hoffnung Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Cane na Studiu B!Odlična post-produkcija slike! Link to comment
Buck Naked Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Kad je ova Trivan postala ružna? To trudnoća sjebe stvari? Link to comment
Lale Gator Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Opa! Prvi put da gospođa Trivan govori nešto smisleno. Ja prijatno iznenađen. Link to comment
Buck Naked Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Isto i ja ovde, sve gledam jel to ista. Link to comment
Buck Naked Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Aaaaa! Markićević: Po ovom zakonu moći će muškarac koji oblači žensku odeću da dođe u školu i predaje deci!Moj Zakon!!! Link to comment
Lale Gator Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Aaaaa! Markićević: Po ovom zakonu moći će muškarac koji oblači žensku odeću da dođe u školu i predaje deci!Moj Zakon!!! Nego, zašto Markićević mora na dan održavanja gej-parade da šeta unuku baš po Beogradu? Zar nije on iz Čačka? Link to comment
Buck Naked Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Pazi pijanistkinju Veljinu! Nije naivan.. Link to comment
MachineGunEtiquette Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 A jes vido sto je kulturna? Pravo nacitana. Link to comment
nisam ja Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 bora otic razbija gujscje jaje u kojem je josh 1 jaje. Link to comment
Lale Gator Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 bora otic razbija gujscje jaje u kojem je josh 1 jaje.:lolol:Jel to ona epizoda kad traži Velikog Sremca? Link to comment
darling Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Svaka televizija ima svoju natasu miljkovic. Na Studiju Be se zove Dragana Cosic.Sta ce ovi pametni Pesicka i Dezulovic kod nje uopste mi nije jasno. Sagovornici preko puta gospodja Sinisa Kovacevic i 357 :povrac: Link to comment
darling Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 (edited) 357 ispao glup u drustvu. :lol:Desnicari brinu za sudbinu nas... "istorija se ponavlja","nestacemo", "mi", "vi"... Zao mi Dezulovica i Vesne...Mislila sam da je ovo emisija o modi, kad ono Cosicka ispala drustvenopoliticka radnica koja se mnogo razume Edited March 21, 2009 by darling Link to comment
Sludge Factory Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 "Posmatrano heraldicki...", "drzava kao imaginacija..." Jbt, mene sramota zbog ovog Hadzija! Link to comment
Sludge Factory Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 I u reprizi me je sramota zbog Hadzija, a i zbog Sinisine Kovacevic. Link to comment
Lale Gator Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 I u reprizi me je sramota zbog Hadzija, a i zbog Sinisine Kovacevic.:lolol:ne mogu da ti opišem koliko obožavam ovakve treš emisije, a ćosićka je definitivno rešila da se oproba i u tom žanru... meni je najveći transfer neprijatnosti kada voditelj (u ovom slučaju voditeljka) ne ume da jasno postavi pitanje, kada se dotiče tema koje slabo poznaje, a onda se defanzivno povlači i poteže neku drugu i tako... ali prija mi to da gledam, samo sam navikao da viđam ovakve stvari na televizijama tipa K:CN, Košava itd. ne i na Studiju B. Dobro, Sarapa je žanr za sebe... :D Link to comment
Recommended Posts