Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

19 hours ago, pt 2.0 said:

pustiću ti ja za dž, kad sa prasetom ujašemo u pink.

p.s. mene zdenko tomanović nervira kako priča. troši previše reči i sav je teatralan. uznemirava me to kao slušaoca.

Iskreno slično sam se osetio dok sam slušao i Majića.

Studirao sam pravo, ali se nikada nisam istim bavio, no nikada mi nije bila jasna ta prenaglašenost u govoru  advokata van sudnice.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

16 hours ago, John Coltrane said:

Iskreno slično sam se osetio dok sam slušao i Majića.

Studirao sam pravo, ali se nikada nisam istim bavio, no nikada mi nije bila jasna ta prenaglašenost u govoru  advokata van sudnice.

što bi se reklo, profesionalna deformacija. treba da čuješ žene koje rade u vrtićima :lol:

al nevezano za taj fenomen, delovao mi je opasno ispizdelo a ipak defetistički, što obično ne ide uz takve tipove

1 hour ago, slepa živana said:

što bi se reklo, profesionalna deformacija. treba da čuješ žene koje rade u vrtićima :lol:

al nevezano za taj fenomen, delovao mi je opasno ispizdelo a ipak defetistički, što obično ne ide uz takve tipove

Oba klinca su mi u vrtiću, kad odem po nekog od njih mislim da sam u pozorištu. 

• 2 weeks later...

FgvSwF1XEAU-BFJ?format=jpg&name=medium

drogeraši

Ne kaze se dramaturskinja nego dramaturgica..

Pilot [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]

....shiit has hit the fan.

dramaturginja

Govorantskinja :cool:

Bogavackinja

A tek Rosić Roske :ph34r:

uskršnji zeka, deda mraz i ljubazna lezbijka

Ma sve je to bolje od izbalansiranih opozicionara

Naravno, ni ovaj smor neću gledati

2 hours ago, slepa živana said:

uskršnji zeka, deda mraz i ljubazna lezbijka

Jel to novi Minjin komad?

Nešto razmišljam, bolje bi joj bilo da pozove Bubu, Živku i Lanču nego ove njene ortake iz gimnazije