Sludge Factory Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Slagalica na RTS-u! Majko mila, koji transfer neprijatnosti!
Sludge Factory Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Mica Orlovic Da se mi ne zezamo, covek i dalje ima veci osecaj za filing pred kamerama nego svi ovi danasnji salabajzeri zajedno. A izigrava objektivnost i postenje! U svom stilu. Nema nama nista od promene direktora javne kuce.
notenoughreasonsforclaire Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Slagalica na RTS-u! Majko mila, koji transfer neprijatnosti!Ne znam koju bih "igru" posebnu izdvojio, ali ipak mislim da je ono nameštanje slova u prvoj bilo vrhunac gorepomenutog transfera (quizmasteru, je l' to znači da Milka i društvo mogu da "štimaju" bez problema? <_< )...A, o tak' divnoj lepoti i još divnijoj pameti učesnica je stvarno izlišno govoriti...Btw, sad vidim da na RTS1 ide neka emisija glede godišnjice - u jednom trenutku puštaju neki stari snimak sa sve potpisom "šampionat Prvenstva Evrope u košarci 1961. godine"!
Sludge Factory Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja bih, najpre, izdvojio "greske" i glumljenje razmisljanja "takmicarki", kao i izjednacen rezultat na kraju -_-
notenoughreasonsforclaire Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja bih, najpre, izdvojio "greske" i glumljenje razmisljanja "takmicarki", kao i izjednacen rezultat na kraju -_-To sam ja stavio pod ono "pamet mladih devojaka". Rezultat je bio očekivan, zar ne?
Sludge Factory Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Pa, ja sam navijao za onu plavu, sve vreme.
notenoughreasonsforclaire Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Dokonišem uz "Vreme je za bebe" na RTS 1. Molim da se pogleda repriza sutra (utorak) u 1510h. Vredi svakog minuta!
colonelo Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Sinoć slučajno zakačio malo emisije Milica2.U prilogu o Venecijanskom FF čuli smo sledeće: Toni Ketris, Tilda Svitlon, pitoreksni izgled (više puta ponovljeno), a za Natali Portman voditeljka je upotrebila izraz starleta... i sve to u 5 minuta priloga.
MiddleClass Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Isla je prosle nedelja na RTS-u serija "Krivinas". 7 epizoda su pustili.Zna li neko engleski naziv serije?
MrX Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iz veceri u vece u najgledanijem terminu od 20 do 21 na RTS, Pinku i B92 reprize repriza domacih serija... Zar je moguce da se nema nista drugo pustiti i da je upravo to sto donosi najvecu gledanost?
Kelt Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iz veceri u vece u najgledanijem terminu od 20 do 21 na RTS, Pinku i B92 reprize repriza domacih serija... Zar je moguce da se nema nista drugo pustiti i da je upravo to sto donosi najvecu gledanost?ili repriza stranih serija koje su se odomaćile...Ok, kad se gleda satelit u inostranstvu isto postane dosadno jer se par istih filmova vrti do kraja meseca, ali idućeg meseca barem promene, a kod nas se decenijama vrti jedno isto.
*edited by mod Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Isla je prosle nedelja na RTS-u serija "Krivinas". 7 epizoda su pustili.Zna li neko engleski naziv serije?The LoopAko se dobro secam ima jos 10 epizoda pored tih 7 i to ti je to.
MrX Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Na TV Enter "skola satrovackog" gde nas uce sta znaci munze, vrh i slicno sa titlovanim skecevima i naratorom koji nam ponavlja sta smo danas naucili.
Recommended Posts