mraki Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 E ozb, šta kaže pandur, ima traume? Nisam ga čuo ni reč bukvalno, prekinuo odmah posle najave i prve rečenice premijerke.
Zabalujev Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 10 minutes ago, mraki said: E ozb, šta kaže pandur, ima traume? Nisam ga čuo ni reč bukvalno, prekinuo odmah posle najave i prve rečenice premijerke. Epska priča, kažnjavo Đilasa, bivša vlast uvela kaznu za vožnju u žutoj traci, Đilas mu preti i zapisuje broj, vozi dvoje dece i žuri na svadbu, građani u prolazu mu daju podršku, godinama kontemplirao u stražarskoj kućici, ne znam dal je spomenuo ko je bio ministar policije...
Jumanji Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Dakle, u slobodnom Sapcu praviti priloge i nositi po neslobodnoj Srbiji..i onda kreativno po njenim recima...sta tacno sa tim?Izlapela zena.
Frank Pembleton Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Sreća pa ne gledam... ... Shiit has hit the fan...
Zabalujev Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Elem, sto se laznog utiska tiče, naravno da je Đilas pobednički prilog. Pandur je na diktafonu snimio kako kažnjava Đilasa. Obratio mu se sa "Gospodine Đilaš' fora brate, i krenuo nešto da kenja, na šta je očigledno iznervirani Đilas rekao da odjebe više, da plati šta ima pa da ide. Škandal Inače događaj iz doba kad je kazna za pojas bila 600 rsd, pa vidite kad to beše.
Caligula Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 (edited) 5 minutes ago, Zabalujev said: Elem, sto se laznog utiska tiče, naravno da je Đilas pobednički prilog. Pandur je na diktafonu snimio kako kažnjava Đilasa. Obratio mu se sa "Gospodine Đilaš' fora brate, i krenuo nešto da kenja, na šta je očigledno iznervirani Đilas rekao da odjebe više, da plati šta ima pa da ide. Škandal Inače događaj iz doba kad je kazna za pojas bila 600 rsd, pa vidite kad to beše. Steta sto Srbi nisu pametni pa da zakljuce da je tada bilo moguce uopste zaustaviti nekog Djilasa i prepirati se sa njim oko kazne. To je tada bila, najblaze receno, napredna civilizacija u odnosu na ovo sada. btw. Turlajicka ima ideje za opoziciono delovanje taman ko mali Perica da li sam je precenio ili zena prosto ishlapela u medjuvremenu Edited October 13, 2019 by Caligula
mraki Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 (edited) 4 minutes ago, Jumanji said: Rece Olja 27.oktobra gost vladika Grigorije Hm ne bih se kladio u to, dve nedelje još, ima vremena da se "predomisli" 11 minutes ago, Zabalujev said: Škandal Inače događaj iz doba kad je kazna za pojas bila 600 rsd, pa vidite kad to beše. Guglao sam baš onda kad sam kucao, neki njihov tabloid reče pre 15 godina. Edited October 13, 2019 by mraki
Zabalujev Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 (edited) 11 minutes ago, Jumanji said: ...duplo Edited October 13, 2019 by Zabalujev
Zabalujev Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 (edited) 4 minutes ago, mraki said: Guglao sam baš onda kad sam kucao, neki njihov tabloid reče pre 15 godina. 2004? Pa tada nije bio ni vlast 😁 Koliko je sve to besmisleno... Grigorije se najednom aktivirao, vidim u Danas Vikend da sprema i knjigu. Nešto se krčka... Edited October 13, 2019 by Zabalujev
Caligula Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Ako je Grigorije nek se krcka slobodno, zbog njega bih ponovo postao pravoslavac barem ono sto sam od njega slusao, covek je zaista jedno osvezenje u mantiji
duda Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Šta je čudno? Pa davno je Grigorije rekao da nema ništa (efikasno) protiv Vučića
Recommended Posts