ToniAdams Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 (edited) zašto bi iko pipin toma, ptice a pogotovo betl rojal (!!!) računao u horore? aj ptice donekle jesu, pipin tom baš nategnuto, al ovaj posl niđe veze. Edited May 2, 2022 by ToniAdams
Svemir Zeka Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 (edited) 24 minutes ago, FPLS said: Ok, best of horora Dobro™ (Ja sam baš očekivala neki hipsteraj, al eto) Edited May 2, 2022 by Svemir Zeka
Svemir Zeka Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 1 minute ago, Nikodije said: Prvi put čujem za Peeping Toma. 95% liste.
Pokojni Ruxin Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 lista je tolika safe, nelična i smaračka da ono što nisam gledao odavde nikad vala i neću, u inat 1 2
Nikodije Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 4 minutes ago, Pokojni Ruxin said: lista je tolika safe, nelična i smaračka da ono što nisam gledao odavde nikad vala i neću, u inat Vala baš, nabrojao sve klasike. Mislio sam da znam sve horor klasike, ali evo ovaj mi je otkrio da ipak ne znam. 1
ToniAdams Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 gledajte pipin toma, prilicno naivna izvedba al kapiram u to vreme sokantna ideja, lik ide i roka zene a to sve snima. steta sto polanski nije 15 god kasnije snimio isti film.
Milošica Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 (edited) 4 minutes ago, Filozof manijak said: Što bi reko pukovnik Kurc: the horror Najbolja scena u istoriji filma. Joj sto sam pompezan Edited May 2, 2022 by Milošica
ToniAdams Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 ja volim onu iz šougrlz kad se dohvaćaju djina gerson i elizabet harli
Pokojni Ruxin Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 2 minutes ago, ToniAdams said: gledajte pipin toma, prilicno naivna izvedba al kapiram u to vreme sokantna ideja, lik ide i roka zene a to sve snima. steta sto polanski nije 15 god kasnije snimio isti film. mislim da sam gledao davno, ali nisam siguran. nosferatu i dust devil znam da nisam sigurno sa liste..,nem pojma šta je dust devil, ali me privlaci kao jedini nekliše izbor ali toliko dobrih horora izaslo u ovom milenijumu, za koje se cak i smaraci koji vole da imaju safe mišljenje slazu da valjaju, a ovaj dobacio do ringua i stao 2 1
Recommended Posts