John Coltrane Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Ovakvo prozivanje padura nisam čuo u javnom životu. Epski.
slepa živana Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 10 minutes ago, John Coltrane said: Ovakvo prozivanje padura nisam čuo u javnom životu. Epski. odlično je reko. razumela sam poruku i šire nego samo na pandure da se odnosi. 1
John Coltrane Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 4 minutes ago, slepa živana said: odlično je reko. razumela sam poruku i šire nego samo na pandure da se odnosi. U pravu si, ali “otvorio” je sa panduracijom, kao odgovor na pitanje da li Mitić treba se povuče. 1
MrIncredible Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Sad sam pustio, zašto slušamo Krstića i Šapera? Obično Olja bira dobru muzičku podlogu. 4
Misko Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 8 minutes ago, MrIncredible said: Sad sam pustio, zašto slušamo Krstića i Šapera? Obično Olja bira dobru muzičku podlogu. Ne gledam sada Utisak, koja je pesma? Idole, narocito Odbranu i Poslednje dane, mnogi vole, sta god mislili o Saperu i Krsticu
MrIncredible Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Nisu Idoli, Dobrovoljno Pevacko Drustvo, valjda Zemlja.
Misko Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Just now, MrIncredible said: Nisu Idoli, Dobrovoljno Pevacko Drustvo, valjda Zemlja. Ah..pa ne znam..ni DPD nisu bili losi..to sto je Krle to sto jeste, je druga prica.. 1
Popular Post harper lee Posted June 18, 2023 Popular Post Posted June 18, 2023 Dakle, presli smo onu tacku kad iz neke pristojnosti, navike, ne znam cega vec, ne nazivamo stvari pravim imenima. Bilo je i vreme da cujemo nekog poput Prelevica da jasno i glasno nazove stvari pravim imenom. Bilo je vreme odavno, da smo to uradili kako treba mozda ne bismo dosli u situaciju da svi prisustvujemo bizarnoj situaciji da policajac, dakle drzavni sluzbenik, koji svedoci u tuzilastvu, dakle drzavnoj instituciji, na sudjenju kriminalcu, dakle drzavnoj aktivnosti, zbog tog svedocenja mora naoruzan da seta dete da mu glave ne bi dosla ista ta drzava u cijem interesu i unutar cijeg sistema, obavlja svoju profesionalnu duznost. OK, to sa nazivanjem stvari pravim imenom smo prevazisli, sad je sledeci zid koji treba da preskocimo mutava opozicija koja je posle drugog protesta isla na poklonjenje guverneru Hilu da ih bratski i prijateljski posavetuje da se slucajno ne desi neka radikalizacija protesta jer to trenutno ne odgovara kolonijalnoj upravi i njihovoj pudlici na vlasti. Zato ce se besomucno setati od petka do subote i od subote do petka i zavaravati da se tim nerviranjem pudlice nesto postize, umesto da se tolika masa koja je izasla na ulice upotrebi da se blokira ova usrana imitacija drzave sve dok se ne pohapse svi oni "drzavni sluzbenici" koji nisu na vreme stigli s torbama ukradenih para do Surcina. Ja ne znam koliko ljudi uopste shvata koliko je strasno ovo sto smo poceli da slusamo svakodnevno. Ovi ljudi veceras samo sto nisu rekli "Olivera Ivanovica je ubio taj i taj po nalogu tog i tog", sve drugo oko tog slucaja je izreceno. Bizarno je koliko svi znamo sve i koliko se svi oni koji s tim sto znamo treba nesto da urade femkaju i prenemazu godinama. Jebi ga, ako ne znaju sta im je posao neka ovih 50 hiljada ljudi koji gule cipele po ulicama srpskih gradova povede Seceroski ili neko drugi kome muda nisu pohranjena u sefu americke ambasade. Ja vise nemam sumnje da je Vucic vec iskocio iz aviona bez padobrana a da mu to jos niko nije rekao ali sada je pitanje vremena kojeg nemamo jer svakim danom neki mitici, oliveri ivanovici i lazarevicke hodaju okolo s glavom u torbi ne znajuci kad omrknu da li ce da osvanu. Protesti moraju da se radikalizuju sada i odmah. 14 1 1
Mil@n Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Svako normalan, svako iz opozicije, svako kome je stalo do bilo kakve pravde i uopšte ove države - mora se naći način da se stane uz Dušana Mitića i da se taj slučaj maksimalno baci u svetlo javnosti i na taj način da se taj čovek dodatno zaštiti ali i skrene pažnja na jednu od najvećih afera ove vlasti koja je toliko očigledna da to prosto fizički boli razmišljati o tome. Na tviteru, po tv gostovanjima, na protestima, ne znam kako ali jednostavno se mora, pre svega opozicija, a onda i svi mi zajedno uz njih. 2
Caligula Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Sad gledao utisak jebo ih Novak u dupe Jako los utisak za mene, kada ovo gledam gubim nadu
slepa živana Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 1 hour ago, Caligula said: Sad gledao utisak jebo ih Novak u dupe Jako los utisak za mene, kada ovo gledam gubim nadu pa kako? mene baš ovo ohrabruje kad čujem nekog kao prelevića, ko zna gde đavo piša, pa kad se ovako razbesni... odmah skočim i viknem PA DA! dopala mi se i ideja da ukrademo vučiću ideju i da osnujemo pokret za spašavanje države već imam neka kadrovska rešenja... 2
Caligula Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 (edited) 52 minutes ago, slepa živana said: pa kako? mene baš ovo ohrabruje kad čujem nekog kao prelevića, ko zna gde đavo piša, pa kad se ovako razbesni... odmah skočim i viknem PA DA! dopala mi se i ideja da ukrademo vučiću ideju i da osnujemo pokret za spašavanje države već imam neka kadrovska rešenja... To je odlicna ideja i Prelevic je na liniji na kojoj sam od pocetka - profilisi bre protest politicki pa makar pola ljudi manje doslo. Samo tako moze nesto da se uradi. Ne dopada mi se ono "nisu nama duzni Novak i Joker nista" kao da neko kaze da su duzni. I ja kazem nisu duzni. Ali nemoj da dizes u zvezde nekoga ko nije prokomentarisao ovu nesrecu i ko se jos povrh svega slika i grli sa krvnikom pred svake jebene izbore. SUPUCKUMATERINU. I jos ono pateticno "Novak i Joker su heroji kao inspektor Milenkovic" jesu qratz, ovi inspektori imaju muda do poda za razliku od apoliticnih™ multimilionera. Koga bre zabole. Zato gubim nadu, zato sto i dalje slusamo potpuno pogresne stvari. Gledam svoju cerku i njenu buducnost, za njenu buducnost dugorocno su ove individualne sportske pobede velika steta (potpuno odvlacenje fokusa sa problema plus onaj Noletov usrani "nebeski narod" jebo ga da ga jebo nebeski narod) a korist bukvalno nikakva. Jebo ih Nole u dupe, jos jednom. Edited June 19, 2023 by Caligula 3
Caligula Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 (edited) E, da - opozicija. Pa ima nesto i do naroda sto opozicija ne zna gde (sme) da udara. Pisala Gospa Buba o tome na genijalan nacin u par navrata. Nemojmo aman stalno da pisamo po opoziciji, nije im lako uopste. Ovo je lud narod, nema ovde mnogo razuma. Edited June 19, 2023 by Caligula 3
Misko Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 35 minutes ago, pt 2.0 said: Prelević dajdžest: Ja bih njega za premijera, ili makar ministra pravde obavezno! Tezak car od coveka..bas ga stujem..
Recommended Posts