Jump to content
IGNORED

Now watching...

melankolic

Recommended Posts

Posted
Cane na Studiu B!
Odlična post-produkcija slike!
Posted

Kad je ova Trivan postala ružna? To trudnoća sjebe stvari?

Posted

Opa! Prvi put da gospođa Trivan govori nešto smisleno. Ja prijatno iznenađen.

Posted

Isto i ja ovde, sve gledam jel to ista.

Posted

Aaaaa! Markićević: Po ovom zakonu moći će muškarac koji oblači žensku odeću da dođe u školu i predaje deci!Moj Zakon!!!

Posted
Aaaaa! Markićević: Po ovom zakonu moći će muškarac koji oblači žensku odeću da dođe u školu i predaje deci!Moj Zakon!!!
best_dressed_animation_fema.jpgNego, zašto Markićević mora na dan održavanja gej-parade da šeta unuku baš po Beogradu? Zar nije on iz Čačka?
Posted

Pazi pijanistkinju Veljinu! Nije naivan..

Posted

A jes vido sto je kulturna? Pravo nacitana.

Posted

bora otic razbija gujscje jaje u kojem je josh 1 jaje.

Posted
bora otic razbija gujscje jaje u kojem je josh 1 jaje.
:lolol:Jel to ona epizoda kad traži Velikog Sremca?
Posted

Svaka televizija ima svoju natasu miljkovic. Na Studiju Be se zove Dragana Cosic.Sta ce ovi pametni Pesicka i Dezulovic kod nje uopste mi nije jasno. Sagovornici preko puta gospodja Sinisa Kovacevic i 357 :povrac:

Posted (edited)

357 ispao glup u drustvu. :lol:Desnicari brinu za sudbinu nas... "istorija se ponavlja","nestacemo", "mi", "vi"... Zao mi Dezulovica i Vesne...Mislila sam da je ovo emisija o modi, kad ono Cosicka ispala drustvenopoliticka radnica koja se mnogo razume :lol:

Edited by darling
Posted

"Posmatrano heraldicki...", "drzava kao imaginacija..." Jbt, mene sramota zbog ovog Hadzija!

Posted

I u reprizi me je sramota zbog Hadzija, a i zbog Sinisine Kovacevic.

Posted
I u reprizi me je sramota zbog Hadzija, a i zbog Sinisine Kovacevic.
:lolol:ne mogu da ti opišem koliko obožavam ovakve treš emisije, a ćosićka je definitivno rešila da se oproba i u tom žanru... meni je najveći transfer neprijatnosti kada voditelj (u ovom slučaju voditeljka) ne ume da jasno postavi pitanje, kada se dotiče tema koje slabo poznaje, a onda se defanzivno povlači i poteže neku drugu i tako... ali prija mi to da gledam, samo sam navikao da viđam ovakve stvari na televizijama tipa K:CN, Košava itd. ne i na Studiju B. Dobro, Sarapa je žanr za sebe... :D