Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Savo mi postaje sve manje simpatičan :dry:.

Nije mi više niko simpatičan, jbt, roknuću se :isuse:

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

24 minutes ago, msv said:

Savo izlazi na izbore da pobedi, to će navesti SNS na krađu, a onda će protestima da sačuva glasove kao Nedeljice od Rio Tinta

:ajde:

Boldrikovski plan..

Pa @dùda bre kako ti je ta spodoba ikad i bila simparična?! Ti si pametna i kul gospodja....Nemoguće da ti je bio simpatičan!

1 minute ago, dùda said:

Ali zašto?

Ovo je gomila retardiranih debila - a ovaj mali Savo je tipičan pretstavnik debila zbog kojih Vučić i vlada koliko i kako vlada!

Ovakvi retardi su blagodet za AV. Dok je njih biće i njega.

2 minutes ago, dùda said:

Još od prvog gostovanja kad sam ga video u beloj košulji sa manžetnama na farmemerice :isuse: zločin 

Savo: "na decembarske nismo izašli jer nismo imali infrastrukturu kao političke partije"

a sad ih kao ima pa žicka lovu za troškove preko e-mailova

mutan mi uvek bio, sad pogotovu

3 minutes ago, ronin said:

Pa @dùda bre kako ti je ta spodoba ikad i bila simparična?! Ti si pametna i kul gospodja....Nemoguće da ti je bio simpatičan!

Nisam ja njega nešto mnogo ni gledala, više sam pratila te neke akcije, jednom sam i donirala kreni-promeni za neku akciju, ne sećam se više šta..

Osim toga, ovo što kaže za decembarske izbore, koliko se sećam u pravu je,  oko angažmana kreni -promeni na svetloj strani.

10 minutes ago, dùda said:

Meni ni izvan politike niko 

16 minutes ago, Sludge Factory said:

Savo ko Djilas, ako svi izadjemo, pobedjujemo :wub:

To je jedina istina.. ako izadju sa jednom ili 2 liste ima sanse sa se pobedi zajednicka lista SNS+SPS, u svakoj drugoj situaciji sanse su minimalne.

A onda Mitrovicevska komplilacija... Lepljenje drugog predloga za prvi je degutantno.

Jadnica

Posle gostovanja tate Sofije Negic u Utisku, glasanje o predlozima je besmisleno.

Kad god je predlog bilo sta vezano za masakr u Ribnikaru ili Malog Orasja i Duboni, drugi predlozi su besmisleni.

Edited by Milosh76

25 minutes ago, Milosh76 said:

To je jedina istina.. ako izadju sa jednom ili 2 liste ima sanse sa se pobedi zajednicka lista SNS+SPS, u svakoj drugoj situaciji sanse su minimalne.

Bez kontrole birackog spiska sanse su 0%..

SNS..izbori...SNS krade izbore..SNS pobedjuje..Utisak..pesma Vlade Divljana izmedju javljanja gledalaca..

Citavu deceniju se bas nista ne menja..