Milošica Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Preuveličavanje oko njega,aman ljudi,toliko njih se može pomenuti pre njega... 1
dragance Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 1 minute ago, Milošica said: Preuveličavanje oko njega,aman ljudi,toliko njih se može pomenuti pre njega... On je bio prvi!
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 tako je pri tom je bio imenovan za vrlo zvučno, ne i toliko bitno mesto gradonačelnika. a i u vošingtonu ga pamte, al ne na kapitol hilu već po gap-ovim outletima
Misko Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kada za 50ak godina u knjizi istorija za 7 razred oš bude lekcija o 05.10., u poglavlju o 06.10. i razočarenju biće njegova slika kao ilustracija Znaci, ni Kostunicina, ni Tadiceva, nego bas njegova..mislim, meni svejedno, istoriju i tako menja kako kome dune, za 50 godina, ako i budem ziv, zaboravicu i sta je istorija, 5 oktobar cu brkjati sa sestim aprilom, prema tome..
Zabalujev Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Joj, opet još jedno graađanističko razočarenje: izdaja St. Protića Al bi doprineo kao predsednik skupštine grada... Ostavio na cedilu Nenada Bogdanovića i Radmilu Hrustanović, UPROPASTIO NAS, LUSTRIRAJ ĐUBRE!
dragance Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Ti se zajebavaš? Bukvalno odmah je tražio da zbriše u Ameriku, pre nego što se i znalo na šta će ispasti. Prodana duša, ko ga jebe.
omiljeni Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Izjutra 6. oktobra srknuo espreso i otisao da se grchi na podu u DC rezidenciji.
Milošica Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Sad zamišljam njega i Sašu Jankovića kako se grče na podu.Prejako
levi Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 5 hours ago, jorma shparga said: stvarno zasto samo njemu ne pise zanimanje? ili je njegova renesansa licnost nekako iznad toga pa zato što ne mora. za njega je dovoljno ime, i inicijali za ostale mora da se napiše ko su
John Coltrane Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Ja uvek volim da poslusam Protića i stvarno ne vidim što je baš on simbol izdaje?! Nije valjda on igrao basket sa Dačijom u cilju pomirenja & oprosta zločinačkoj bandi, nije valjda on pričao o pekarima i mantilima kad su beretke bile kod SC,... Bar 10 ljudi mi pada na pamet pre njega kada je postpetooktobarska izdaja u pitanju. 3
Filozof manijak Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 St Protić je simbol one filozofije: daj da i ja malo dođem na vlast, da se oparim i obučem. Klasičan izdanak SPO škole razmišljanja. No, on sigurno nije učinio toliko štete kao Koštunica i Tadić.
Milošica Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 8 minutes ago, Filozof manijak said: St Protić je simbol one filozofije: daj da i ja malo dođem na vlast, da se oparim i obučem. Klasičan izdanak SPO škole razmišljanja. No, on sigurno nije učinio toliko štete kao Koštunica i Tadić. Misliš kao svaki političar?
Filozof manijak Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 (edited) Tako je, samo što je narod od te ekipe političara posle 5.oktobra naivno očekivao da će biti drugačiji. Otud i toliko razočarenje. Edited October 10, 2020 by Filozof manijak
Recommended Posts