Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Sva trojica su mice i nasli bi lako i brzo common ground, ne bi tu bilo konflikta ni drame, ni gledanosti 

Idealan kombo je 2 opinionated forumasice i jedna muska svilja™ - znoj, panika, grcevi i kraj

• +1 1
Posted
On 11.11.2022. at 19:12, San Epifanio said:

Pusti UN, nego biraj pravog kapitena za sutra.

Gde želiš da mi čestitaš - ovde ili na domicilnom topicu :fantom:

Posted

jesu li on i ona u nekoj šemi kada on malo malo gostuje kod nje a potpuno je irelevantan?

Posted (edited)
On 10.11.2022. at 17:31, Milošica said:

Valk mogu da zamislim kako osobu koja joj se zameri ceka na nekom uglu sa nozem u rukama.

Svašta s tobom.

Too messy.

edit.

jbt kako sam opet završila na levoj temi?!?

pauziram s ovim, čeka me next leve lgrice.

Edited by pt 2.0
  • Haha 1
Posted

Dobar Utisak...steta sto nije drugi tip emisije sa istom temom.

• +1 2
Posted

Olja zna da je večeras ESP-GER pa radi emisiju o Dušku Radoviću .

Posted (edited)

Ršum odlično izgleda. Olja se potrudila oko predloga, baš onako ostaje kasno-jesenji utisak maglovitog nedeljnog popodneva. A možda je i do popodneva, bmlg.

Edited by Zabalujev
Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Olja zna da je večeras ESP-GER pa radi emisiju o Dušku Radoviću .

Ti izgleda ne znaš šta je njoj bio Duško Radović.

Konačno jedan UN po mojoj meri (dobro, po meri mog nostalgičnog sećanja na detinjstvo i 7.15 pred školu)

• +1 5
Posted
Nešto razmišljam, bolje bi joj bilo da pozove Bubu, Živku i Lanču nego ove njene ortake iz gimnazije
ja bih to gledala. posle u reprizi :hihi:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• Haha 1
Posted
9 hours ago, pt 2.0 said:

Ti izgleda ne znaš šta je njoj bio Duško Radović.

Konačno jedan UN po mojoj meri (dobro, po meri mog nostalgičnog sećanja na detinjstvo i 7.15 pred školu)

Iskreno, ne, ne znam ali mogu da pretpostavim obzirom da se Matija družio sa Duškom. 

Al’ znam šta je u mojoj kući bio Duško Radović, njegov Aćim ili Stašan lav. I u mom detinjstvu Još nam samo ale fale koju su radili dvojica sinoćnih gostiju. Ja danas svoju decu uspavljujem uz Peru Zubca i Arsena Dedića. Sve je to isti krug ljudi…manje više. 

Gledao/slušao sam veći deo emisije, ne brini. 

• +1 1
Posted (edited)
52 minutes ago, John Coltrane said:

Iskreno, ne, ne znam ali mogu da pretpostavim obzirom da se Matija družio sa Duškom. 

pričala je ona negde da je kao devojčica bila zaljubljena u Dusška Radovića koji jeste bio njihov kućni prijatelj. Onda joj je on poklonio neki plastični (?) prsten i njoj je to bolo to - dokaz da su vereni :D

52 minutes ago, John Coltrane said:

Gledao/slušao sam veći deo emisije, ne brini. 

grehota bi bila da nisi :)

Edited by pt 2.0
Posted

na pola sam odustala. bilo je lepih anegdota ali mnogo su poizlapetisali u nekom momentu. šta je pustila kao predloge za utisak?