Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Preuveličavanje oko njega,aman ljudi,toliko njih se može pomenuti pre njega...

• Hvala 1
Posted
1 minute ago, Milošica said:

Preuveličavanje oko njega,aman ljudi,toliko njih se može pomenuti pre njega...

On je bio prvi!

Posted

tako je

pri tom je bio imenovan za vrlo zvučno, ne i toliko bitno mesto gradonačelnika. a i u vošingtonu ga pamte, al ne na kapitol hilu već po gap-ovim outletima

Posted
35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kada za 50ak godina u knjizi istorija za 7 razred oš bude lekcija o 05.10., u poglavlju o 06.10. i razočarenju biće njegova slika kao ilustracija

Znaci, ni Kostunicina, ni Tadiceva, nego bas njegova..mislim, meni svejedno, istoriju i tako menja kako kome dune, za 50 godina, ako i budem ziv, zaboravicu i sta je istorija, 5 oktobar cu brkjati sa sestim aprilom, prema tome..

Posted

Joj, opet još jedno graađanističko razočarenje: izdaja St. Protića :rolleyes: Al bi doprineo kao predsednik skupštine grada... Ostavio na cedilu Nenada Bogdanovića i Radmilu Hrustanović, UPROPASTIO NAS, LUSTRIRAJ ĐUBRE!

Posted

Ti se zajebavaš? Bukvalno odmah je tražio da zbriše u Ameriku, pre nego što se i znalo na šta će ispasti. Prodana duša, ko ga jebe.

Posted

Izjutra 6. oktobra srknuo espreso i otisao da se grchi na podu u DC rezidenciji.

Posted

Sad zamišljam njega i Sašu Jankovića kako se grče na podu.Prejako :D

Posted
5 hours ago, jorma shparga said:

stvarno zasto samo njemu ne pise zanimanje?

ili je njegova renesansa licnost nekako iznad toga :blink:

pa zato što ne mora. za njega  je dovoljno ime, i inicijali

za ostale mora da se napiše ko su

Posted

Ja uvek volim da poslusam Protića i stvarno ne vidim što je baš on simbol izdaje?! Nije valjda on igrao basket sa Dačijom u cilju pomirenja & oprosta zločinačkoj bandi, nije valjda on pričao o pekarima i mantilima kad su beretke bile kod SC,...

Bar 10 ljudi mi pada na pamet pre njega kada je postpetooktobarska izdaja u pitanju.

• +1 3
Posted

St Protić je simbol one filozofije: daj da i ja malo dođem na vlast, da se oparim i obučem. Klasičan izdanak SPO škole razmišljanja.

No, on sigurno nije učinio toliko štete kao Koštunica i Tadić.

Posted
8 minutes ago, Filozof manijak said:

St Protić je simbol one filozofije: daj da i ja malo dođem na vlast, da se oparim i obučem. Klasičan izdanak SPO škole razmišljanja.

No, on sigurno nije učinio toliko štete kao Koštunica i Tadić.

Misliš kao svaki političar?

Posted (edited)

Tako je, samo što je narod od te ekipe političara posle 5.oktobra naivno očekivao da će biti drugačiji. Otud i toliko razočarenje.

Edited by Filozof manijak