Zabalujev Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Dobar je ovaj "narod pita" koncept, ubiće je veterinar. "Mačka..."
radisa Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Just now, Zabalujev said: Dobar je ovaj "narod pita" koncept, ubiće je veterinar. "Mačka..." Očekujem, da ako sad ne stavi, ustane i zalepi joj masku za lice... 1
Milošica Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 3 minutes ago, msv said: Da li treba ići kod zubara s obzirom na opasnost od zaraze? Hvala. I šta su odgovorili? Izvinjavam se što dosađujem
msv Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 (edited) 3 minutes ago, Milošica said: Hvala. I šta su odgovorili? Izvinjavam se što dosađujem Čuo sam da je Panić rekao nešto u stilu Život ide dalje, naravno da treba. Edited December 6, 2020 by msv 1
pt 2.0 Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 13 minutes ago, Milošica said: Hvala. I šta su odgovorili? Izvinjavam se što dosađujem Odgovorili su da oni koji ne gledaju UN zaslužuju da ih izede karijes 1
radisa Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Ove utiske iz skupštine ne treba da se prikazuju nigde... To je moralna sramota nacije i države(by Atlagić)
msv Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Dobro je Olja ostala čitava kad svake nedelje sastavlja ove predloge...
radisa Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Ako joj je ovo pozitvivan utisak, bolje da pušta samo negativne... 1 1
Anonymous Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 49 minutes ago, Valkyrie said: Nisam gledala odavno UN ali ovo njeno upadanje u reč gostima je nepodnošljivo. Izgleda da sam omatorila. Oduvek je to radila i oduvek je bilo nepodnošljivo. @svi Kakav je bio Šekler? 1
pt 2.0 Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Tek sad gledam utiske (uvek kasnim 10-20 min)... pa ovo u Skupštini (i van Skupštine - Vučić i DJV) sa Sekom Sablić, Draganom Bjelogrlićem, Srdanom Golubovićem je stvarno horor. A i ono sa Djukom protivu KŠ isto. Zlo, nezauzdano.
Zabalujev Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 14 minutes ago, msv said: Dobro je Olja ostala čitava kad svake nedelje sastavlja ove predloge... Ja ovo gledam najviše da dobijem kratak pregled strave i užasa. Kako je njoj i njenim saradnicima dok proberu...
Jumanji Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Imunoliskinja mi je neubedljiva, fina ali smusena, prosto nedovoljna alamunja za ovo doba i vreme, tj ovakvu emisiju. 2
Valk Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 6 minutes ago, Anonymous said: Oduvek je to radila i oduvek je bilo nepodnošljivo. Ti si oduvek mator Prebacim kad su utisci, ne mogu da to gledam, evo sad vratih na studio. Dr Panić je genijalan. 1
John Coltrane Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 10 minutes ago, Anonymous said: @svi Kakav je bio Šekler? Kad sam ga video onako raspojasanog, znoji se, ubacuje u reč, pitam se ko je ova gegula, ali uprostio je sve do te mere da se Olja uvredila da ju je svrstao u "polusvet". 1
MocaVukotic Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Ali kad ispruzi ruke i rasiri prste, ko da ce da ih nabode ko raznjice na stapic. Kako joj neko ne kaze da ne radi to. 1 2
Recommended Posts