Tutankamon Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 35 minutes ago, radisa said: Predsednik... Kao Uskok i još neki... Jebo te...ovaj i zvuci kao on...ovo o demonizaciji...
simetrije Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Jedan naš pisac je, govoreći o svom (ne baš omiljenom) kolegi, upotrebio dosta živopisan izraz: "govno posebne kakvoće". Mislio sam da sam ovu informaciju bespovratno zagubio, ali me je, svojim smatranjima, gosn Vuletić na nju večeras velikodušno podsetio.
hefaca Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Dodje ti covek, kaze ti nesto uvijeno, i onda ga jases da ti kaze onako kako bi ti rekla... Neka ti dodje Bujke i Olivera Jovicevic
radisa Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Just now, hefaca said: Dodje ti covek, kaze ti nesto uvijeno, i onda ga jases da ti kaze onako kako bi ti rekla... Neka ti dodje Bujke i Olivera Jovicevic E kad si već tu, jel' ti se svideo Martinović kod Olivere? Baš su bili cakani i on i Olivera, jel? Super je RTS...
duda Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Just now, hefaca said: Dodje ti covek, kaze ti nesto uvijeno, i onda ga jases da ti kaze onako kako bi ti rekla... Neka ti dodje Bujke i Olivera Jovicevic Pa bolje bi mu bilo da ne kaže ništa. Jer njegovo uvijeno baljezganje o opštim mestima ne može da proguta ni neko sa 2 gr mozga.
gsb Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Neki ministar, zarad nekakvog slikanja... Ovaj covek se plasi i imena da progovori... Strah mu viri iz ociju... i to prikriva baljezganjem... Kako je ovaj dosao do profesure...
hefaca Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Fizicar: Jel vi podrzavate ili ne? Olja: Vi kao obican gradjanin, sta mislite... Fazon, dovukli smo jednog, sad ako ne pukne i ne olaksa se "SNS nam direktno naredjuje, uredjuje, odredjuje" nista nismo uradili i nikad necemo uraditi. Odok gledat hit tvit. Da vidim sta gleda vecina.
duda Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 (edited) Sad se ljiga potpuno razotkrila. Oko helikoptera. Ed. Problem s malog je njegov lični problem . Ma bravo care. Edited January 26, 2020 by dùda
radisa Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Just now, dùda said: Sad se ljiga potpuno razotkrila. Oko helikoptera. Ček, evo o plagijatima, nastavlja da ljigavi...
gsb Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Ovaj fizicar se jedva suzdrzava, da ovog ljigavca ne odalami... Nek ljigavac da jos neko ime za plagijat, evo ja cu u slobodno vreme da krenem...
gagilija Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Ovaj fizicar se jedva suzdrzava, da ovog ljigavca ne odalami... Nek ljigavac da jos neko ime za plagijat, evo ja cu u slobodno vreme da krenem...MartinovićSent from my SM-J710F using Tapatalk
Tutankamon Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 12 minutes ago, hefaca said: Fizicar: Jel vi podrzavate ili ne? Olja: Vi kao obican gradjanin, sta mislite... Fazon, dovukli smo jednog, sad ako ne pukne i ne olaksa se "SNS nam direktno naredjuje, uredjuje, odredjuje" nista nismo uradili i nikad necemo uraditi. Odok gledat hit tvit. Da vidim sta gleda vecina. Idi kod svojih, ne istovaruj nam se po mozgu...
Frank Pembleton Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Pazi oni su svi "kolege sa univerziteta" ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts