) ⭐ 5.4 | Horror1h 39m
February 14Feb 14 LowlifesZabavan slasher sa dosta krvoliptanja. Kreće kao klasična horor priča o pristojnoj građanskoj familiji koja zaluta međ redneke, no međutim...IMDbLowlifes (2024) ⭐ 6.2 | Horror1h 30m | TV-MA
February 14Feb 14 @Nikodije Jesi li gledao, ne striktno horor, ali ozbiljan film- Altmanov Images? Dobro je ostario. Mislim da bi ti se dopao, iako vidim da te rade ovi moderni.