msv Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 On 4.12.2020. at 21:14, SNARC said: Cime Pink da odgovori na ovo.. Vučić, ko drugi...
Jumanji Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Da li Olja glumi Srbiju koja ne razume i treba plasticno da joj se objasnjava posle osam meseci ili stvarno ne razume....?
radisa Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 1 minute ago, Jumanji said: Da li Olja glumi Srbiju koja ne razume i treba plasticno da joj se objasnjava posle osam meseci ili stvarno ne razume....? Ma glumi, nema šanse da je toliko površna... Mislim, nadam se da nije...
Jumanji Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 I ja se nadam, jer me zapanji sa maskom pa kako, pa zasto.
Sludge Factory Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Eksli, ne deluje mi da igra ulogu. Ili glumi za Oskara. 1
garmonbozia Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 (edited) Mislim da se folira, da bi objasnila "Srbiji" da treba da se nosi maska... Svakako iritira što toliko potencira tu površnost. Edited December 6, 2020 by garmonbozia
Jumanji Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Ova sva pitanja sada zasto se doktori zarazavaju, a nose zastitnu opremu, kao i ova prica za zubare, skroz je ok.Mora da pita zbog budala i tupadzija, i to da crtaju vise puta. Prosto mora.Nazalost kasno, steta sto sve nije bilo tako od pocetka.
Valk Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Nisam gledala odavno UN ali ovo njeno upadanje u reč gostima je nepodnošljivo. Izgleda da sam omatorila. 1
John Coltrane Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 4 minutes ago, garmonbozia said: Mislim da se folira, da bi objasnila "Srbiji" da treba da se nosi maska... Svakako iritira što toliko potencira tu površnost. Uživa u tome u zadnje vreme.
msv Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 (edited) 2 minutes ago, Milošica said: Šta za zubare? Ne gledam. Da li treba ići kod zubara s obzirom na opasnost od zaraze? Edited December 6, 2020 by msv
Taihoskopija Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Ponaša se kao bolid, ne znam da li mi je gore ako ovo jeste njen stav ili patronizuje pa nam kao objašnjava kroz imitacije, pošto smo retardirani. Bojim se da je ovo prvo, drugi scenario ne liči na njen manir. 3
duda Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Ma glumi. Sad će posle reklama da osvane sa maskom
Recommended Posts