Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, Mel said:

Ima li link?

Ja gledam na EON-u. Biće na YT za 2 dana…

• +1 1
Posted

Naci cu na YT, okasnila sam danas svejedno.

Posted

Šta znam, ja svakako nisam ciljna grupa za ovu emisiju, meni ne treba da se podiže svest o autizmu, ako o nečemu imam svest, o tome imam, te se unapred ograđujem.  Svejedno, imam utisak da je, kao i u 95% slučajeva kad se ova tema potegne u medijima, propuštena šansa da se istakne koliko je zapravo širok spektar poremećaja, simptoma, stanja i ponašanja koja spadaju pod "autizam", te koliko su samim tim i besmislene generalizacije tipa "deca sa autizmom jesu/nisu agresivna" ili "za decu sa autizmom je bolje da idu u redovnu/specijalnu školu". Kao i to da će deca sa autizmom jednog dana postati odrasle osobe sa autizmom, a tek to je u Srbiji mrkli mrak. 

• +1 2
Posted
On 29. 3. 2024. at 18:31, giuseppe said:

Pravi momenat za emisiju o autizmu.

Olja je eto zgodno autistična kad najebava kolega novinar / profesor drugačije ideološke provinijencije, a mladi fašisti nindža kornjače zauzimaju ceo jedan fakultet, dok panduri i tužilaštvo gledaju u pod.

I ove nedelje je Dinko jedan od utisaka.

Ali ti znaš bolje.

Posted

Ne znam, nisam gledao. Nisam sumnjao da će biti, ali malo je reći da je ovo na FF u NS zaslužilo posebnu emisiju. Jer ako pređeš preko toga, to je normalizacija i šteta je načinjena. Ne verujem da je bilo išta preče da bude osnovna tema emisije, uz sav respekt prema teškoćama populacije sa spektra.

Posted

Sve je mi je jasno, i simbolički datum i potreba. Opet: svaki dan bi morao da bude dan borbe protiv fašizma, a to je u interesu i osoba sa spektra. Ne zaboravimo kako su prolazile u Trećem rajhu, a srpsko društvo nije daleko, ali uopšte.

Posted

biće zanimljivo.

utisak.jpg

Posted

Jbt... Nemoguce da nijedan novinar Birna, Krika, Vremena, Nina, Radara, Nove, N1, Kosseva... Nece da dodje. Mozda bi dosao i Timofejev vica radi...

Posted

Za koju temu da dodju? Da li ce opozicija izaci na izbore ili bojkotovati?

• +1 1
Posted (edited)
2 hours ago, utilitarist said:

biće zanimljivo.

utisak.jpg

navijam za Francuza i Bibana:fantom:..salu na stranu, nadam se da ce im Biban dati koristan savet, i da ce do obojice makar nesto dobaciti, narocito do megasujetnog Djikiija

Edited by Misko
Posted
Just now, Misko said:

navijam za Francuza i Bibana:fantom:

Pre će biti vojvodo-serdare među svima :fantom:

Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Za koju temu da dodju? Da li ce opozicija izaci na izbore ili bojkotovati?

Koji god hoces, makar da ne slusamo iste price koje se vrte u krug. Recimo, mogao je Savo Manojlovic da bude gost umesto Djilasa/Jovanovica  ili Savo i neki random novinar uz Bobana.

Zasto? Pa makar zato sto u poslednja 3 meseca nije bio gost, kao ova dvojica .

Posted

Pa ako je tema ova koju sam napisao, a jeste, onda je potpuno logicno da dovede predstavnike opozicije koja je vodila razgovore oko uslova i koja najavljuje bojkot, uz jednog politickog analiticara. Novinari, Savo nisu pravi sagovornici za tu temu.

• +1 4