Lord Protector Posted February 1 Posted February 1 (edited) Niko to ne spori. To je fake levica (ex Jul, DB levica) u krilu fake desnice (ex SRS, DB desnica). Postoje genuine nacionalni interesi koje sada rešavaju kopije lažnjaka. To je taj nepovoljan unutarpolitički momenat. Ja njima ne bih dao kamen da mi sačuvaju, a kamoli državu i narod. Edited February 1 by Lord Protector 1
Budja Posted February 1 Posted February 1 6 hours ago, Venom said: Može da znači mnogo toga, ali se svodi na to da li umeš ili nešto ne umeš. Komunisti su i Crveni Kmeri i Sovjeti i Kinezi. Od jednih smo dobili jedan od većih genocida u istoriji gde su ljudi ubijani gladni, od drugih iscrpljenu kolabiranu ekonomiju i od trećih najveći ekonomski napredak zemlje od Amerike pre 100 godina. A da, to nisu praaaaaavi komunisti, verovatno zato što su ekonomski uspešni. Drugim rečima, sve može da bude uspešno, bitnije je ko to sprovodi i kako. Suština svakog odrađenog posla je grind, bavljenje najsitnijim detaljima koji te ubijaju u pojam i koje moraš da rešiš uspešno od slučaja do slučaja. To je tacno, ali je i suvise uposteno da posluzi kao recept za javne politike. U tom smislu, kako sam vec pisao, ja to vidim ovako: 1. Prvi bold - stovriti mehanizme koji spajaju ponudu i traznju za radnom snagom, efikasno obravni sistem i radno zakonodavstvo u kojem postoji balans izmedju fleksibilnosti i zastite radnika i koji promovise uvecanje produktivnosti. 2. Taj grind koji pominjes, to moze da se konceptualizuje kao deo kulture ("mentalitet"). E, to je jako tesko menjati.
radisa Posted February 4 Posted February 4 Just now, John Coltrane said: NIN-ovac otkazao Olji sms porukom Ali zna da nije profesionalno...
kud u maglu Simoviću Posted February 4 Posted February 4 brt ležim u krevetu mrtav bolestan, kosti me bole, ne mogu da gledam, oči mi suze. nema šanse da dođem večeras 6
Stela Posted February 4 Posted February 4 Vise vremena za Bozovica i Velikica . Ovog dobitnika nisam ni citala, ni gledala/slusala, rekoh sad da ispratim ko je covek..
aram Posted February 4 Posted February 4 3 hours ago, Stela said: Ovog dobitnika nisam ni citala, ni gledala/slusala, rekoh sad da ispratim ko je covek.. on manje više, ali kažu da je knjiga sjajna. od par ozbiljnih ljudi sam čuo da je sigurno u top tri napisane knjige na srpskom jeziku u ovom veku. nabaviće se. mislim da je odustao od dolaska jer je svestan da se zajebao sa dodikom. 1
ljuttko Posted February 4 Posted February 4 11 minutes ago, aram said: on manje više, ali kažu da je knjiga sjajna. od par ozbiljnih ljudi sam čuo da je sigurno u top tri napisane knjige na srpskom jeziku u ovom veku. nabaviće se. mislim da je odustao od dolaska jer je svestan da se zajebao sa dodikom. Pa jebogapatak, pristojnosti radi bar je mogao da javi pola dana ranije da Olja može da nadje drugog gosta možda, ako već u startu nije rekao,hvala ne. Ovo je baš džiberski potez najnižeg ranga. Sutra će da kaže da je ozdravio prekonoć od ferveksa. A i ja lupam u naivnom uverenju da odrasli ljudi poštuju neku pristojnost, norme i imaju malko digniteta 6
Misko Posted February 4 Posted February 4 javi se Milanu tarotu, on ce da ga izleci dok je rekao keks
duda Posted February 5 Posted February 5 7 hours ago, aram said: mislim da je odustao od dolaska jer je svestan da se zajebao sa dodikom. Šta je bilo sa Dodikom ? Nisam u toku.
aram Posted February 5 Posted February 5 https://nova.rs/kultura/milorad-dodik-novcana-nagrada-za-dobitnika-nin-ove-nagrade-stevu-grabovca/ 1
Recommended Posts