Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted
Smešno, ali meni najbolje domaće pivo. :D Uz Weifert, isto plastično. ^_^
Edit: Razumem oscilacije u kvalitetu, ali ovo je skoro pa nemoguće. Sinoć hteo da se uspavam ovim.:puke: :puke: :puke: Nikad više.A što smrdi... :o
Posted

pusi kurac, jes` cuo.

Posted
BGhost said:
Sta je sa tim Hoegaarden, jesu li poceli uvoz?

u je, dosta si izdefinisan. opet si poco da dizes utege? :o

Posted

hoegaarden je slatkasto pivo za zene.

Posted

to sto je izdefinisan ne znaci da je bradata zena. ne imputiraj! <_<

Posted
Pivo je belgijsko, naravno da je za zene.
Deder, sine, okvasi se Orvalom il Delirium Tremensom...
Posted
to sto je izdefinisan ne znaci da je bradata zena. ne imputiraj! <_<
na amputiram, pogledaj sliku bolje.
Pivo je belgijsko, naravno da je za zene. Mozes li da zamislis 1 Poaroa kako tuce shotove maskulinog Hajnekena?
heineken je proletersko pivo, za radni narod- mada je svakako maskulinarnije od hoegaardena. pravi muskarci, poput burta reynoldsa, piju grolsch. pivo, koje 300 godina stari monasi peku u skrivenom shaolin manastiru.ps. jel moze mod da banuje ovog klona sto me fotosopira u kompromitujuce polozaje?
  • 2 weeks later...
Posted
... ne zameram jelenu nista, al ipak mi to deluje kao 1 buckurisanje, te bih mozda metnuo jedno "ekskluzivno ili" medj to dvoje... mada opet, sta i ja serem, malo sam puta...
redosled od sinoćke:Amstel-500.jpg- jebeš ga, vredi svih 80 dinaraHoegaarden_Large.jpg- prvi susret s pšeničnijem pivom... fino, egzotika, zgodna flašica, slatkasto, čega nisam ljubitelj, ali pitko... sreća pa sam very much in touch with my feminine sideleffe.jpg- baš sviđam... bedak mi jedino što sam ga pio neposredno nakon Hoegaardena, pa mi još bio onaj kakosezove afteršejv u ustima, ali moraću i onu brune varijantu da oprovam, sinoć bih da nije zakišilo, pa odosmo jesti i na, za razliku od prošlog petka kad nije bilo ni exita ni kiše, skoro pust splav Džoker na kome vozijaše nikad bolji funk...
Posted
redosled od sinoćke:Amstel-500.jpg- jebeš ga, vredi svih 80 dinaraHoegaarden_Large.jpg- prvi susret s pšeničnijem pivom... fino, egzotika, zgodna flašica, slatkasto, čega nisam ljubitelj, ali pitko... sreća pa sam very much in touch with my feminine sideleffe.jpg- baš sviđam... bedak mi jedino što sam ga pio neposredno nakon Hoegaardena, pa mi još bio onaj kakosezove afteršejv u ustima, ali moraću i onu brune varijantu da oprovam, sinoć bih da nije zakišilo, pa odosmo jesti i na, za razliku od prošlog petka kad nije bilo ni exita ni kiše, skoro pust splav Džoker na kome vozijaše nikad bolji funk...
toliko o buckurisanju :lol: de si nasao potonja dva?
Posted (edited)

pa ogradio sam se na vreme: "... mada opet, sta i ja serem, malo sam puta..." :Da jebiga, aj kao da isprobamo, zinula nam guzica, a jos i ortak što je došo iz nevjorka uzo da nas loži kako je taj Hoegaarden nesto najbolje i tako to...Našao u Višnjici.

Edited by MachineGunEtiquette
Posted
- jebeš ga, vredi svih 80 dinara
Gde ga toče? U Grčkoj?
Posted

U Novom Sadu, ja mislim.