wall Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 (edited) Nako. Edited November 20, 2016 by wall
Ravanelli Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Juce probao Zebrew ice cream stout. Wau. Mislim da su postavili novi standard za srpska piva.
Cure Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Juce probao Zebrew ice cream stout. Wau. Mislim da su postavili novi standard za srpska piva. Jel su ga kuvali sa Kaprijem ili Rumenkom?
Ravanelli Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 (edited) nema onih 5 aroma, ali je završnica je čokomokasta, rekao bih. inače ne znam čemu hejt spram zebrewa? pošten par ljudi koji rade dobar posao. a probao sam u istoj turi i red ipa matador od trona - prosečan pokušaj. takođe, dodao bih da su za mene dno postavili salto i nikolacar. koji očaj sine. od nikole mi još uvek nije uspelo da nešto popijem do kraja, a koliko sam video krenuo je i viski da pravi. Edited November 21, 2016 by Ravanelli
scab Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 nema onih 5 aroma, ali je završnica je čokomokasta, rekao bih. inače ne znam čemu hejt spram zebrewa? pošten par ljudi koji rade dobar posao. a probao sam u istoj turi i red ipa matador od trona - prosečan pokušaj. takođe, dodao bih da su za mene dno postavili salto i nikolacar. koji očaj sine. od nikole mi još uvek nije uspelo da nešto popijem do kraja, a koliko sam video krenuo je i viski da pravi. meni je zebrew od početničkog rasipanja i eksperimentisanja izrastao u sjajnu pivaru. sansho je jedno od najboljih piva u regionu. matador mi se svideo na NS festivalu, a meni se sviđa i salto (samo ne znam kakav će im biti IPA ako je ovo pale ale). ali nikolacar je baš dno. sećam se da sam mu probao pivo na onim skupovima pivskih kućnih majstora 2013. il 2014. i ne da nije napredovao nego uspeva da vozi unazad. ali izdržao bih ja i loše pivo samo da ne moram da čitam onu neprijatnost o 'real panku' na etiketama. to me baš dotuče. a viski mu je zapravo two doves samo prepakovan.
Ravanelli Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 salto sam pio samo točeno koliko se sećam, tako da je moguće da je bilo kraj bureta ili neka takva kerefeka. vidim da ga piju ljudi.
Frank Pembleton Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 . a viski mu je zapravo two doves samo prepakovan.Ajd malo više o tome, nikako da cimnem te, da naručim taj viski na šta liči...
kenta Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Imaju sajt: http://twodovesdestilerija.com/. Inače, pošteni ljudi, cena je oko 10€, glatko klizi, oseti se bačva, odležao 4-5 godina...
Frank Pembleton Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Znam, kačio već neko, nego me zanima taj "ribrending" jel to znači da su prodali biznis... ....shit has hit the fan...
Cure Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 nema onih 5 aroma, ali je završnica je čokomokasta, rekao bih. inače ne znam čemu hejt spram zebrewa? pošten par ljudi koji rade dobar posao. a probao sam u istoj turi i red ipa matador od trona - prosečan pokušaj. takođe, dodao bih da su za mene dno postavili salto i nikolacar. koji očaj sine. od nikole mi još uvek nije uspelo da nešto popijem do kraja, a koliko sam video krenuo je i viski da pravi. Nema nikakvog hejta :-) Zebrew su mi odlicni drugari i poprilicno postujem njihov rad. Ljudi misle da se u IPA dodaje pino silvestre ili kojekakve arome citrusa, pa otud sala sa sladoledom.
scab Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Znam, kačio već neko, nego me zanima taj "ribrending" jel to znači da su prodali biznis... ....shit has hit the fan... ne, jednostavno ima dil sa njima da mu prodaju količinu koju ovaj flašira i etiketira. pretpostavljam da to piše i na deklaraciji.
Frank Pembleton Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 ne, jednostavno ima dil sa njima da mu prodaju količinu koju ovaj flašira i etiketira. pretpostavljam da to piše i na deklaraciji.Ok. Hvala.
Dr Arslanagić Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Milina božja, prava ledena poslastica. Praktično džabe u Lidlu.
Ravanelli Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 (edited) uzeo u merkatoru baltikin porter. odlican za svakodnevno trosenje, cak mislim da mu cena ne ide preko 200 kinti. dobro przen ukus, ima dima, ima karamele i primetno je da skoro pa ne peni. sa druge strane su me opet odrali u pivopiji i uvalili mi nekog crnog belgijanca "po uzoru na manastirska piva" za 450rsd. pola piva mi otislo na penu jbt, ukus prekompleksan za moj ukus. zaboravih mu ime nazalost Edited December 7, 2016 by Ravanelli
Recommended Posts