June 12, 20231 yr 11 hours ago, Aleksija said: gore je. iz nekog razloga si dosta investirana u ovu odluku, ali je gora. Naravno da sam investirana, ne znam kako ne bih bila. I moje koleginice po drugim školama dele moje mišljenje, a iz istog razloga. Investirale smo se toliko da se porazboljevamo.....to je taj neki razlog, a ne politika. U ovakvom stadijumu pregoreavanja, nemam snage da se osećam poniženo i uvređeno ništa više nego što sam prethodnih x godina Iskreno, volela bih da imam te kapacitete, ali ih nemam trenutno Edited June 12, 20231 yr by Svemir Zeka
June 12, 20231 yr 10 minutes ago, Svemir Zeka said: Naravno da sam investirana, ne znam kako ne bih bila. I moje koleginice po drugim školama dele moje mišljenje, a iz istog razloga. Investirale smo se toliko da se porazboljevamo.....to je taj neki razlog, a ne politika. U ovakvom stadijumu pregoreavanja, nemam snage da se osećam poniženo i uvređeno ništa više nego što sam prethodnih x godina Iskreno, volela bih da imam te kapacitete, ali ih nemam trenutno razumem, bila sam na istom mestu. nekako se nadje izlaz i strategija, znas i sama. drzi se
June 16, 20231 yr Jovanjica tema, dakle..respekt za Prleevica, ove ostale ne poznajem nesto, ali, preskocicu i ovaj..
June 16, 20231 yr U sredini je urednica portala KosSev, kojoj su ovih dana pretili jer je prenosila ono što se dešava na severu Kosova. https://www.cenzolovka.rs/tag/tatjana-lazarevic/ Ovaj desno je Tadićev šef beogradskog odbora, potpisan je samo kao advokat. https://www.istinomer.rs/akter/aleksandar-ivanovic/ Edited June 16, 20231 yr by vememah
June 16, 20231 yr 17 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nije, Kosovo je tema. Aleksandar je Oliverov bratanac, Tatjana novinar sa Kosova.. Pogresih onda ja..
June 16, 20231 yr 32 minutes ago, vememah said: U sredini je urednica portala KosSev, kojoj su ovih dana pretili jer je prenosila ono što se dešava na severu Kosova. https://www.cenzolovka.rs/tag/tatjana-lazarevic/ Meni je ta scena kojoj je Tatjana bila izložena vrlo blizu one kad je direktor namenske iz Lučana organizovao sebi podršku a protiv porodice poginulog mladića. Taj nivo pervertiranog morala. Jezivi su.
June 16, 20231 yr a ovi u fantomkama kako ostadoše 'zabagovani' na vučiću pederu i izdaja izdaja ono: a šta sad? da vičemo i mi? da uzmaknemo k'o doktorke?
June 16, 20231 yr Just now, Frank Pembleton said: Obojica ste u pravu... ....shiit has hit the fan. Kako to? Pricace i o Jovanjici?
June 17, 20231 yr Kako to? Pricace i o Jovanjici?Promašio sam kvot.Jeste i bratanac i predsednik bg odbora......shiit has hit the fan.
June 18, 20231 yr Zanimljiva emisija... Ovaj Ivanović je baš lepo artikulisao kako Pink utiče na javnost...
June 18, 20231 yr Oliverov bratanac sve u cilj. Boža odličan ko i uvek. Ovu Tanju ne mogu da ispratim, zapetlja se i odluta široko (plus na tv mi ide basket).
June 18, 20231 yr 22 minutes ago, John Coltrane said: “Sa tim vašim usranim fakultetima” ”jeste kurve ili policajci” Božaaaaaa Boža je sabio... A i Ivanović je odličan... Edited June 18, 20231 yr by radisa