Jump to content

Now watching...

Featured Replies

A da spojite ovih nekoliko postova sa temom? :D

Edited by Conspirator

jk

Edited by Strucnjak

Nova domaca igrana serija na nacionalnoj mrezi - Gorki plodovi. Na nesrecu, u prvoj sceni koju sam video je dominirao Vuk Kostic opasan dinamitom i onda scene pucanja kao iz Do koske . 1 uzas. Gorki plodovi, tv serijaRežući, bez anestezije, kroz živo i bolno tkivo našeg savremenog života, dramski pisac Siniša Kovačević, koji je i režirao svoj scenario je, u 32 epizode Tv serije ?Gorki plodovi", komponovao ovu ?Gerniku" od komadića bola, patnje, nemorala, svakodnevice koja nas okružuje u teškim, posttraumatskim, tranzicionim vremenima, i sa druge strane, ljubavi, koja bi nas jedina mogla spasti.

vuk kostic, lokalni mafijas ciji je underboss marko zivic. u prvoj sceni vuk se kaci sa lokalnim lerdijima sa cubure koji izgledaju kao meksicka banda iz americkih parodija. dvojica nose vezane marame na glavi, a treci noci okrenut kacket i preterano pusi cigaru. prajsles.rezija - sinisa kovacevicizvrsni producent - ljiljana blagojevicglumci - ljiljana blagojevic, kalina kovacevic...nepotizam?

Odgeldao sad pet minuta. :puke:"Kad bi sad progledao, koga bi prvo voleo da vidis?" :rolleyes: Strasno na sta se bacaju pare.

Edited by Sludge Factory

vuk kostic, lokalni mafijas ciji je underboss marko zivic. u prvoj sceni vuk se kaci sa lokalnim lerdijima sa cubure koji izgledaju kao meksicka banda iz americkih parodija. dvojica nose vezane marame na glavi, a treci noci okrenut kacket i preterano pusi cigaru. prajsles....
Ovu scenu sam i ja odgledao - prava juznoamericka banda u sred Beograda... sa sve kosuljama i maramama. Nasa svakodnevica. E da, i dinamit oko pasa. A na Avali - Do Koske.

prebacujuci kanale u potrazi za tenisom (jelena - venus) naletim na starog druga ;)

• Author

"Čaruga" na FOX- u.

• 2 weeks later...

bora čorba i dimitrije vojnov kod nataše miljković. vrh.

bora čorba i dimitrije vojnov kod nataše miljković. vrh.
Stvarno je aukusno da se kod nje u emisiji govori o negativnoj selekciji. To je isto kao kad se Vendi gnusala nase estradne scene na kojoj dominiraju kic i nekvalitet. :rolleyes: Pretpostavljam da Dimitrije ima oko 25-30 godina, nije lepo komentarisati fizicki izgled, ali sta je decko napravio od sebe... :o

U cemu je svrha ove nove emisije Potera na B92 ? Da nas podseti na otete i kidnapovane ? jedan hejt iz emisije: ljudima iz Nisa nestalo dete u subotu (ili nedelju), u policiji im rekli da moraju da sacekaju radni dan da bi prijavili nestanak.

Pink, jedna od onih emisija što polako počinju da odumiru. Gosti - Aca Lukas vidno pojačan belim prahom, Aco Pejović i Maja Nikolić, raspravljaju o tome koliko je veliki brat poguban po omladinu. U čitavom nizu veoma dubokih rečenica izdvaja se Maja sa komentarom na temu ljubavi: "što bi rekao jedan stari filozof, ne znam odakle ljubav dolazi, ne znam šta je i ne znam kuda vodi. Tako da, mislim da je nemoguće utvrditi šta je ljubav tačno."

na tv vojvodine1 koncerat neše erotike od pre zilijon godina još je onaj tamnoputi svirac s dugom kosom i pletenicana sviro s njima jooj ala sam imala sreće da naletim na to :s_w:a neško još nije imo namontirane zubeuuuu jbt sad mu se pridružio i kerber :lolol:

Edited by KristinaS

na pinku velja prica o zenama.

• 2 weeks later...

Neka radikalka u poligrafu, čak liči na ženu za razliku od onih veštica. Ali što laže, laže, laže...