Marcus Wulffings Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 I met a boy, sweet, gorgeous, coolest guy - barem tako kaže rozamund pajk držeći u ruci dva Leffe piva, rekalma sunce ti žarko
Frank Pembleton Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Uhhh ja onu devetku nisam mogao da svarim nikako....
Ryan Franco Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 I met a boy, sweet, gorgeous, coolest guy - barem tako kaže rozamund pajk držeći u ruci dva Leffe piva, rekalma sunce ti žarko Sjajno. :D Što ovo nisam izvalio.
Indy Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Može slobodno i gola to da reklamira, ta jebena flajkica je ovde nešto kao 6 dolara. Inače mi je omiljeto pivo kad sam u Europi.
Marcus Wulffings Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Sjajno. :D Što ovo nisam izvalio. nemaš osećaj za detalje hhehehe
Dr Arslanagić Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 (edited) Može slobodno i gola to da reklamira, ta jebena flajkica je ovde nešto kao 6 dolara. Inače mi je omiljeto pivo kad sam u Europi. lebe mekani... ovde je 150 dinara u radnji Edited December 20, 2014 by Dr Arslanagić
Indy Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 (edited) Na radnju sam i mislio, u restoranu ne bih smeo ni da pitam. :D EDIT. Evo da ne bude da sam izmisleo. Edited December 20, 2014 by Indy
Ajant23 Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Ja sam ti seljačina oko tog piva. Pa, valjda privlačim iste, koji za razliku od elite radije seku vene za običan Foster's iznad većine bavarskih sranja za koja tvrde da su politički poplavila prodavnice. Go figure.
Indy Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Super je Srbija ako je seljacki piti uvozno pivo, bilo koje.
Ajant23 Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 (edited) Pa, radnici su sputani kapitalizmom, seljaci su sputani kapitalistički lošim tretmanom subvencija, tako da samo poštena inteligencija smatra da su nemačka piva najbolja, dok ostale koji osećaju drugačije - naziva seljačinama... Edited December 20, 2014 by Ajant23
Ajant23 Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Ti nisi poštena inteligencija. Takvi jugosloveni kao ti su prvi prokazani...
banatjanin Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 bio u Beervileu danas kupio neki bavarski dunkle weise, Dark Side stout sa samo 4% alc i Schneider šesticu (tamni vajcen) radi ljubazan dečko koji zna i razume šta prodaje. iako je 70% ponude IPA, potpuno je razumeo moju rezignaciju gorkim naparfemisanim hipster pivima - jebali ih ameri koji su ih i naučili. nije preširok izbor, cene, čini mi se malo jače. (potpuno ludo, ali Kirin, Asahi i Santoku su za 100 dinara skuplji nego u GO Sushi baru dvadeset metara dalje) čini mi se da je i Šnajder skuplji nego kod Baltazara najavio da dolazi Trap (trapist) i da neće biti skup.
Recommended Posts