Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, radisa said:

Odavno veći fah idiot nije gostovao kod Olje...

Fah idioti će spasiti svet :fantom:

(tek počela da gledam, ovo na samom početku orvo što je govorila sve je dobro…)

• +1 1
Posted

Gledam MotoGp..i citam vase komentare..

Pade mi na pamet izreka "Budali sa cekicem sve izgleda kao ekser".

Posted

Celo njeno izlaganje se svodi na "postoje situacije u kojima se mogu i po Ustavu ograničiti prava" ALI ALI ALI ALI ALI ja branim ovde boje prava!

Posted

Njajače je što ona kaže da je pravo iznad onoga što bi lekar uradio da spasi živote... I daje preče od lekara i njegovog spasavanja života...

Dakle, ne može epidemiolog da spašava život(e), ako nije po pravu... :isuse:

Posted

Tanka je Sofija bez dečaka Vase...

Posted

Do 21:22 h ja se i dalje slažem sa Sofijom… Tj. saglasna sam sa onim kako je razumem - mere nisu bile gradirane u prvoj polovini 2020. godine. Ono nehumano zatvaranje svih a posebno penzionera je bilo neoprostivo.

S druge strane Šekler pošteno kaže da oni nisu imali NIKAKVA sredstva (i nije bilo valcine tada) - ovo ja dodajem - SNS stoka nema ni načina a ni volje od samog početka da kontroliše ni one mere koje je uvela.

Nama se haos sa ovom pandemijom i dešava zato što živimo u bezakonju. Nama ljudi masovno umiru jer odluke donosi jebeni poltronslo krizni štab koji je mimo svih postojećih zakona.

Iskreno - 100% sam saglasna sa onim što Sofija govori.

A suština onoga što ona kaže - neću da dozvolim da suprotstavite medicinu pravu (jer to i nije suprotstavljeno, btw).

• +1 2
Posted

Šekler je super večeras

A ova pametnica bi drndala vunu usred cunamija

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

Posted

Do 21:22 h ja se i dalje slažem sa Sofijom… Tj. saglasna sam sa onim kako je razumem - mere nisu bile gradirane u prvoj polovini 2020. godine. Ono nehumano zatvaranje svih a posebno penzionera je bilo neoprostivo.
S druge strane Šekler pošteno kaže da oni nisu imali NIKAKVA sredstva (i nije bilo valcine tada) - ovo ja dodajem - SNS stoka nema ni načina a ni volje od samog početka da kontroliše ni one mere koje je uvela.

Nama se haos sa ovom pandemijom i dešava zato što živimo u bezakonju. Nama ljudi masovno umiru jer odluke donosi jebeni poltronslo krizni štab koji je mimo svih postojećih zakona.

A suština onoga što ona kaže - neću da dozvolim da suprotstavite medicinu pravu (jer to i nije suprotstavljeno, btw).

Ne slažem se

Nama se ovo dešava zbog kakofonije koju izazivaju nestručni, a koju direktno izazivaju državni ljubimci.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Glas građana odnosi pobedu večeras... :isuse:

Posted
14 minutes ago, pt 2.0 said:

Čekaj da odmakne malo još...

Posted
1 minute ago, April said:

Ne slažem se

Nama se ovo dešava zbog kakofonije koju izazivaju nestručni, a koju direktno izazivaju državni ljubimci.

Pa i to je odraz i izraz bezakonja.

Nestorovići i grujičićke po nacionalnim frekvencijama takodje se rešavaju primenom zakona.

Masovno umiranje (kako od kovid tako i od nekovid bolesti) nam se dešava zbog haosa u državi i društvu. U haosu smo zbog bezakonja.

Ovo što Sofija priča samo na prvi pogled deluje kao štrebersko davljenje. Već na drugi. - to je suština.

Ne razumem kako to ne vidite.

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Ova cura je jlasičan fah idiot.
Ispaljuje floskule kao na traci.
Uopšte ne može da dobaci do ovoga što joj ova dvojica obajšnjavaju

Sent from my iPad using Tapatalk

• Hvala 1
Posted
Pa i to je odraz i izraz bezakonja.
Nestorovići i grujičićke po nacionalnim frekvencijama takodje se rešavaju primenom zakona.

Masovno umiranje (kako od kovid tako i od nekovid bolesti) nam se dešava zbog haosa u državi i društvu. U haosu smo zbog bezakonja.

Ovo što Sofija priča samo na prvi pogled deluje kao štrebersko davljenje. Već na drugi. - to je suština.

Ne razumem kako to ne vidite.

Šekler je bio sasvim precizan, virusolozi i epidemiolozi su potpuno saglasni.

Država pravi nameran šum uvođenjem u priču alergologa i neurologa.

Do ove se tačke slažemo, zar ne?

Odavde, ja ne vidim način da se država primenom bilo kog zakona prinudi da prestane da muti vodu i sluđuje javnost forsiranjem marginalnih mišljenja i procena - u istinski vanrednoj situaciji.

Ako neko zna tu vrstu zakonske mogućnosti, složiću se sa Sofijom.

• +1 1