đorđe geprat Posted April 5 Posted April 5 na njenom mestu pozvao bih imenom i prezimenom nekog viđenog SPSovca da vidimo, kad odbiju, koliko su potčinjeni.
hefaca Posted April 5 Posted April 5 A mogla je Harisa Dzinovica, Draganu Mirkovic i Caneta. Ovakvo drustvo Cane ne bi napustio, makar govorili infrazvukom. 1
radisa Posted April 5 Posted April 5 (edited) Mogla je i Bujoševića, samog, da objasni oko našeg prava da nam se podmeću laži na RTSu... Edited April 5 by radisa 4
Palmira Posted April 5 Posted April 5 Квота 1.05 да ће Ђилас да се наљути на Бобана због неке бенигне критике. 1 1
zmanic Posted April 5 Posted April 5 (edited) Ma Boban će od samog početka da soli pamet a da svo vreme : - patriotiše i državotvoriše, - ustavobranitejstvuje, - jezikobortstvuje plačnim glasom, i slično... tražeći treći desni put i uz to uzgred .... sa par rečenica dosoli kako "eto Vučić je ipak: ...... ali on nije ..... " Ne pada mi da gledam i da se nerviram. Edited April 5 by zmanic
Misko Posted April 5 Posted April 5 3 hours ago, Palmira said: Квота 1.05 да ће Ђилас да се наљути на Бобана због неке бенигне критике. licilo bi na Djilasa
Frank Pembleton Posted April 6 Posted April 6 19 hours ago, brusli said: Dok se ova dvojica krljaju, pobednik ce biti Jovanovic. Boban?
duda Posted April 7 Posted April 7 E pa gledajte sad utisak pa me onda pitajte zašto me nervira Boban 3 1
duda Posted April 7 Posted April 7 Odličan. A i Đilas. Boban, šta reći, ponoviću, budala. Ili korisni idiot. 1
Recommended Posts