Conspirator Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 (edited) A da spojite ovih nekoliko postova sa temom? :D Edited September 29, 2008 by Conspirator
Strucnjak Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 (edited) jk Edited September 29, 2008 by Strucnjak
Lezilebovich Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Nova domaca igrana serija na nacionalnoj mrezi - Gorki plodovi. Na nesrecu, u prvoj sceni koju sam video je dominirao Vuk Kostic opasan dinamitom i onda scene pucanja kao iz Do koske . 1 uzas. Gorki plodovi, tv serijaRežući, bez anestezije, kroz živo i bolno tkivo našeg savremenog života, dramski pisac Siniša Kovačević, koji je i režirao svoj scenario je, u 32 epizode Tv serije ?Gorki plodovi", komponovao ovu ?Gerniku" od komadića bola, patnje, nemorala, svakodnevice koja nas okružuje u teškim, posttraumatskim, tranzicionim vremenima, i sa druge strane, ljubavi, koja bi nas jedina mogla spasti.
Кристофер Лумумбо Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 vuk kostic, lokalni mafijas ciji je underboss marko zivic. u prvoj sceni vuk se kaci sa lokalnim lerdijima sa cubure koji izgledaju kao meksicka banda iz americkih parodija. dvojica nose vezane marame na glavi, a treci noci okrenut kacket i preterano pusi cigaru. prajsles.rezija - sinisa kovacevicizvrsni producent - ljiljana blagojevicglumci - ljiljana blagojevic, kalina kovacevic...nepotizam?
Sludge Factory Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 (edited) Odgeldao sad pet minuta. "Kad bi sad progledao, koga bi prvo voleo da vidis?" Strasno na sta se bacaju pare. Edited October 3, 2008 by Sludge Factory
Lezilebovich Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 vuk kostic, lokalni mafijas ciji je underboss marko zivic. u prvoj sceni vuk se kaci sa lokalnim lerdijima sa cubure koji izgledaju kao meksicka banda iz americkih parodija. dvojica nose vezane marame na glavi, a treci noci okrenut kacket i preterano pusi cigaru. prajsles....Ovu scenu sam i ja odgledao - prava juznoamericka banda u sred Beograda... sa sve kosuljama i maramama. Nasa svakodnevica. E da, i dinamit oko pasa. A na Avali - Do Koske.
banecare1 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 prebacujuci kanale u potrazi za tenisom (jelena - venus) naletim na starog druga ;)
Musharaf Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 bora čorba i dimitrije vojnov kod nataše miljković. vrh.
MrX Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 bora čorba i dimitrije vojnov kod nataše miljković. vrh.Stvarno je aukusno da se kod nje u emisiji govori o negativnoj selekciji. To je isto kao kad se Vendi gnusala nase estradne scene na kojoj dominiraju kic i nekvalitet. Pretpostavljam da Dimitrije ima oko 25-30 godina, nije lepo komentarisati fizicki izgled, ali sta je decko napravio od sebe... :o
Lezilebovich Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 U cemu je svrha ove nove emisije Potera na B92 ? Da nas podseti na otete i kidnapovane ? jedan hejt iz emisije: ljudima iz Nisa nestalo dete u subotu (ili nedelju), u policiji im rekli da moraju da sacekaju radni dan da bi prijavili nestanak.
Amos Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Pink, jedna od onih emisija što polako počinju da odumiru. Gosti - Aca Lukas vidno pojačan belim prahom, Aco Pejović i Maja Nikolić, raspravljaju o tome koliko je veliki brat poguban po omladinu. U čitavom nizu veoma dubokih rečenica izdvaja se Maja sa komentarom na temu ljubavi: "što bi rekao jedan stari filozof, ne znam odakle ljubav dolazi, ne znam šta je i ne znam kuda vodi. Tako da, mislim da je nemoguće utvrditi šta je ljubav tačno."
KristinaS Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 (edited) na tv vojvodine1 koncerat neše erotike od pre zilijon godina još je onaj tamnoputi svirac s dugom kosom i pletenicana sviro s njima jooj ala sam imala sreće da naletim na to :s_w:a neško još nije imo namontirane zubeuuuu jbt sad mu se pridružio i kerber Edited October 21, 2008 by KristinaS
čekmeže Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Neka radikalka u poligrafu, čak liči na ženu za razliku od onih veštica. Ali što laže, laže, laže...
Recommended Posts